Прескочи до съдържание

Ryanair - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

преди 7 минути , liliya каза:

Аз търсих Милано-Маракеш за ноември , но и за там не виждам намаление. Цените са си същите.

Утре ще има.

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

В момента юни, юли, август и септември са без цени на сайта им за Венеция. Може би слагат ниските цени сега:) Отдавна я дебна Венеция, пак ми се ходи.

А този сайт за пръв път го виждам: ryanair-poleti.bg

Връзка към коментар
преди 54 минути , Емика каза:

А този сайт за пръв път го виждам: ryanair-poleti.bg

Това не е официален сайт, в най-добрия случай ще продадат билета с надценка. Ryan, ако им се занимава ще им скъсат задника от дела, защото сайтът откровено копира техните цветове и предполагам доста от запазените им марки (например малката иконка горе в браузера). 

Махнах връзката да не е активна. 

• Харесвам 4
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...
преди 4 минути , Иван Попов каза:

Има за Брюксел (Шарлероа) от София през декември за по 2 евро в посока.Дано да съм полезен на някой.:lol:

За кои дати?

Връзка към коментар

Декември са:

Отиване 13 и 15

Връщане няма за декември по 2 евро ,но има за навръщане през януари пак по 2 евро, като например 10,14,15,17,19 и 21

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 5 минути , chandni каза:

Засега купих отиване на 15-ти, връщането ще поизчакаме, че е по 40€ :lol:

И аз преди време взех около твоята дата за отиване, само че от Wizz за 6 лв. Чакам да намалят връщането, ама май ще бъде трудно. Щом и Ryan пускат за тези дати ниски цени на отиване. Ще трябва все пак и да се върнат тези хора и може би ще държат високи цени за връщането? Ще видим. :)

Връзка към коментар
преди 7 минути , alienad каза:

И аз преди време взех около твоята дата за отиване, само че от Wizz за 6 лв. Чакам да намалят връщането, ама май ще бъде трудно. Щом и Ryan пускат за тези дати ниски цени на отиване. Ще трябва все пак и да се върнат тези хора и може би ще държат високи цени за връщането? Ще видим. :)

Като не ги намалят, ще им харижа 4€ и просто няма да отидем... :lol:

• Харесвам 6
Връзка към коментар
На 31/5/2017 в 22:43, Георги каза:

Това не е официален сайт, в най-добрия случай ще продадат билета с надценка. Ryan, ако им се занимава ще им скъсат задника от дела, защото сайтът откровено копира техните цветове и предполагам доста от запазените им марки (например малката иконка горе в браузера). 

Махнах връзката да не е активна. 

Сега пробвах да видя колко си слагат тези мошеници.

За другия месец цената на двупосочен билет за европейска столица  е 171,88 евро през райън.

През ментето в началото даде само 180евро, но след попълване на имена и поща и чукване на следваща стъпка цената стана 200евро, а когато се избра плащане с кредитна-дебитна карта стана 206 евро.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

След 15.12 се води висок сезон и според мен е абсруд да се очакват понижаване на цените, много хора пътуват за празниците тогава. Ниски цени на отиване и връщане през октомври и ноември.

Връзка към коментар
преди 3 минути , tch каза:

След 15.12 се води висок сезон и според мен е абсруд да се очакват понижаване на цените, много хора пътуват за празниците тогава. Ниски цени на отиване и връщане през октомври и ноември.

Вероятно си прав, но в крайна сметка, всичко, което евентуално бихме загубили, са 4.08€ :lol: Тъкмо ще съм солидарна с "мъката" на @ven62 да не ми се сърди за ония 16 лева... :lol:

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 58 минути , chandni каза:

Вероятно си прав, но в крайна сметка, всичко, което евентуално бихме загубили, са 4.08€ :lol: Тъкмо ще съм солидарна с "мъката" на @ven62 да не ми се сърди за ония 16 лева... :lol:

И аз така през март си взех един билет SOF-CRL с Wizz за 16-ти дек. от тия по 2.99€ :biggrin:  и от тогава чакам за изгоден билет за връщане, ама май няма да се случи ;) 
Много е развращаващо това с тия цени под 10лв :huh: 
Направо се сещам за една история от не толкова близкото минало с известния пловдивски архитект Боян Чинков и едни безплатни банички (или може би мекици беше), но понеже може да се изтълкува че има политически привкус, ще се въздържа да я споделям. ;) 

P.S. А сега си погледнах резервацията и се оказва, че са променили часа на полета с ... цели 5мин. и съответно ако го откажа и взема компенсацията от 120%, в крайна сметка ще се окажа с 1.20лв. "печалба". :lol::lol:

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 17
Връзка към коментар

Само да ви обадя ,че Януарските цени от 2 евра за Брюксел-София на Раян ,се връзват чудесно с 3 евров билет на Wizz за 16,01,2018 по направление София-Брюксел.

Аз току що се уредих с два билета- 16,01(Wizz)-21,01(Ryan),2018 за 20лв общо :)

• Харесвам 14
Връзка към коментар
преди 7 минути , Фичо каза:

И аз така през март си взех един билет SOF-CRL с Wizz за 16-ти дек. от тия по 2.99€ :biggrin:  и от тогава чакам за изгоден билет за връщане, ама май няма да се случи ;) 
Много е развращаващо това с тия цени под 10лв :huh: 
Направо се сещам за една история от не толкова близкото минало с известния пловдивски архитект Боян Чинков и едни безплатни банички (или може би мекици беше), но понеже може да се изтълкува че има политически привкус, ще се въздържа да я споделям. ;) 

P.S. А сега си погледнах резервацията и се оказва, че са променили часа на полета с ... цели 5мин. и съответно ако го откажа и взема компенсацията от 120%, в крайна сметка ще се окажа с 1.20лв. "печалба". :lol::lol:

А не предлагаха ли и смяна на датата в такъв случай? Ако да, може да смениш датата и да си избереш евтино връщане.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 16.06.2017 г. в 18:55, Alexander каза:

А не предлагаха ли и смяна на датата в такъв случай? Ако да, може да смениш датата и да си избереш евтино връщане.

Така и стана - прместих го за една събота сутрин и го комбинирах с един от 2€  на Ryan в неделя вечер.

• Харесвам 11
Връзка към коментар

за някои дестинации цените са паднали с по 50 стотинки  - задраскали цената 26,99 - намалена на 26,77 :D

може да го има и отпреди, но току-що го видях за пръв път - такса от 3,10 евро ако желаеш да си запазиш за 24 часа цената на избрания полет, преди да го платиш

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Англия /Stansted, Luton, Manchester, Bristol/  -----  Франция /Clermont, Deauville, Dinard, Grenoble, Lorient, Toulous, Strasbourg/ еднопосочни  билети от 5 GBP в юли 2017 г.

Price information

• London Stansted – Clermont
  • London Stansted - Deauville
  • London Stansted - Dinard
  • London Stansted - Grenoble
  • London Stansted - Lorient
  • London Stansted - Toulouse
  • Luton - Strasbourg
  • Cheap flights also available to Beziers, Nimes, La Rochelle, Bordeaux, Marseille and Carcassonn.
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 8 минути , Таньо каза:

Бергамо - Ейлат - Бергамо за €58

Sun, 29 Oct 2017 ------   Thu, 2 Nov 2017

https://www.ryanair.com/ie/en/booking/home/BGY/VDA/2017-10-29/2017-11-02/1/0/0/0

Чета и плача. За изразходената отпуска за 2017та :( 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.