cck Публикувано: 27 декември, 2013 Сподели Публикувано: 27 декември, 2013 Да Сингапурска е местната е Чанг Връзка към коментар
Фил Публикувано: 29 декември, 2013 Сподели Публикувано: 29 декември, 2013 От снощи един Шоферхофер от немска кръчма на софийска територия Шофера не е за шофери , а за ценители на пшеничната бира Prost! 3 Връзка към коментар
theo Публикувано: 29 декември, 2013 Сподели Публикувано: 29 декември, 2013 Хе, биричка на фона на бирено шкембенце , Да знае кво я чака.. Връзка към коментар
Childish Публикувано: 29 декември, 2013 Сподели Публикувано: 29 декември, 2013 Фичо, а къде може човек да си я пийва? Връзка към коментар
Фил Публикувано: 30 декември, 2013 Сподели Публикувано: 30 декември, 2013 Фичо, а къде може човек да си я пийва? За да не правим излишна реклама на заведението, а и понеже не съм особено очарован от обслужването - ще ти обадя на лично съобщение Връзка към коментар
cck Публикувано: 31 декември, 2013 Сподели Публикувано: 31 декември, 2013 (редактирано) Една не съвсем типична комбинация Редактирано 31 декември, 2013 от cck 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 1 януари, 2014 Сподели Публикувано: 1 януари, 2014 Полет BA 891 SOF LHR 01/01/2014 5 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 1 януари, 2014 Сподели Публикувано: 1 януари, 2014 Шри Ланка 6 Връзка към коментар
cck Публикувано: 2 януари, 2014 Сподели Публикувано: 2 януари, 2014 Още две сингапурски. 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 2 януари, 2014 Сподели Публикувано: 2 януари, 2014 (редактирано) И няколко снимки от началото на декември, току-що отминалата година, Мадрид: някъде се поръчва на халба, някъде на мас, някъде на метър, някъде - на "термометър", някъде - на буренце, а някъде ... на кофа бира, с много лед вътре - да не се стопля преждевременно скъпоценната течност и тук вече сме поотхвърлили работа и една готина витрина Редактирано 2 януари, 2014 от Фичо 8 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 2 януари, 2014 Сподели Публикувано: 2 януари, 2014 Фичо, тая кофа, пълна с бутилки от по 20 cl не ми я хвали ти на мен - много работа за нищо, нещо като царевичните пръчици - въздух под налягане... 2 Връзка към коментар
cck Публикувано: 3 януари, 2014 Сподели Публикувано: 3 януари, 2014 Една бирманска бира 6 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 20 януари, 2014 Сподели Публикувано: 20 януари, 2014 Айде да се включа в сериозна тема, че само в "Общите приказки" си седя 7 Връзка към коментар
cck Публикувано: 20 януари, 2014 Сподели Публикувано: 20 януари, 2014 Малко "creative" http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QT8X_upKclo Ето и статията Връзка към коментар
Polina Публикувано: 20 януари, 2014 Сподели Публикувано: 20 януари, 2014 Айде и аз да пусна. Макар да е отново Никшичко, само че този път тъмното и като добавка светлото... Връзка към коментар
vlady Публикувано: 20 януари, 2014 Сподели Публикувано: 20 януари, 2014 (редактирано) Пардубице Редактирано 20 януари, 2014 от vlady 5 Връзка към коментар
Palio Публикувано: 29 януари, 2014 Сподели Публикувано: 29 януари, 2014 Градът е София, ама нали темата е за бира... Та - стандартното ми състояние в неделя следобед: 7 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 10 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 10 февруари, 2014 Да се разходим до Дърбан и да проучим какво предлага провинция КваЗулу-Натал на бирения фронт: И една кейптаунска, попаднала ми в Йоханесбург: 7 Връзка към коментар
akair Публикувано: 16 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2014 Hello Canada! 3 Връзка към коментар
akair Публикувано: 16 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2014 От най-старата канадска независима пивоварна: Главата на лоса... 2 Връзка към коментар
tonik Публикувано: 26 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2014 Този път на Lufthansa не им свърши бирата точно под носа ми и успях да се "уредя" с това: На безмитния в Мюнхен пък продаваха ето тези благинки (след като миналата година опитах баварска мътна бира вече винаги взимам такава ако намеря): Хайде и едно хърватско пиво. Не ми хареса, за сметка на него препоръчвам Ožujsko, което опитах, но не можах да заснема... 2 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 27 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2014 Лашкото пиво е словенско, а не хърватско. В Хърватска винаги пия и препоръчвам само: 4 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 27 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2014 С тази гигантска снимка не оставяш голям избор дали да се приеме препоръката 3 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 3 март, 2014 Сподели Публикувано: 3 март, 2014 Тази вечер ще пробвам тези : 9 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 3 март, 2014 Сподели Публикувано: 3 март, 2014 След като сме посещавали футболна среща,то се предполага,че изпитото количество бира е в големи количества.И сега пресни пресни с порция снимки,аз ви казвам наздраве и Viva Borusia Dortmund. Варщайнер в чаши за 1,5 евро-само за фенове(за преди мач) Хьовелс и Потс-страхотни светли бири изпити в рок клуб по повод победата на любимия отбор Десперадос и Хелл(в чашата)-не са за препоръчване с вкус на текила и някакъв мъток Гафел кьолш-на крак в сръбски бар в Кьолн Бринкофф и.....компот от ягоди или да бъда по-точен Диебелс(бирата е хубава,ама не яжте ягодите.Гошо(bardon 27)ме спука от бъзици. Накрая ще завърша с Дом кьолш(греда въпреки добрия вид) П.П.За последният вид бира изпита(поръчана и само близната,не става за пиене) от мен,ще трябва да се включи Бардон и да качи снимка,защото аз нямам по обясними причини 10 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега