Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, Vankata каза:

Някой с идея за по-сериозна отстъпка за Sof-Bur . В момента най-ниското което намерих е през app на jetcost от 65 евро регулярна цена на 51 евро

Няма да намериш по-евтино, толкова е горе-долу 10-15 евро.

Публикувано:
преди 20 часа, Vankata каза:

Някой с идея за по-сериозна отстъпка за Sof-Bur . В момента най-ниското което намерих е през app на jetcost от 65 евро регулярна цена на 51 евро

През трип.ком дава между 93 и 110 за двупосочен билет, зависи от датите

Публикувано:
преди 3 часа, Boo каза:

През трип.ком дава между 93 и 110 за двупосочен билет, зависи от датите

Коя версия на Трип дава отстъпката?

Публикувано:

По подразбиране приложението на Trip не е ли винаги UK версията и само ако целенасочено сменяш региона се променя ?

Публикувано:

Купени еднопосочни билети Варна-София, София-Варна от холандския eDreams на 50€ на посока, при цени в Jetcost от 62€ на посока. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Loverboy каза:

Някой има ли идея къде да сваля полети на Остриън? Джеткост не сваля…

Аз писах в неделя, че свалих през jetcost.de апп, ама някъде ми преместиха коментара.
Сега същият ми билет е даже още по-евтин в десктоп португалска версия.

Между другото, jetcost.de в приложението свали 15€ за билет на Скай експрес от 36€ в сайта на а/к, 2 човека. Lastminute, плащане с Visa Debit.

Screenshot_20250612_095242_Jetcost.jpg.955cf3790c2571527c2f390e533b95b6.jpg

• Харесвам 7
  • Замислям се 1
Дани Магелани
Публикувано:
Преди 1 час, borislavpetkov84 каза:

Купени еднопосочни билети Варна-София, София-Варна от холандския eDreams на 50€ на посока, при цени в Jetcost от 62€ на посока. 

С каква кредитна карта? И с обикновен eDreams ли?

Публикувано:
преди 1 час, Дани Магелани каза:

С каква кредитна карта? И с обикновен eDreams ли?

Аз всеки път си правя нов мейл и ползвам виртуална карта на Мастъркард от Payz, която изтривам след като купя билетите за да не плащам прайм членството. Цената беше прайм.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:

Скай експрес продават билетите си София-Тирана на доста по-ниска цена, отколкото за две отделни отсечки Сф-Атина и Атина-Тирана. Не са най-прекрасните часове, но ми трябваха еднопосочни билети за там за определена дата. Та неделя през септември с нощен престой на атинското летище са 66 евро в сайта на а/к, взети за 53 евро на човек от jetcost.de app с visa. Малък и голям кабинен багаж. Иначе автобусът Сф-Тирана е 78 лв и 11 часа. 🙂

Планът е да се върнем от Корфу. 

• Харесвам 10
  • Шок 1
  • Браво 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.