Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 15 часа, stanimir каза:

Багажът до голяма степен обезмисля спестеното.

IMG_20250417_233201.jpg

Съгласен съм!Почти при всички, допълнителния багаж леко обезсмисля.Аз лично не съм купувал.Но това е друга тема.

преди 2 минути , palioto каза:

Съгласен съм!Почти при всички, допълнителния багаж леко обезсмисля.Аз лично не съм купувал.Но това е друга тема.

P.s Но ми направи впечатление,че ръчния от Bravofly е по- евтин в посока.

Публикувано:

С Егейците има ли/имало ли е някога проблем с купуването през посредник?

От времената на Румбо не съм пътувала с тях😀

Публикувано:
преди 22 минути , Звелина каза:

С Егейците има ли/имало ли е някога проблем с купуването през посредник?

От времената на Румбо не съм пътувала с тях😀

Не съм имала засега. Но дават малко мили през посредник, ако ви е важно това.

• Харесвам 2
Публикувано:

Купих отново билети през Jetcost -  LastMinute - този път през австрийската версия с Дайнърс от Payz - една и съща карта мина за две последователни резервации. През мобилното приложение даде най-ниска цена. Намали ми цената на билет на ИТА, който е SOF-FCO-AHO еднопосочен т.е. два полета на една резервация, от 112 на сайта на авиокомпанията на 86 евро на човек. При търсене на двама цената ставаше 91 евро на човек и рискувах и купих на две отделни резервации с една карта. Подобни отстъпки даде и португалската версия на Jetcost - 87 евро, както и ирландската - 88 евро. 

изглежда намалява най-сериозно билети на БългарияЕр и ИТА. Раян и Уиз никакви отстъпки. 

• Харесвам 9
  • Благодаря 1
Публикувано:

Днес купувах полети до Бари с Уиз еър и най-ниска цена ми даде Холандската версия на jetcost през last minute с Дайнърс карта.

• Харесвам 12
Публикувано:
преди 27 минути , Dora Popova каза:

Има ли някакъв риск ако купя два билета поотделно , защото в момента jetcost.pt дава по-голямо намаление.

Може да се повиши цената на втория. Случвало ми се е, но винаги съм купувал един по един, ако цената е по-добра.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 часа, Dora Popova каза:

Има ли някакъв риск ако купя два билета поотделно , защото в момента jetcost.pt дава по-голямо намаление.

Принципно може да пробваш следното - от jetcost като се е появил най-ниска цена отваряш два пъти връзката, към която те пренасочва в отделни прозорци, действаш бързо и с двете резервации ги докарваш до финална стъпка и после плащаш една след друга и двете.

• Харесвам 4
Публикувано:

Купих билетите и съм много  доволна - от app jetcost.pt - rumbo с Diners.

Двете резервации минаха през 5 минути. Цената остана еднаква.

• Харесвам 8
Публикувано:

Здравейте. Имам следния проблем. Купих билет през eDreams от където всичко мина гладко, получих потвърждение и от eDreams и след това от Раян еър. Влизам в eDreams и от там взимам номера на резервацията и мейла за добавяне на резервацията в моя Раян акаунт, но от Раян ми казват, че не намират такава резервация. Проверих да верифицирам резервацията, но от Раян ми казват, че верификация не е необходима. Писах си с eDreams и от там ми казват, че всичко е Ок. Дайте ми съвет какво да направя в тази ситуация.

Публикувано:
преди 36 минути , borislavpetkov84 каза:

Здравейте. Имам следния проблем. Купих билет през eDreams от където всичко мина гладко, получих потвърждение и от eDreams и след това от Раян еър. Влизам в eDreams и от там взимам номера на резервацията и мейла за добавяне на резервацията в моя Раян акаунт, но от Раян ми казват, че не намират такава резервация. Проверих да верифицирам резервацията, но от Раян ми казват, че верификация не е необходима. Писах си с eDreams и от там ми казват, че всичко е Ок. Дайте ми съвет какво да направя в тази ситуация.

С мейла, с който си купил, регистрираш профил в eDreams. Като влезеш там полетът го има в my bookings

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 8 часа, Tani каза:

С мейла, с който си купил, регистрираш профил в eDreams. Като влезеш там полетът го има в my bookings

Да има го и аз го виждам, но мейла, който са ми дали за вкарване на резервацията в Раян еър акаунта не става и Раян не го приема и затова не ми излиза резервацията в акаунта на Раян еър!

Мирослав Василев
Публикувано:

Получи ли потвърждение от Раян на твоя личен имейл? 

Ако да, пробвай с PNR и твоя личен имейл да си намериш резервацията.

Публикувано:
преди 7 часа, Мирослав Василев каза:

Получи ли потвърждение от Раян на твоя личен имейл? 

Ако да, пробвай с PNR и твоя личен имейл да си намериш резервацията.

Пробвах и това не става. От Раян ми казват, че мейла, който аз давам и съм го взел от еДриймс не е правилен. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 часа, borislavpetkov84 каза:

Пробвах и това не става. От Раян ми казват, че мейла, който аз давам и съм го взел от еДриймс не е правилен. 

Да свържи се по чат с едриймс и те ще ти изпратят е майла с който трябва да верифицираш  в сайта на Раян . Аз имах два полета наскоро купувани в Австралия сайт и така го оправих . 

Йосиф Милчов
Публикувано:

Немския Джеткост с препратка към Ластминът още работи с плащане с Виза дебит. Купени два билета Истанбул-Баку- Истанбул с А Джет за 230 евро, при цена в сайта на А Джет 340 евро. Неочаквано добра отстъпка от 110 евро. За хората с Дайнърс, португалския и испанския Джеткост с препратка към Ръмбо, дава още по големи отстъпки. Там двата билета бяха под 200 евро.

• Харесвам 19
  • Браво 1
Публикувано:

skyscanner.net -> booking.com 
SOF - VIE и PRG - VIE - SOF с Austrian за 136 евро на човек, двама души, при официална цена на сайта на Austrian 197 евро на човек. Плащане с виртуална Виза дебит на Револют. Потвърждението пристигна за 5 минути и билетите са заредени вече в апа на австрийците.  

• Харесвам 14
Публикувано:
преди 2 часа, vivo каза:

skyscanner.net -> booking.com 
SOF - VIE и PRG - VIE - SOF с Austrian за 136 евро на човек, двама души, при официална цена на сайта на Austrian 197 евро на човек. Плащане с виртуална Виза дебит на Револют. Потвърждението пристигна за 5 минути и билетите са заредени вече в апа на австрийците.  

а какви са ти настройките за държава и валута?

Публикувано:
преди 5 часа, Jorro каза:

а какви са ти настройките за държава и валута?

Българско IP си ползвах, не съм въртял през VPN-и. 
По подразбиране настройките ми са EUR + English (UK) за езика, сега платих в GBP пак със същия език.
Надявам се съм успял да отговоря на въпроса. 🙂  

• Благодаря 1
Публикувано:

Здравейте всички! 

По принцип избягвам да купувам самолетни билети за по-сложни полети от Интернет продавачи, за която е и темата, поради опасения, че при сменени или анулирани полети понякога връзката с тях е по-тегава. Почти винаги в такива случаи вземам от агент, но сега гледам, че могат да се спестят не малко пари, ако се купят билети от София до Лима с турците + LATAM и после обратно от Куиаба, Бразилия до София с LATAM + катарците.

Въпросът ми е какви са впечатленията и опита ви от покупки на билети от eDreams за по-сложни и дълги дестинации, при които полетите се изпълняват от няколко различни авиолинии? Лесно ли се контактува с тях при проблем - смяна/ анулиране на полети?

Сигурен съм, че тези неща са нищени вече, но нещо не мога да намеря точните постове в сайта и ще съм благодарен, ако споделите мнения.

Поздрави!

Публикувано:

Важно е да провериш дали се издава на един билет и са отделни със self transfer - ако изпуснеш връзката поради закъснял полет, всичко гори. 

като гледам може би са еднопосочни на една резервация, което е що-годе ОК, но трябва да провериш… 

Иначе всички рискове са стандартни - ако има промени, комуникацията с посредника е трудна… 

Публикувано:

jetcost.pt -> rumbo с карта diners ми свали цената на полет SOF-VAR с България Еър от 143 лв. /официална цена/ на 91 лв. Много доволно!

• Харесвам 13
  • Браво 1
Публикувано:

На мен нещо ми изчезнаха отстъпките с Дайнърс - нито през германската, ирландката, португалската ми намалява каквито и фа било билели - досега сваляше ИТА, BG AIR, Wizz и то с прилични суми. Гледам през приложението…

Някой с друга находка с Данйнърс? 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.