Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:
1 hour ago, Kristiyan Desev said:

Здравейте, може ли подсказка за сайтове, които свалят полети на Уиз? Благодаря предварително! 

edreams.com.au

Дори цените без Prime намаляват малко, но пък плащането е с всякакви карти.  

• Харесвам 9
  • Благодаря 1
Публикувано:
8 minutes ago, Loverboy said:

А идеи за Раян? По едно време се бяха появили в Едриймс и сваляше 10 долара на билет… но сега е суша. 

jetcost.nl -> nl.edreams.com намалява 5-10 евро без абонаменти за Prime, но не винаги дава да се купи накрая.

• Харесвам 9
Публикувано:

Раян искат ли още верефикация на билети купени от посредник - lastminute ме интересува?

За trip-а вече не искат, с тях се сnоразумяха явно (но и почти никакви отстъпки не излизат).

Превъртях и всичките jetcost - суша - никъде не намирам отстъпки за Раян. Някой да е открил нещо?

Публикувано:

Ако искате да свалите още евтините билети на Wizzair, които не се намаляват с клуба, може да ползвате норвежкия skyscanner, препращащ към ticket.no. Ето пример София - Кишинев 29.11. - 30.11.2025 г,

image.png.068abff71c77d43d4c6919b9f5efd195.png

image.png.085b4551b590cffe0694bbbfd51563e4.png 

Не става за всички полети/дати и понякога работи за различен брой пътници по различен начин.

• Харесвам 17
  • Благодаря 2
  • Браво 2
Публикувано:
преди 14 минути , СимЕон I каза:

Ако искате да свалите още евтините билети на Wizzair, които не се намаляват с клуба, може да ползвате норвежкия skyscanner, препращащ към ticket.no. Ето пример София - Кишинев 29.11. - 30.11.2025 г,

image.png.068abff71c77d43d4c6919b9f5efd195.png

image.png.085b4551b590cffe0694bbbfd51563e4.png 

Не става за всички полети/дати и понякога работи за различен брой пътници по различен начин.

На мен същите полети ми ги дава по 19 евро на пътник..

Публикувано:
13 minutes ago, Loverboy said:

На мен същите полети ми ги дава по 19 евро на пътник..

От известно време така работят тези сайтове. Като се кликне няколко пъти на една и съща дата за едни и същи полети, спира да ги намалява. После не знам дали отново връща ниската цена. Затова трябва да се купува, когато я има. Ето два примера за други полети на 19.11.2025 г.

image.png.1bc8bac4859080c3829e83f77329b00f.png

image.png.9882fe85d6de8a326a37c0870897010a.png

След това без проблем се купуват от ticket.no с всякаква карта.

image.png.7dd0352ce337c3d5e9c6e4d31671d8ea.png

• Харесвам 9
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:

Някой успявал ли е скоро да купи полет на Ryanair през Edreams Prime? Аз както и да пробвам, никога не успявам да ги накарам да ми продадат. През Април, когато си пуснах абонамента, стана няколко пъти и това беше.

Публикувано:
преди 15 минути , Blago каза:

Някой успявал ли е скоро да купи полет на Ryanair през Edreams Prime? Аз както и да пробвам, никога не успявам да ги накарам да ми продадат. През Април, когато си пуснах абонамента, стана няколко пъти и това беше.

Да аз го направих с австрийската версия замразяваш цената за 1$ и след това ти дава га го платиш ! 

Иначе все изчезваше полета . Но не винаги дава опция за замразяване на цената 

• Харесвам 4
  • Благодаря 2
Публикувано:
преди 4 часа, Blago каза:

Имай предвид после да си минеш верификацията предварително, да не ги чакаш до последно, защото пишат, че те ще те чекират, ама на мен в последния момент ми пратиха мейл, че по технически причини не могат да го направят и да се оправям, та беше инфарктно след това 5 часа преди да затворят онлайн чек ин-а.

• Харесвам 1
Публикувано:

Някой от ползващите Edreams Prime има ли идея как се свързва профила с Opodo Prime и дали изобщо е възможно? Взех Edreams Prime през румънската и купих няколко билета на Райън с отстъпка, но вече напълно изчезнаха. В същото време в Opodo си излизат, но ми иска и там да купя Prime. Нали са една група и би трябвало да са свързани профилите или поне преди си спомням, че беше така. 

Публикувано:

Сравнитено по-евтините билети за Wizzair, които не се намаляват с клуба, могат да станат още по-евтини през www.opodo.com.au

image.png.99eff23b2c004ab0ff09cd0baa25f6e2.png

Не е нужно членство Prime за Opodo. Плаща се с всякаква карта, като се продължава през бутона "Non-discounted Price".

Върши работа и за най-евтините билети на Ryanair, когато пожелае да ги покаже.

• Харесвам 20
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:

Макар да е от една група с Opodo www.Edreams.com.au продължава да вади още по-ниски цени. Задължително търсене през браузер (не апп) и задължително в инкогнито режим. Плащане с всякакви карти.

Последните дни взимах доста билети, като даже успях да купя и 2 Раян-а. Давам няколко примера, за прегледност всички суми са в евро.

SAW - SOF / Pegasus / официална цена: €36 / платено: €17
NOP - SAW / Pegasus / официална цена: €53 / платено: €29
ESB - MLX / AJet / официална цена: €54 / платено: €31
SOF - BGY / RyanAir / официална цена: €18 / платено: €6
SOF - EVN / Wizz Air / официална неклубна цена: €65 / платено: €41
RAK - SOF / Wizz Air / официална неклубна цена: €48 / платено: €23
LCA - SOF / Wizz Air / официална клубна и неклубна цена: €25 / платено: €11
SAW - CMN / Air Arabia / официална цена: €155 / платено: €107

Изисква се Прайм членство. Нямам идея дали още го има трика с безплатния тестов период, но дори да не работи то при такива отстъпки 100% си заслужава еднократната годишна инвестиция в Прайм членство, което директно обезсмисля Уиз Дискаунт Клуб. Също така открих много приятен бъг - на теория трябва да може да се купува по Прайм цени за максимум до 5 спътника, но вече купих билети с Прайм дискаунт за над 10 различни човека и няма проблем. Титулярът на акаунта не е нужно да фигурира в резервацията.

Австралийците и Edreams са такава сила в момента, че дори не усещам липсата на Дайнърс.

• Харесвам 25
  • Благодаря 2
  • Браво 2
Публикувано:
2 hours ago, Георги Матеев said:

Изисква се Прайм членство. Нямам идея дали още го има трика с безплатния тестов период

Още дава 15 дни тест. Свали на раян 8Е. Без прайм цената е 20Е по-скъпа от раян. Което си е лееко 5дераско, нали?

Не съм купил още, как беше схемата с прайма, само нови мейли ли? Или го излавяше по адреса на КК/ДК?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 41 минути , Gisp каза:

Още дава 15 дни тест. Свали на раян 8Е. Без прайм цената е 20Е по-скъпа от раян. Което си е лееко 5дераско, нали?

Не съм купил още, как беше схемата с прайма, само нови мейли ли? Или го излавяше по адреса на КК/ДК?

Е, все отнякъде трябва да избиват отстъпките, които дават на праймаджиите 🙂

За съжаление не мога да отговоря точно, не съм в час с актуалните тънкости, че ползвам платено членство от април 2024. Годишната такса е нормална и приемлива и бързо се избива с няколко покупки. Отделно, за хотели понякога вадят топ оферти и това също спестява доста.

• Харесвам 6
Публикувано:

Някой да има идея как да си сваля едни билети на Луфтханза от София до Тенерифе, 25 януари до 3 февруари догодина? В момента са около 640лв от сайта.

Публикувано:
преди 9 часа, feel_the_rush каза:

Някой да има идея как да си сваля едни билети на Луфтханза от София до Тенерифе, 25 януари до 3 февруари догодина? В момента са около 640лв от сайта.

Много трудно. Единствения път когато съм ги свалял е било през едриймс с прайм, но така и не успях да го повторя. Пробвай там и Skyscanner.net с държава България и Норвегия или momondo.de/no, но не разчитай на много.

Публикувано:
преди 13 часа, feel_the_rush каза:

Луфтханза

Ако може да се чака... преди обичайно правеха промоция за Черен петък.

Купувал съм два пъти с -30Евро на билет.

• Харесвам 1
Публикувано:

Имаш ли историята на цените ? Луфтханза винаги циклично превъртат цената и с течение на времето (примерно до 2 месеца преди полет) почти неизменно отново се появява най-ниската цена.Понякога ги превъртат няколко пъти от най-ниска до най-висока.Ако полета е струвал някога примерно 420 лева, вероятно отново ще се появи в даден момент на тази цена.Ако обаче изначало 640 лева е била най-ниската цена тя няма да падне.От Луфти купувам само директно , защото поне много лесно се комуникира с тях при редовните им промени в полетите.

• Харесвам 2
Публикувано:

Да, имам. Най-ниска беше около 450 лева. Миналата седмица беше 850. Просто ми трябват около 50+  билета и си купувам периодично по 9, но всяко купуване, вдига веднага цената и после изчаквам, и пак така 🙂 Та си чудех докато чакам поредното покачване, дали не мога да го неутрализилам през някой сайт, ама явно не става. Иначе и аз купувам от сайта им само. Поне досега. 

• Харесвам 2
  • Шок 1
Публикувано:

А , ти си агенция.Ами не знам ,предполагам все пак имат някаква крайна ограничена бройка на най-ниската си тарифа.Даже не върви да даваме съвети , сигурно си по-наясно от всеки тук с практиките им.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Ognyan
    • water
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.