cck Публикувано: 7 май, 2018 Сподели Публикувано: 7 май, 2018 Още малко от Джорджия 12 Връзка към коментар
cck Публикувано: 11 май, 2018 Сподели Публикувано: 11 май, 2018 Малко полски бири, опитани по варшавските лоунджове 10 Връзка към коментар
cck Публикувано: 13 май, 2018 Сподели Публикувано: 13 май, 2018 Молдовско пиво: и румънско за разкош: 13 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 13 май, 2018 Сподели Публикувано: 13 май, 2018 Към южноафриканската колекция от летния сезон На фермерско-хипстърски пазар, в покрайнините на Йоханесбург Във и край вилно селище Цинца на Слънчев бряг (The Sunshine Coast - туристически етикет на крайбрежието около град Ийст Лъндън) Изключително рядка находка в хладилника на едни приятели българи в северните кваратали на Йоханесбург: тъмна мозамбишка бира, единствен екземпляр! В моя хладилник в Претория. Пенджо е капетониец, затова съм му избрал капетонийски крафт. 14 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 13 май, 2018 Сподели Публикувано: 13 май, 2018 Следва канарската колекция Гран Канария Тенерифе Единственият ми коментар е да предурпедя пивоварите от Jaira да не пробват южноафриканскя пазар, че там за думата с "k" на зеления етикет дават по две години затвор плюс една условно 14 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 14 май, 2018 Сподели Публикувано: 14 май, 2018 преди 11 часа, домосед каза: че там за думата с "k" на зеления етикет дават по две години затвор плюс една условно Щооо, какво означава? Връзка към коментар
домосед Публикувано: 14 май, 2018 Сподели Публикувано: 14 май, 2018 преди 1 минута , Фичо каза: Щооо, какво означава? "мръсен негър" е едно добро приближение 1 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 14 май, 2018 Сподели Публикувано: 14 май, 2018 Безобразие!!! 1 Връзка към коментар
cck Публикувано: 15 май, 2018 Сподели Публикувано: 15 май, 2018 преди 16 часа, Meidj каза: Безобразие Е то е така от поне 10 години. 7/11 също го спазват. Атакувай някое заведение И за да не съм оффтопик ето нещо от Казахстан въпреки чашата Ефес, гарнирано с борш: 7 Връзка към коментар
California Chrome Horse Публикувано: 15 май, 2018 Сподели Публикувано: 15 май, 2018 На 15.05.2013 г. в 14:24, Георги каза: Понеже мнгоо се заговорихме за бира, да ви секна малко работния ентусиазъм в сряда и да повдигна оборота на заведенията след работа Аз ли съм единственият фрийк, който обича като отиде някъде да си поръчва винаги местна бира и още по-странното да я снима? Ми и сам да съм, сам ще си се бутам Дай да видим каква бирена колекция може да съберем в тая тема, аз ще започна с малка част и ще добавям.... Започвам с две китайски. Да ви кажа вкус не помня особено, аз не съм от мега ценителите и разбирачите, но ми харесва да консумирам местна бира, независимо дали има вкус на рядка водица. Yan...нещо си Tsingtao Литовските бири определено си заслужаваха и ми събориха минимално предвидения бюджет с близо 50%. Като цяло си падам по лагери... Svyturys Тази не и помня името... Бирата като цяло не е популярна много в Русия, за сметка на една друга напитка Но си имат местните бири, в Санкт Петербург е популярната и в чужбина Балтика, но аз пих друго - Василеостровское! Идва карибската серия. Presidente и Carib, типични плажни бири, носещи и съответното настроение. Ма вижте ме колко съм доволен с първата покупка от супермаркета... Чешката тежка артилерия, без думи... Pilsner Urquell U tri ruzi. Тази си се вареше в пивоварната към едноименното заведение. Kozel е друга популярна чешка марка. По начало не съм фен на тъмните бири, но пък обичам да пробвам различни неща. Парадоксално, но факт. Най-известната австралийска бира - Fosters въобще не се пие в самата Австралия освен по туристическите заведения. По-скоро е туристическа бира и целия маркетинг е насочен навън, самите австралийци между другото имат страхотни бири, уникални. James Boag, ако не се лъжа се казваше тасманийската бира, нямам търпение да я пробвам пак някой ден. Но тук снимка на Fosters, не къде да е, а в Лондон, англичаните я консумират масово. Мъчих се с тяхните лондонски ейлове два дни, но накрая ми писна, прекалено горчиво е за моя вкус и накрая примирено прибегнах до класическия Гинес. Пак в Лондон сниман, но го имам и в Ирландия, сигурен съм. Е да, завърша с нещо от миналата седмица в Трявна... Следва продължение... Истински ценител адмираций&+наздраве Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 19 май, 2018 Сподели Публикувано: 19 май, 2018 Когато времето е лошо 10 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 19 май, 2018 Сподели Публикувано: 19 май, 2018 преди 10 минути , bulpa каза: Когато времето е лошо Тая мътничката... Хубавичка ли е? Третата от ляво на дясно, втората от дясно на ляво... Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 19 май, 2018 Сподели Публикувано: 19 май, 2018 Бяла IPA - фаворита ми от всички опитани досега 1 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 20 май, 2018 Сподели Публикувано: 20 май, 2018 Малко Фиджи в бутилка 8 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 20 май, 2018 Сподели Публикувано: 20 май, 2018 (редактирано) 1-2 местни вида, които пробвах по време на неотдавнашния ми тур из Англия (и нейните пъбове ): (Имам и няколко елзаски крафта в запас, ама още не сме ги отворили, та затова нямам снимки) Редактирано 20 май, 2018 от Роца 15 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 22 май, 2018 Сподели Публикувано: 22 май, 2018 Кой да се сети как би се казвало гранадското специално пиво 8 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 22 май, 2018 Сподели Публикувано: 22 май, 2018 (редактирано) На 20.05.2018 г. в 12:11, Роми каза: Малко Фиджи в бутилка Изглежда битерът леко ти е размътил погледа, но при златната вече нещата са се прояснили Редактирано 22 май, 2018 от Фичо 3 Връзка към коментар
cck Публикувано: 27 май, 2018 Сподели Публикувано: 27 май, 2018 Какви времена - гърците и безалкохолна бира правят [не става] и новости предлагат [уцелих]. 7 Връзка към коментар
zon Публикувано: 27 май, 2018 Сподели Публикувано: 27 май, 2018 Abdij Ter Doest, Abdij Ter Doest, Lissewege Конюшните на абатството (XII-XIII век) са най-старата запазена средновековна сграда във Фландрия. Селото Lissewege, наричано още бялото селище е разположено близо до морето и до Брюж. В миналото освен абатството,там е имало и замък. От там е минавал и пътят на пилигримите от Фризланд и Саксония към Сантяго де Компостела. 13 1 Връзка към коментар
zon Публикувано: 27 май, 2018 Сподели Публикувано: 27 май, 2018 Thouroutenaere in Torhout и два замъка пак там Wijnendale и d'Aertrycke 13 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 май, 2018 Сподели Публикувано: 27 май, 2018 Зон, на таз, последната бира,много и мъчно името!Каксе произнася? 1 Връзка към коментар
zon Публикувано: 27 май, 2018 Сподели Публикувано: 27 май, 2018 Преди 1 час, AlexandraKo каза: Зон, на таз, последната бира,много и мъчно името!Каксе произнася? 'Турутънаръ' Последният да затвори вратата 😄 4 1 2 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 27 май, 2018 Сподели Публикувано: 27 май, 2018 Тази ми хареса 3 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 29 май, 2018 Сподели Публикувано: 29 май, 2018 Още една канадска бира 6 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега