Прескочи до съдържание

Ryanair - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

преди 16 часа, aleksandrina каза:

Някой (освен мен) купи ли билети за юли (21-28)?

7-14 юли сме ние, но със скъпите билети по 8 евра :). Сега се оглеждам за кола и настаняване. Може би 4 дена Каламата и около и 3 дена Нафплио.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
25 minutes ago, kaka reni said:

7-14 юли сме ние, но със скъпите билети по 8 евра :). Сега се оглеждам за кола и настаняване. Може би 4 дена Каламата и около и 3 дена Нафплио.

Колите под наем са... колкото настаняването. Нищо изгодно не намерих.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

7 minutes ago, aleksandrina said:

Колите под наем са... колкото настаняването. Нищо изгодно не намерих.

И аз останах с такова впечатление и до голяма степен се отказах. Тези евтини билети ще излязат един капан. Тарикати са тия гърци 🤣🤣🤣🤣

• Смея се 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, jorocontrola каза:

...до голяма степен се отказах...🤣🤣🤣🤣

Не с такива пораженчески настроения, че и мен ще откажете. И ще трябва да обяснявам липсата на 7,72 лв. от семейния бюджет.😂

• Смея се 6
Връзка към коментар

Аз не съм задълбавала в търсенето на настаняване в Каламата,но цените ми се видяха високи спрямо качеството на настаняване и това,което града предлага въобще.Какви са вашите впечатления?

Извинете за офтопика:)

• Харесвам 6
Връзка към коментар

цените ги гледах за другата седмица и за юли, през юли определено е по-скъпо...аз се чудя дали да не чакам промо за септември...

дали да не се отдели една тема евтини билети и Пелопонес ?

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 7 минути , Мари Николова каза:

Аз не съм задълбавала в търсенето на настаняване в Каламата,но цените ми се видяха високи спрямо качеството на настаняване и това,което града предлага въобще.Какви са вашите впечатления?

И аз погледнах информативно, напьлно споделям мнението.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

За колите под наем специално търсете местни фирми, а не тези международните, аз почти всяка година ходя в Гърция и винаги намирам местна фирма, а колите в местните са в пъти по евтини от международните. Сега специално за там не съм гледала, но съм сигурна, че ще има по евтини местни 🙂 весело изкарване

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 2 часа, Мари Николова каза:

не знам как е в Каламата, ама имате цял Пелопонес, т.е. интересните места са навсякъде. Защо трябва да се спи в Каламата, освен ако искате да заседнете цялото време на едно място на плаж

• Харесвам 4
Връзка към коментар
Преди 1 час, neuromancer каза:

не знам как е в Каламата, ама имате цял Пелопонес, т.е. интересните места са навсякъде. Защо трябва да се спи в Каламата, освен ако искате да заседнете цялото време на едно място на плаж

Първо коментирахме,че общественият транспорт на Пелопонес е зле уреден,после стана въпрос,че цените на рент а кара са високи.Във връзка с това погледнах и цените на настаняването с идеята да се установим в Каламата и от там да разглеждаме/ ходим на плаж поне до населените места в тази област ,до които има що годе уреден транспорт.

Опитвам се да се хвана за нещо,което да ме накара да дам тия 1,98евро.....ама тцъ:)))

@Георги Матеев с безпогрешният си магелански усет,още от самото начало даде най-правилната идея за посещение на тази дестинация.😂

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.