Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:

Аз си го избих много бързо преди няколко години. Летях по-често (40+ полета на година), отделно купувах на близки хора. Хотели също съм запазвала.
Тогава беше с по-малка такса. Ако започна да летя по-често и при сходни отстъпки, пак ще си взема.

• Харесвам 2
Публикувано:

Моят опит тази година е позитивен, за предни не ми вършеше работа. Успях да се възползвам от промоцията една година прайм членство с ПейПал, като регистрирах нов профил и не успяха да ме засекат за предишни регистрации . До колкото си спомням, бях прочел тук, че при опит за канселиране на прайм-а, от съпорта смъкват цената на членството и смятам догодина да се попазаря, ако оставят текущите отстъпки.
Едно от неприятните неща за мен е, че отстъпките стават само през уеб бразуер на макбук/лаптоп, а през телефона винаги ми вдига цената от първночално показаната. За мен не е чак такъв проблем, защото в 90% в чужбина работя и римоут и устройството е с мен, но за друг може да е.
Най дразнещо обаче е супер честотото покачване на цената на билет, докато резервирвам (на стъпката за плащане). Тогава се ядосвам и се връщам след 2 дни да си резервирам на по-ниската цена. 😄

• Харесвам 1
Публикувано:
На 2.09.2025 г. в 20:54, feel_the_rush каза:

Някой да има идея как да си сваля едни билети на Луфтханза от София до Тенерифе, 25 януари до 3 февруари догодина? В момента са около 640лв от сайта.

През nl.edreams.com - €290 (567 лв).

image.png.f41059f4e872a631fd287a4717bea9da.png

В твоя случай меко казано е оправдано да пуснеш платен Прайм (избиваш годишното членство само с 2 билета). Единственото неудобство е, че за да ползваш тази цена трябва да купуваш билет по билет (при повече от 1 човек накуп поскъпва), но предвид сериозното спестяване при такава голяма бройка - мисля, че си струва.

Преди 1 час, Gisp каза:

Не споря,че за тебе е далавера. 

Дай да видим. Нека всеки от тоя форум да драсне тука ако си е избил прайма и е на печалба да речем поне 20лв.  Да видим дали ще има 10 човека. 

За всеки с над 3 полета годишно е далавера, дори да игнорираме всички останали екстри. Току-що купих 3 х Wizz Air билета всеки с по €22 отстъпка и един Austrian Airlines с €40 надолу. А най-забавното е, че вчера взех един Wizz за €4 (при цена на сайта €20). Не виждам какво има да се коментира повече.

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 2 часа, Георги Матеев каза:

силно намалени хотели в някои случаи, понякога стигащи до реални 40% надолу спрямо цените в останалите платформи

Аз ще съм ти благодарен, ако споделиш реална резервация, когато я направиш. Щото поне за 10 различни места пробвах и цената беше дори по-висока, даже от Букинг, за други платформи и директно резервиране в хотела да не говорим. Щото те като ми напишат -40%, обикновено няма нищо такова.

Публикувано:
На 6.04.2025 г. в 16:46, Георги Матеев каза:

Днес търсех конкретен Riu хотел в Занзибар, а както знаете хотели от големите вериги обикновено не приемат кодове за намаления и са сложни. На всички стандартни сайтове (booking, expedia, agoda и прочие) цената за стаята беше еднаква: €1100. Хрумна ми да се регистрирам в програмата на Riu на техния сайт, което даде -10% и така цената стана €990. Бях на ръба да резервирам, но за всеки случай погледнах за последно Edreams и може да си представите изненадата ми, когато там видях абсолютно същата стая с 1:1 условия за... €790. Познайте откъде купих 🙂 Та само разликата от тази хотелска резервация ми плати Prime абонамента за 4 години напред.

@Zaro самоцитирам се от април - ето ти напълно реален пример. И имам няколко такива попадения. Разбира се, не за всичко и невинаги работи, точно затова написах - "в някои случаи". Не твърдя, че постоянно е най-евтината платформа за хотели, но понякога има наистина уау оферти. А и така или иначе хотелите са бонус към по-евтините самолетни билети, които са основното.

• Харесвам 3
Публикувано: (редактирано)

Ако бях сигурна, че ще пътувам достатъчно следващата година, щях да искам да оставя прайма, но не съм, а парите не са малко за мен в момента. 

Да докладвам, попаднах на разбрано момиче от съпорта и след 20-на минути разговор с чакането, успях да го канселирам и даже ми остави билета без да връщам пари 😄

Подозирам, че ако не бях почнала с цитиране на условията им и ако не бях купила общо великите 4 билета с оподо преди и 1 сега, може би щеше да се заяде, но мина добре. 

Вайбър аут предлагат безплатен период на неограничен план за цял свят, супер сработи. Бях използвала холандския сайт и се чудих известно време на коя версия да звъня, защото в автоматичното меню не дават опция за английски, но накрая реших да налучквам по слух докато се свържа с човек и помолих да говоря с англоговорящ и нямаше проблеми. Звънях на номера, който дават, че може да се ползва и от извън страната.

Редактирано от PolinaS
  • Харесвам 6
  • Браво 1
Публикувано:

Винаги съм се чудил за този Prime, но когато и да съм гледал все цените са били някакви супер скъпи.

Сега ми стана интересно за Wizz, еми разцъках няколко различни домейна и полети вообще не вади на тях.

Погледнах един полет на Турците който купих наскоро и в момента все още го има на добра цена, в edream-a пак след като цъкнах няколко домейна цената е много по-високо - над 300 евро отгоре. 

Почвам да си мисля, че като имаш Prime може да ми вади други цени, знам ли. Но всеки път като гледам и цените са доста по-скъпи от предложенията в един skyscanner.

• Харесвам 2
Публикувано:

Абе, изкарва и на Уиз. Обаче моя опит не е много добър. Аз бях купила през тях билети на Уиз преди време с намаление с безплатно членство, после Уиз промениха часовете и исках да ми върнат парите. Едриймс се правиха на неразбрали и ми писаха да се свържа с Уиз, Уиз обратно да си ги търся от Едриймс и бая си пописах с Уиз, като им слагах и скрийншотове от отговорите на Едриймс и ги държах в копие, докато ми върнат парите накрая (през Едриймс ми ги върнаха, имаше и някакъв странен курс по който ми ги изчислиха, та позагубих малко от сумата). След това съм ги избягвала, макар че може и да са по-изгодни.

Публикувано:

Днес от Opodo са ми направили оферта: "we’re giving you a year of eDreams Prime for free"

How it works: Sign up to Prime within 1 week and get a full year’s membership totally free. Once it ends, you will pay £79.99 as an annual fee, only if you have used your membership during that time. Your Prime membership is subject to the Prime T&C.

Та питането ми е правилно ли разбирам, че ако направя и една резервация/покупка, ще ме таксуват с горната сума за уж безплатното членство или това е цената за следващата година? Ако това е цената за следващата година, мога ли след първата да се откажа без някакви последствия /такси/?

Ако някой го е играл този филм, ще бъда благодарен да сподели малко разяснения.

Публикувано:
преди 7 часа, Ivan Ivanich каза:

Днес от Opodo са ми направили оферта: "we’re giving you a year of eDreams Prime for free"

How it works: Sign up to Prime within 1 week and get a full year’s membership totally free. Once it ends, you will pay £79.99 as an annual fee, only if you have used your membership during that time. Your Prime membership is subject to the Prime T&C.

Та питането ми е правилно ли разбирам, че ако направя и една резервация/покупка, ще ме таксуват с горната сума за уж безплатното членство или това е цената за следващата година? Ако това е цената за следващата година, мога ли след първата да се откажа без някакви последствия /такси/?

Така излиза. Страшна оферта. Преди години един зевзек на камбанарията патриаршеската катедрала в Царевец взимаше парите за вход хората на върха. Та и тия нещо такова. 

• Смея се 1
Публикувано:
8 hours ago, Ivan Ivanich said:

Ако това е цената за следващата година, мога ли след първата да се откажа без някакви последствия /такси/?

По-миналата година имаха същото предложение , но вървеше с код за 60€. Първата година е безплатна , но ако през нея си ползвал отстъпката, в края на периода плащаш годишна такса за следващата година.Мисля че няма измъкване,  ако хитруваш с прекратяване на членството. Не беше лоша оферта - реално две година прайм членство на цената на една ,а с с кода излизаше почти безплатно.Не знам сега дали условията са различни.

Ами доста хора го играха този филм, само че с безплатния месечен прайм и повечето се наиграха.Не може да повтаряш една и съща грешка и да очакваш различен резултат.Има съвсем откачени методи за измъкване ,  но прецени дали си струва играта на котка и мишка с блокиране на карти и т.н.😉

• Харесвам 4
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:
На 8.09.2025 г. в 20:47, Георги Матеев каза:

Честно казано не разбирам защо си причинявате всичките тези главоболия, опитвайки да излъжете Едриймс/Оподо.

Платеният Прайм се избива с няколко покупки и след това си е валиден за цяла година. При правилна употреба и понякога с някоя лека хитрина може да спести много солидни суми.

Вчера, например, това членство ми намали реални 50 евро от билет на Air Serbia - т.е. с  едва 1 покупка избих почти цялата годишна такса.

Ползвам платен Прайм вече втора година и категорично твърдя, че няма по-добро нещо на пазара. Не помня откога не съм бил толкова доволен от някакъв травъл продукт.

Нито една версия на edreams не намирам, която да намали адекватно полет на Air Serbia. В конкретния случай става въпрос за София - Лисабон през Белград на 25.10, който в официалния сайт е на цена 93 евро.

Имаш ли идея с коя държава може да се намери някакво намаление, защото австралийската версия дори по-висока цена ми дава?

Публикувано:
преди 54 минути , valentin_st каза:

Нито една версия на edreams не намирам, която да намали адекватно полет на Air Serbia. В конкретния случай става въпрос за София - Лисабон през Белград на 25.10, който в официалния сайт е на цена 93 евро.

Имаш ли идея с коя държава може да се намери някакво намаление, защото австралийската версия дори по-висока цена ми дава?

Най-ниска цена за твоя полет намирам на nl.edreams.com:

Screenshot_20250919_140425_Chrome.jpg.3a78bc112bfd4346fe741e6818ac6d97.jpg

Търси в инкогнито прозорец. Точно за този маршрут отстъпката не е потресаваща, ама все пак има файда.

• Харесвам 1
Публикувано:

Разцъквам Wizz и Ryan и нищо не успявам да сваля, гледах през Jetcost-овете, Trip, eDreams холандска, австралийска, в инкогнито опитвах, през приложение опитвах…нещо не правя както трябва.

На вас излизат ли ви някъде отстъпки?

Публикувано:

Успях да намеря полети на Wizz през eDreams, но Ryan не мога да изкарам.

Опитах през Opodo и там излиза и Ryan. Каква е разликата между двата Prime според вас? Кой е по- добре да взема?

И трябва ли са е Prime plus, за да мога да купувам и за други хора един по един билети?

( защото при 2 и повече наведнъж и отстъпката намалява)

Публикувано:

Здравейте, банда,

В момента търся добрата схема за варна с air.bg, но освен с прайм през холандското едриймс с няколко евро надолу - не намирам нищо. Дали някой знае начин за сваляне, който работи в момента?

Публикувано:
преди 1 час, MARTiNSHO каза:

Здравейте, банда,

В момента търся добрата схема за варна с air.bg, но освен с прайм през холандското едриймс с няколко евро надолу - не намирам нищо. Дали някой знае начин за сваляне, който работи в момента?

И аз. Ако намериш нещо, пиши, моля!

Публикувано:
преди 2 часа, MARTiNSHO каза:

Здравейте, банда,

Jetcost.de (десктоп) => Bravofly дава -20€ с Visa Debit, ако няма по-изгодно

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Привет,

Тепърва прохождам с edreams. Има ли значение от кой сайт е закупен прайма? Един закупен прайм важи ли за всички локални сайтове - nl/de/it ...

Публикувано:
15 minutes ago, Ирина said:

Привет,

Тепърва прохождам с edreams. Има ли значение от кой сайт е закупен прайма? Един закупен прайм важи ли за всички локални сайтове - nl/de/it ...

Важи за всички локални версии.Избери си най-евтината.

• Харесвам 5
Публикувано:

Здравейте, може ли идеи как да намаля цената на Уиз от София до Лондон Лутън на 28/12  19:30ч. Проверих през холандското, австралийското edreams, също jetcost.de но не мога да го сваля по-малко от £90 каквато е цената с Wizz дискаунт карта от техния сайт.

Публикувано:
преди 53 минути , Plamenko каза:

Здравейте, може ли идеи как да намаля цената на Уиз от София до Лондон Лутън на 28/12  19:30ч. Проверих през холандското, австралийското edreams, също jetcost.de но не мога да го сваля по-малко от £90 каквато е цената с Wizz дискаунт карта от техния сайт.

Провери Edreams през Chrome incognito… по принцип сваля 10-20 евро. Не е много повече от дискаунта на Уиз, но това е…

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, Plamenko каза:

Edreams.com.au в момента ми показва цена $171 AUD (186 лв) за този полет, който иначе струва 205 лв. с дискаунт клуб / 225 лв. без.

Опитай да отвориш през друг браузер или през телефона и бъди сигурен, че не си логнат в eDreams. Опитай и инкогнито режим.

@lyubo21 не е точно така, зависи от дата и маршрут. Взимал съм някои Уиз полети с 40 евро дискаунт.

• Харесвам 2
  • 3 седмици по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.