Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Въпреки че в една друга тема по мен беше хвърлено обвинение, че не разбирам от бира, реших да се престраша и да пусна моята скромна колекция:

Сръбска... Мога да Ви гарантирам, че върви много добре с това на снимката...

3kk8.jpg

От Букурещ с любов:
udrp.jpg

Френска:
hv51.jpg

От Косово:
k6nr.jpg

Много е приятно да пийнеш една такава в центъра на Братислава:
9j33.jpg

Тази бира властва в Испания:
y77i.jpg

Тази я сервират на полетите на "Австрийските авиолинии"
84j4.jpg

Белгийска черешова (извращение общо взето):
vkkq.jpg

Това е мароканска бира. Между другото има учудващо добър вкус - лек и ненатрапчив (докато цената по-скоро бих определил като солена - 3,5 лева за 1/4 от литъра, при това в супермаркет. Представям си какъв му е акцизът на това чудо, ама държавна политика, какво да правиш):
1hu.jpg

Това не е бира, а просто доказателство, че мароканците знаят какво да слагат в устата си... :blush:
4lz1.jpg

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Of/Снимката на австрийците кога е правена?  Онзи ден приятели споделиха, че голями скръндзи са станали. Нямало сок и им давали по една бисквитка. :D Полетът бил с Тиролиян, която за тях  била нискотарифна. :O

Редактирано от Hollywood
Връзка към коментар

Of/Снимката на австрийците кога е правена?  Онзи ден приятели споделиха, че голями скръндзи са станали. Нямало сок и им давали по една бисквитка. :D Полетът бил с Тиролиян, която за тях  била нискотарифна. :O

Ноември 2012 г. Всичките полети на австрийците са на книга вече към "Тиролеан" (направиха го за да спестят разходи) ;)

Редактирано от tonik
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Явно в Македония усилено предлагат словенска бира и всеки път като поръчваш и искаш да е Lasko те те питат дали си сигурен и дали няма да си промениш мнението за едно Скопско.. Забавно! :)

post-21-0-29100900-1372186604_thumb.jpg  post-21-0-54212100-1372186622_thumb.jpg

И за да има разбирателство почнахме да ги поръчваме така:

post-21-0-42498900-1372186882.jpg

:rolleyes:

• Харесвам 3
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Хм, наскоро чух че пивоварната е фалирала и вече не се произвежда?? Явно слух, отдъхнах си. Хич не ми е любимо бургаското, но на морето и в Созопол само такава бира трябва да се пие!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Хм, наскоро чух че пивоварната е фалирала и вече не се произвежда?? Явно слух, отдъхнах си. Хич не ми е любимо бургаското, но на морето и в Созопол само такава бира трябва да се пие!

Някой помни ли го това bt1431400.jpg?lm=1373196728 Истинската класика, с колекцията на наградите от изложения. ;)

А едно време имаше и Варненско светло без етикет (по 32 ст. без бутилката :lol: ), и Одесос специално с корабчето....Колко следобеда сме изкарали на вълнолома във Варна в тяхна компания и мятане на капачки. Ееех, мили спомени... :) thumb_odesos_luksozno_pivo_12.5___gold_b

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Не знам за коя пивоварна говориш,но такава в Бургас няма поне от 10 години може и повече.Последно знам,че Бургаското се правеше в пивоварната на Астика в Хасково,но със сигурност няма нищо общо с едновремешното Бургаско като качество.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Аз бях потресена около великден, като се прибирах в Бургас, как нямаше Бургаско в нито една кръчма!

И да ви поздравя с нещо от фейса :)

Умът му чак не го поБира,
как толкова обича Бира !
А от това се подразБира,
че доста Бира му се сБира !
Настане сутрин – хайде Бира,
без марката да й подБира !
Към обед преднина наБира,
но трудно вечер се приБира !
Едвам се до креват доБира,
поляга, поза не изБира,
реанимира и разБира -
пак време е дошло за Бира!
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Поже, като сме почнали така.. ето още нещо:

1. Бирата е най-великото изобретение. Колелото също не е зле, но не върви с пържени картофки.
2. Трябва да си знаеш мярката при пиене на бира, иначе може да изпиеш по-малко.
3. Консумирайте жените с бира и бирата - без жени.
4. В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите.
5. Бирата не е кафе, една чаша не е достатъчна.
6. Половин час здравословен смях не замества литър бира.
7. За нормалния човек една бира е таман, две бири са много, а три бири са малко.
8. Бирата не може да е твърде много – просто тоалетната е твърде далеч.
9. Националното самосъзнание може да има различен цвят, плътност и алкохолно съдържание.
10. Погледнете света през бира и той ще ви се стори златен.
11. Ден без бира е загубен ден.

:)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Хайде да постна една снимка и аз. Ходих до Гърция за да пия ирландска бира. :biggrin: Хареса ми много - червена бира. Не бях пила досега, дори не я разлях и си я изпих като пич. :biggrin:

Ето я:

post-286-0-20055400-1374477031_thumb.jpg

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Хайде да постна една снимка и аз. Ходих до Гърция за да пия ирландска бира. :biggrin: Хареса ми много - червена бира. Не бях пила досега, дори не я разлях и си я изпих като пич. :biggrin:

Е, ако е за червена ирландска бира - може и тук в Murphys да пиеш такава, или в Irish Harp ;)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Е, ако е за червена ирландска бира - може и тук в Murphys да пиеш такава, или в Irish Harp ;)

Е, нали това казах и аз - отидох на близо 400 км., да пия ирланска бира. :biggrin:  Но, не бях пила и затова го броя като плюс. :)

Връзка към коментар

Преди имаше и в При кмета и беше адски добра. 

Много ми хареса на мен, но моето мнение не е толкова обективно, тъй като не съм пила май друга ирландска бира. :rolleyes:

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.