marycap Публикувано: 1 септември, 2020 Публикувано: 1 септември, 2020 Прегледайте онлайн ПОЛЕТИ КОЛА ПОД НАЕМ ХОТЕЛИ Няма по-добра разпродажба от тази. Време е за сериозни неща…сериозно ниски цени. Продаваме 1 милион места за 5 евро, за пътувания през септември и октомври. Това са само 5 евро, няма уловки! Грабнете или съжалявайте. Специална оферта за 48 часа. Разпродажбата свършва в полунощ в сряда…ако дотогава има останали места! Резервирайте сега 5
Иван Попов Публикувано: 1 септември, 2020 Публикувано: 1 септември, 2020 Крайно време беше да пуснат нещо и те 🙃 Има само 4 маршрута по 5 евро от София 6
IvanNavi Публикувано: 22 септември, 2020 Публикувано: 22 септември, 2020 На официалния сайт има билети по 1.27 евро, ако някой изобщо може да стигне до Будапеща. 5
iMari Публикувано: 22 септември, 2020 Публикувано: 22 септември, 2020 От Малпенса до Палермо излизат доста билети по 2,99 евро. И от Бари до Малпенса. 3 1
IvanNavi Публикувано: 22 септември, 2020 Публикувано: 22 септември, 2020 преди 26 минути , Мари Николова каза: От Малпенса до Палермо излизат доста билети по 2,99 евро. И от Бари до Малпенса. Това е по линия на надцакването с Wizzair. Пуснаха тези билети по 3 евро, след като унгарците решиха да правят дъмпинг в Италия с цени 5 евро точно по тези дестинации. А иначе Ryanair имат масово билети по 5 евро за почти всички вътрешни линии до средата на декември. 4 1
iMari Публикувано: 23 септември, 2020 Публикувано: 23 септември, 2020 преди 8 часа, IvanNavi каза: Това е по линия на надцакването с Wizzair. Пуснаха тези билети по 3 евро, след като унгарците решиха да правят дъмпинг в Италия с цени 5 евро точно по тези дестинации. А иначе Ryanair имат масово билети по 5 евро за почти всички вътрешни линии до средата на декември. И от Катания има билети по 3 евро. А Уиз вече са отменили всички тези полети 2
valpet Публикувано: 24 септември, 2020 Публикувано: 24 септември, 2020 Опитвам да взема еднопосочно Sof -Stn билети за двама от днешната промоция на АК,но никъде не ми дава опция за намаление.Някой пробвал ли е?
IvanNavi Публикувано: 24 септември, 2020 Публикувано: 24 септември, 2020 преди 17 минути , valpet каза: Опитвам да взема еднопосочно Sof -Stn билети за двама от днешната промоция на АК,но никъде не ми дава опция за намаление.Някой пробвал ли е? Ако единичната цена на билета е <20 евро - няма да я видиш опцията. За по-скъпите билети поне до Лондон си излиза. 4
crazyhorse Публикувано: 24 септември, 2020 Публикувано: 24 септември, 2020 преди 37 минути , valpet каза: Опитвам да взема еднопосочно Sof -Stn билети за двама от днешната промоция на АК,но никъде не ми дава опция за намаление.Някой пробвал ли е? преди 23 минути , IvanNavi каза: Ако единичната цена на билета е <20 евро - няма да я видиш опцията. За по-скъпите билети поне до Лондон си излиза. От краткият ми 5-минутен опит видях, че промоцията е валидна за много(не всички) полети и не за всички маршрути, които след намалението са с по-висока от най-ниската цена за даден маршрут... Примерно от София не намерих(може и да има), но ето пример с Пловдив... 3
Eva eva Публикувано: 24 септември, 2020 Публикувано: 24 септември, 2020 Чудя се, ако сменя сега полет за другия месец /безплатно/ след това дали ще мога пак да го сменя, ако се наложи 🙂 1
Marisha Публикувано: 24 септември, 2020 Публикувано: 24 септември, 2020 преди 5 минути , Eva eva каза: Чудя се, ако сменя сега полет за другия месец /безплатно/ след това дали ще мога пак да го сменя, ако се наложи 🙂 Не можеш втори път. 2
Otnesen Публикувано: 24 септември, 2020 Публикувано: 24 септември, 2020 (редактирано) Току що взех билети за Виена. Намалява цената наполовина при избиране на полета на връщане.... само обратния полет е с цена наполовина,а полета натам ми го хваща като 2 билета. Редактирано 24 септември, 2020 от Otnesen 1
Иван Попов Публикувано: 24 септември, 2020 Публикувано: 24 септември, 2020 Това иначе не е много оферта "bye one, get one free". Нещо тези билети ми изглеждат доста скъпи. 🤔 Поне тези полети, които разцъках ми се видяха скъпички, дано да има нещо на далавера..... 🤔
Jorro Публикувано: 24 септември, 2020 Публикувано: 24 септември, 2020 6 minutes ago, Иван Попов said: Това иначе не е много оферта "bye one, get one free". Нещо тези билети ми изглеждат доста скъпи. 🤔 Поне тези полети, които разцъках ми се видяха скъпички, дано да има нещо на далавера..... 🤔 няма, не се хаби.... като гледам само полети над 25 евро са включени и на практика 13 евро за билет в посока не е нещо уау или да не са били по токолкова....не си струва...аз нищо не харесах. Освен това пише, че за тези билети не важи условието за 1 безплатна промяна без такса.... 1 1
Иван Попов Публикувано: 24 септември, 2020 Публикувано: 24 септември, 2020 преди 17 минути , Jorro каза: няма, не се хаби.... като гледам само полети над 25 евро са включени и на практика 13 евро за билет в посока не е нещо уау или да не са били по токолкова....не си струва...аз нищо не харесах. Освен това пише, че за тези билети не важи условието за 1 безплатна промяна без такса.... Да, прав си да не се хабя. То аз като видях и си викам уау 😊 Да ама не е било точно така. И на мен нищо не ми хареса. 😏 Благодаря за мнението. 🙂 2
crazyhorse Публикувано: 2 октомври, 2020 Публикувано: 2 октомври, 2020 Някой намери ли реално намаление от днешната промоция"Билети на половин цена за полети в петък"? 1
Monika_Koko Публикувано: 2 октомври, 2020 Публикувано: 2 октомври, 2020 Да, аз намерих Лондон - София през декември. За тогава търсих и намалението е 50%. 2
Иван Попов Публикувано: 12 октомври, 2020 Публикувано: 12 октомври, 2020 Ryanair SALE: Flights from €4 one-way! Routes: across Europe Sale period: 12 October 2020 Travel period: 12 October – 30 November 2020 Ryanair SALE examples (One-way): Milan – Pescara €4 Vilnius – Vienna €9 Frankfurt – Ibiza €6 Rome – Malta €6 Bucharest – Rome €8 Riga – Milan €9 Berlin – Budapest €7 Prague – Bari €9 Warsaw – Brussels€ 7 Paris – Dublin €9 Porto – Alicante €9 London – Faro £9 and more… £4=€4 Where to book? Visit RYANAIR За повече инфо цък. 9
Иван Попов Публикувано: 21 октомври, 2020 Публикувано: 21 октомври, 2020 ONE HOUR SALE! Ryanair’s UK Happy Hour! Flights from the UK from just £6! Ryanair пак имат промоцийка 😊 Някои може да се възползва 😊 Routes: across Europe Sale period: 21 October 2020 Travel period: 22 October – 30 November 2020 Ryanair SALE examples (One-way): London – Vilnius London – Turin Edinburgh – Lisbon Edinburgh – Prague Bristol – Budapest Belfast – Krakow Manchester – Valencia Birmingham – Katowice and more… Where to book? За повече инфо цък. 4
muchachote Публикувано: 21 октомври, 2020 Публикувано: 21 октомври, 2020 преди 30 минути , Иван Попов каза: ONE HOUR SALE! Ryanair’s UK Happy Hour! Flights from the UK from just £6! Ryanair пак имат промоцийка 😊 Някои може да се възползва 😊 Routes: across Europe Sale period: 21 October 2020 Travel period: 22 October – 30 November 2020 Ryanair SALE examples (One-way): London – Vilnius London – Turin Edinburgh – Lisbon Edinburgh – Prague Bristol – Budapest Belfast – Krakow Manchester – Valencia Birmingham – Katowice and more… Where to book? За повече инфо цък. Хаха. АКО не ни заведат пак до тогава😕 1
Иван Попов Публикувано: 25 октомври, 2020 Публикувано: 25 октомври, 2020 На 21.10.2020 г. в 18:21, muchachote каза: Хаха. АКО не ни заведат пак до тогава😕 Не вярвам 🤔
IvanNavi Публикувано: 19 ноември, 2020 Публикувано: 19 ноември, 2020 Нещо като Черен петък - билети по 5 евро за близките дни. Даже могат да се купят по 2 паунда ако се мине през kayak.co.uk -> uk.mytrip.com Резултатът не се вижда директно в каяк, а трябва да се разгледа списъка. 3 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега