Childish Публикувано: 27 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2013 Откъде е това чудо? Baden-Württemberg Връзка към коментар
Childish Публикувано: 27 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2013 от днес: Връзка към коментар
домосед Публикувано: 27 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2013 Северна Каролина (1) Северна Каролина (2) Флорида (1) Тази се прави на маямско кубинско пиво, но е варена в Южна Каролина Флорида (2) От тези опитах пелсинванскот пиво Yuengling (since 1829), Флорида (3) А от тези - Red Hook IPA, която е от ... противоположния на Флорида щат Вашингтон 4 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 4 декември, 2013 Сподели Публикувано: 4 декември, 2013 (редактирано) Още една американска: Тази е от Доминиканската република, но я пих в едно кубинско край южния плаж на Маями Тази е Главната аржентинска бира, в случая на борда на самолет на LAN А тази е аржентинска - народна: Тия са манчестърски, но са ги пуснали и в Южна Африка И за десерт - вещерско пиво от Йоханесбург Редактирано 4 декември, 2013 от домосед 6 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 4 декември, 2013 Сподели Публикувано: 4 декември, 2013 А тази е аржентинска - народна: Ами, чисто бразилска си е. Освен ако марката не е нещо интернационална. 1 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 4 декември, 2013 Сподели Публикувано: 4 декември, 2013 (редактирано) За малко да изляза от анонимност със снимка, показваща доволната ми физиономия с тази бира (всъщност се заформи спор дали точно тази пих тогава). Какво му трябва на човек - бира, добри приятели и ако е възможно малко любов. (Пътуването се подразбира.) редакция: свидетелите твърдят, че няма спор, и Hofbräu Festbier, и Rothaus Tannenzäpfle са били уважени.. Редактирано 4 декември, 2013 от Childish 3 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 4 декември, 2013 Сподели Публикувано: 4 декември, 2013 Ами, чисто бразилска си е. Освен ако марката не е нещо интернационална. Вярно, уикипедия казва, че е бразилска. Но се е поаржентинчила: http://www.brahma.com.ar Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 7 декември, 2013 Сподели Публикувано: 7 декември, 2013 Да попълним колекцията с бира от тези дни: Италианска бира и то доста добра(не бях чувал досега добър отзив за италианска бира) изпита с най-голямо удоволствие на Piazza Vecchia в Бергамо Menabrea и "върховния"Свети Беноа(St Benoit Supreme)-белгийска бира консумирана в Италия,поради малкият избор на италиански бири 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 7 декември, 2013 Сподели Публикувано: 7 декември, 2013 (редактирано) Е що какво им е на Морети , Перони , Настро Адзуро ... според мен не са лоши - Харесвам и стандарта от 660 мл. макар и бирата в Италия да е относително скъпичка. Редактирано 7 декември, 2013 от stenk 2 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 7 декември, 2013 Сподели Публикувано: 7 декември, 2013 Обикновената Перони си е доста гадничка, но Моретито и особено Настро Адзурото ме изненадаха приятно. А и стандартът 660 си е таман на място за ценители като нас 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 7 декември, 2013 Сподели Публикувано: 7 декември, 2013 Е що какво им е на Морети , Перони , Настро Адзуро ... според мен не са лоши - Харесвам и стандарта от 660 мл. макар и бирата в Италия да е относително скъпичка. Наистина си идва скъпичка,но жаден седи ли се?Без вода може ,но без бира не. 2 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 8 декември, 2013 Сподели Публикувано: 8 декември, 2013 Тия па, скъпа им била бирата в Италия. Идете в Норвегия да разберете какво е сух режим - най-евтините пикочи от супера по 25 крони (~ 3 евро) бройката и, щеш-нещеш, седиш жаден, че иначе трябва да гладуваш :D 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 8 декември, 2013 Сподели Публикувано: 8 декември, 2013 Е аз съм бил в Сингапур и знам какво е скъпа бира. Подобно в Израел и дори Турция - Все пак места като Франция или Испания , да не споменаваме Чехия са доста по beer friendly спрямо въпросната Италия. 3 Връзка към коментар
Зани Публикувано: 8 декември, 2013 Сподели Публикувано: 8 декември, 2013 Е що какво им е на Морети , Перони , Настро Адзуро ... според мен не са лоши - Особено има една на Морети - doppio malto ! Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 8 декември, 2013 Сподели Публикувано: 8 декември, 2013 Аз точно малцови бири обичам - ! Връзка към коментар
Angelika Публикувано: 9 декември, 2013 Сподели Публикувано: 9 декември, 2013 Една виетнамска бира и от мен 5 Връзка към коментар
Пожето Публикувано: 15 декември, 2013 Сподели Публикувано: 15 декември, 2013 Малко ейлове от пътуването до Нотингам, пробвах сигурно десетина вида, запомних името на само един в Лондон, който се казваше Santa's Christmas Ale Mного ми харесва как си пасва вкуса на ейла с този на бургерите, фиш енд чипса, пайовете с месо... 6 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 15 декември, 2013 Сподели Публикувано: 15 декември, 2013 Специален бирен поздрав от Алгой, Бавария 7 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 15 декември, 2013 Сподели Публикувано: 15 декември, 2013 Ехее, каква тема имало...и то цели 13 страници. ми да се включи още един любител на бирите. Като съм на кеф, понякога и ги снимам. Да се разбира, че когато пия бира , винаги съм на кеф. предпочитам местните, ама не отказвам никакви. 7 Връзка към коментар
theo Публикувано: 20 декември, 2013 Сподели Публикувано: 20 декември, 2013 (редактирано) Ха наздраве ... Редактирано 20 декември, 2013 от theo 5 Връзка към коментар
Adinko Публикувано: 26 декември, 2013 Сподели Публикувано: 26 декември, 2013 Тези май не съм качвала. 3 Връзка към коментар
cck Публикувано: 27 декември, 2013 Сподели Публикувано: 27 декември, 2013 Японска, доста популярна и в Европа 3 Връзка към коментар
cck Публикувано: 27 декември, 2013 Сподели Публикувано: 27 декември, 2013 Asahi-то е японската А Tiger мисля имаше постнат 2 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 27 декември, 2013 Сподели Публикувано: 27 декември, 2013 ImageUploadedByTapatalk1388128236.699711.jpg Японска, доста популярна и в Европа Аз пък си мислех, че "Тайгър" е Сингапурска... Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега