wilks Публикувано: 11 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 11 октомври, 2013 Miller LITE - не ви я препоръчвам.... Пил съм такава, само че в кутийка. Ако не знаех какво пия, можеше спокойно да се объркам, че са ми дали изветряла газирана вода. И една маджарка: Дрехер-a им е най-известната бира на унгарците. Аз даже май за друга не се сещам изобщо. Връзка към коментар
akair Публикувано: 11 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 11 октомври, 2013 Това ли е традиционния метод за сервиране, в пластмасова кофа? Ами това уж трябва да е кана (т.нар. pitcher), но да - в тези барове, в които ходих в последно време, все каните са пластмасови, а чашите - стъклени... Връзка към коментар
akair Публикувано: 17 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2013 Не е лош този Yengling... 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 18 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2013 Португалската биричка.. А в Кордоба ни я сервираха така: 5 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 18 октомври, 2013 Автор Сподели Публикувано: 18 октомври, 2013 Извинявам се за оф-топика, но понеже съм малко гладен...това в чинията какво е? 2 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 18 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2013 (редактирано) Тортия.. яйца и картофи.. пържени, като паланчика си го представи от двете страни... на мен ми харесва. Всъщност май квото и да е от испанската кухня все ще ми хареса . Редактирано 18 октомври, 2013 от Polina 1 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 18 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2013 При мен останала тука една непоказана. 5 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 6 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2013 И една румънска, от оня ден. 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 6 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2013 Не е лош този Yengling... Съгласен. И аз се запознах с него миналата седмица. 1 Връзка към коментар
royak Публикувано: 7 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2013 Да кажа "наздраве" и аз. Ние сме от тези, дето се снимат с бирите. По-долу "Велкопоповицки козел" в Словакия. В градчето Михаловце отидохме, за да пием по една бира. Но станаха повече: Съпругът ми няма нищо против да се показва като манекен на бира: А тук сме на местен панаир и хапваме вепрово колено с наливна някаква: 3 Връзка към коментар
royak Публикувано: 7 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2013 Chimey в Брюксел: у кръчмата: 3 Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 7 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2013 Иранска. Безалкохолна разбира се! На вкус като fresh-бъркочите на Каменица, ама..."като няма риба, и рака е риба" 3 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 10 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2013 Српско. 3 Връзка към коментар
tonik Публикувано: 10 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2013 За първи път опитах руска бира. Учудващо хубава и пивка. Брандирана във връзка с предстоящата Олимпиада в Сочи (както и много други продукти между другото - от шоколад, през възглавници та до тениски). 3 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 11 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 11 ноември, 2013 (редактирано) . Редактирано 11 ноември, 2013 от Тони 2 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 13 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2013 Айде крайно време е да се отчета и аз с няколко, че се излагам сериозно Както винаги цари пълен безпорядък из снимките ми, така че няма да са в никакъв ред и хронология Някои са и снимани с телефон и съмнително качество, но каквото намеря, качвам и така. Както винаги случайните неща са най-готини,така и попаднах на годишния бирен фестивал в Барселона 8,9 и 10 Март тази година в Барселона На покрива на мол Las Arenas на Plaza de Espana, уж отидох да хвана фонтаните работещи, за 2ри път отивам там и все не работят, но пък хванах по-добро Cruzcampo в Севиля с Шаби Алонсо - брадата - спонсор на националния отбор са все пак В Севиля при първите плахи опити да си поръчам някаква различна бира ми казаха :" Момче не си познал, тук се пие само и единствено Cruzcampo" - след това не съм им спорил вече Soproni Demon в Будапеща Estrella Damm на плажа в Барселона Fix Hellas - най-добрата гръцка бира, класи над Mythos Пейка парти в Бергамо Пак в Бергамо, Nastro Azzurro - чакам да спре дъжда пред Карфур, 660 ml бутилка, са ми от любимите Sagres Bohemia - португалска Айде и една наливна Soproni - Будапеща 7 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 13 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2013 Тони, бира със салата - класика 1 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 13 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2013 Бирата е за плескавицата бре! А салатата е по подразбиране. :P 4 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 13 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2013 Ето и някои по-пресни снимки от Холандия Хаха, ебавка с британците в бар Тринити в Амстердам, собственичката ми разправя, че й е писнало от "Cheers" - и да не оставят и 1 цент бакшиш De Koninck - тази беше може би най-добрата от всичките 13-15, които пробвах Duvel си е класика, любима ми е още от София, 8,5 % - макар и 330 ml - 4-5 и става весело Херцог Ян - адашче ми, няма как След Heineken, Amstel и Grolsch - единствената местна бира. Всички други бяха белгийски. Табела пред бар в Ротердам Vedett - и нея си я знам от София, също много класна бира, но не ми е от любимите, поне бутилките са якички Super Bock - страхотна португалска биричка, изпил съм такива кутийки в промишлени количества - тук на най-големия мост в Порто - Ponte Luis I Jupiler beer наливна - хич не съм доволен от наливните бири в Холандия, бутилираните бяха много по-добри. Но заради цените главно на наливни карах 3 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 21 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2013 Поздрави от Полска: 6 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 21 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2013 Поздрави от Полска: Много лоши спомени имам от последствията точно от Zubr. Дано да не са същите и при теб! Наздраве! 1 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 26 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2013 Да си дойдем на ... бирата 4 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 27 ноември, 2013 Автор Сподели Публикувано: 27 ноември, 2013 Да си дойдем на ... бирата Откъде е това чудо? 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега