домосед Публикувано: 26 септември, 2018 Публикувано: 26 септември, 2018 В градината на аклиматизацията в Булонския лес край Ньой - Луна парк/Птичарник/Гълъбарник от старата школа с въртележки, криви огледала, корейска беседка и павилион от Франк Гери. 4 1
домосед Публикувано: 26 септември, 2018 Публикувано: 26 септември, 2018 Поздрав за @FlyTraveler от Амиен, Северна Франция. В това заведение харесват африкански сафарита. Поне за пердета 😉  4 1
FlyTraveler Публикувано: 26 септември, 2018 Публикувано: 26 септември, 2018 преди 6 минути , домосед каза: Поздрав за @FlyTraveler от Амиен, Северна Франция. В това заведение харесват африкански сафарита. Поне за пердета 😉  Благодаря! Бирата изглежда много добре на цвят също... 🙂
zon Публикувано: 27 септември, 2018 Публикувано: 27 септември, 2018 преди 11 часа, домосед каза: Поздрав за @FlyTraveler от Амиен, Северна Франция. В това заведение харесват африкански сафарита. Поне за пердета 😉 … и белгийска бира 🙂 Домосед, можеш да си купиш макарони от магазина на семейството на Госпожа Макрон. https://www.planet.fr/societe-brigitte-macron-decouvrez-la-chocolaterie-trogneux-propriete-de-sa-famille-a-amiens.1387494.29336.html 1 1
chandni Публикувано: 27 септември, 2018 Публикувано: 27 септември, 2018 преди 17 часа, домосед каза: Северна Франция. В това заведение харесват африкански сафарита. Явно и белгийска бира... преди 5 часа, zon каза: … и белгийска бира Написах мнението си преди да дочета темата...
bulpa Публикувано: 27 септември, 2018 Публикувано: 27 септември, 2018 На 26.09.2018 г. в 9:41, домосед каза: павилион от Франк Гери Покажи го, де 🙂
домосед Публикувано: 28 септември, 2018 Публикувано: 28 септември, 2018 На 27.09.2018 г. в 10:25, zon каза: Домосед, можеш да си купиш макарони от магазина на семейството на Госпожа Макрон Минах покрай него, ама не знаех чий е 😯 Брюкселската колекция от следващите три дни:  6 1 1
домосед Публикувано: 29 септември, 2018 Публикувано: 29 септември, 2018 На 27.09.2018 г. в 16:25, bulpa каза: Покажи го, де 4 2
Роми Публикувано: 29 септември, 2018 Публикувано: 29 септември, 2018 Последен ден в Канада и последни местни бири 3 1 1
cck Публикувано: 30 септември, 2018 Публикувано: 30 септември, 2018 Няколко екземпляра опитани на Тенерифе: 5 1
Alexander Публикувано: 30 септември, 2018 Публикувано: 30 септември, 2018 Безалкохолната случайно ли е я купи?
veselush Публикувано: 1 октомври, 2018 Публикувано: 1 октомври, 2018 Това ми грабна окото в Измир. Произведена в Türk Tuborg. 6 1 1
Polina Публикувано: 10 октомври, 2018 Публикувано: 10 октомври, 2018 (редактирано) Сряда. След работа. Вън е още топло... Редактирано 10 октомври, 2018 от Polina 6 1 1
giafil Публикувано: 12 октомври, 2018 Публикувано: 12 октомври, 2018 Namal Yafo...Старото пристанище на Тел Авив-Яфо 4
Polina Публикувано: 14 октомври, 2018 Публикувано: 14 октомври, 2018 В любимите сто бири да си пазарувам. Изкушава ме младежа обаче с Pohjala Kalana, 8%., наливно или с други думи кафяв ейл с вкус на борови връхчета и ванилия. Не издържах, едно за из път ми дойде тамам. Силна, вкусна... Препоръчвам за любителите на по-високия градус бира. 6
Polina Публикувано: 17 октомври, 2018 Публикувано: 17 октомври, 2018 Пушена, пушена, та чак опушена. Не стига това, ми има и послевкус. Лютиво-пикантен. Градуса е под 6, но е толкова тъмна, че нищо не се вижда през нея. Може би младежа продавач е прав като каза, че колкото повече отлежава, толкова по-вкусна става и пушечния аромат се засилва. Браво на Ромбус и Beer Bastard. 5 1
Polina Публикувано: 20 октомври, 2018 Публикувано: 20 октомври, 2018 С мъка по лятото и Aloha вече в ръката, поздрави от морето: 3 2
zon Публикувано: 21 октомври, 2018 Публикувано: 21 октомври, 2018 Tripel Karmeliet in Buggenhout Пивоварна Bosteels. Други бири на пивоварната са Kwak и Deus. Tripel Karmeliet се приготвя по автентична рецепта от 1679 година, с произход от стария манастир на Кармелитите в Дендърмонде. Тази стара бирена рецепта на повече от 300 години предписва употребата на три видове зърнени култури: пшеница, овес и ечемик. Мисля, че 'ключът на тази бира е именно в трите вида зърнени култури в основата и от там нататък 'тайна. Много е мека приятна, ароматна, но не натрапчива бира, с разгръщаш се аромат и вкус и в същото време силна, но плавно силна. В Buggenhout има гора, много красива през есента. Днес още не беше започнал фолиажа и оцветяването на листата на дърветата. В сравнение с предишни години все още е много топло в момента. 8 1 1
домосед Публикувано: 1 ноември, 2018 Публикувано: 1 ноември, 2018 Ранноесенна бирена еклектика в София 7 1
Йосиф Милчов Публикувано: 1 ноември, 2018 Публикувано: 1 ноември, 2018 (редактирано) On 5/15/2013 at 2:24 PM, Георги said: Понеже мнгоо се заговорихме за бира, да ви секна малко работния ентусиазъм в сряда и да повдигна оборота на заведенията след работа Аз ли съм единственият фрийк, който обича като отиде някъде да си поръчва винаги местна бира и още по-странното да я снима? Ми и сам да съм, сам ще си се бутам Дай да видим каква бирена колекция може да съберем в тая тема, аз ще започна с малка част... Споко не си сам. 😁 Даже има едно много готино приложениице което се нарича UNTAPPD, нещо като социална мрежа за любителите на бира. Можеш да си чекнеш всяка изпита бира, да я оцениш, да и сложиш снимка и т.н. Изключително полезно и готино приложение поне за мен. Няма как да помня иначе всички видове бира които са ми минали през пикочния мехур. 😂 Редактирано 1 ноември, 2018 от BlackArt77 3
Йосиф Милчов Публикувано: 1 ноември, 2018 Публикувано: 1 ноември, 2018 (редактирано) Да се запиша и аз с един прекрасен брали уайн на Brewfist. Редактирано 1 ноември, 2018 от BlackArt77 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега