Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 4 часа, Boo каза:

Здравейте!

Някой ползвал ли е посредник 

Cheap fly shop?

Дава много по-ниска цена от стандартните и нещо ме съмнява.

Благодаря

Проучвах ги детайлно преди няколко седмици точно защото цените им бяха нереално ниски. 100% скам са и зачеркни завинаги всичките им версии (имат поне 10 домейна за различни държави). Базирани са в Мумбай заедно с целия си кол център, а почти всички позитивни ревюта са фалшиви, което е класически индийски похват. Прочети само еднозвездните ревюта в Trustpilot, те са реалните. Накратко:

Don't be fooled by the low prices. They can’t issue the ticket at the price advertised on their website. They will contact you for an extra payment otherwise flight will not confirm. Very tricky.

This website is fraudulent. It is pure scam. I purchased three flight tickets, paid in full, and received a confirmation. Later, I got a phone call telling me that it was a “promotion,” and that the tickets were no longer be valid unless I paid an extra $2,000 per person. Be careful — this is a fraudulent company.

The positive reviews are fake. They will not confirm the flights until you pay more money. They will try and charge you crazy high cancellation fees. Make a transaction dispute with your bank and report them.

Отделно десетки хора не могат да си върнат обратно парите и тн.

• Харесвам 17
Публикувано:
преди 11 часа, Георги Матеев каза:

Проучвах ги детайлно преди няколко седмици точно защото цените им бяха нереално ниски. 100% скам са и зачеркни завинаги всичките им версии (имат поне 10 домейна за различни държави). Базирани са в Мумбай заедно с целия си кол център, а почти всички позитивни ревюта са фалшиви, което е класически индийски похват. Прочети само еднозвездните ревюта в Trustpilot, те са реалните. Накратко:

Don't be fooled by the low prices. They can’t issue the ticket at the price advertised on their website. They will contact you for an extra payment otherwise flight will not confirm. Very tricky.

This website is fraudulent. It is pure scam. I purchased three flight tickets, paid in full, and received a confirmation. Later, I got a phone call telling me that it was a “promotion,” and that the tickets were no longer be valid unless I paid an extra $2,000 per person. Be careful — this is a fraudulent company.

The positive reviews are fake. They will not confirm the flights until you pay more money. They will try and charge you crazy high cancellation fees. Make a transaction dispute with your bank and report them.

Отделно десетки хора не могат да си върнат обратно парите и тн.

Много благодаря!

И на мен ми звучеше много съмнително, но не се сетих да ревюта в Trustpilot 🙂

Публикувано:

Някой може ли да ми каже като търси полети в jetcost.pt или jetcost.de например вдига ли цената като отвори връзката към rumbo/bravofly/lastminute....?

При търсене ми дава една цена като отворя връзката цената е скочила с над 10-20 евро.... пробвах през различни устройства и апа и навсякъде я вдига.

Публикувано:
преди 13 минути , Jorro каза:

Някой може ли да ми каже като търси полети в jetcost.pt или jetcost.de например вдига ли цената като отвори връзката към rumbo/bravofly/lastminute....?

При търсене ми дава една цена като отворя връзката цената е скочила с над 10-20 евро.... пробвах през различни устройства и апа и навсякъде я вдига.

Забелязах същото и при мен, преди ден, два. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 43 минути , Jorro каза:

Преди няколко дни и аз забелязах това с jetcost.de...

• Харесвам 1
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Здравейте! Някой да е открил схемичка за по-добра цена Айндховен - Варна? Гледам дати 22.12 - 05.01. прз Jetcost.nl като ме препраща към Farera (който нищо не ми говори) и дава 423 евра. През Wizz цената е 430. За една студентка питам 🙃.

Публикувано:

Минимално намалние от 5-7 евро на еднопосочни билети на Ryanair осигурява:

flug.idealo.de => lastminute.de

Може да се наложи верификация след това.

• Харесвам 8
  • Смея се 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Здравейтр,

някой скоро да е откривал намаление през няков от версиите на скайскенер/едриймс или джеткост?

Публикувано:
преди 2 часа, Ники Петров каза:

Здравейтр,

някой скоро да е откривал намаление през няков от версиите на скайскенер/едриймс или джеткост?

Зависи за какво на кои, иначе стандартните 10-15 евро надолу, в различните версии, с различни доставчици,  с различни карти.

• 4 седмици по-късно ...
Публикувано:

flights.google.com => opodo.de 

Предварително долу трябва да се смени страната на Германия:

image.png.51682bbc9b9a74250e2b0519662b0e02.png

Намалява най-евтините билети на Wizzair, които клуба не ги хваща с 5 евро. Става за еднопосочни билети за един пътник.

image.png.560022f95d39dcb1d5b0ab8c5c22286c.png

По подобен начин става и с flights.google.com => booking.com

Предварително долу трябва да се смени страната на Обединено кралство:

image.png.e4e24ab4d21927e404caf04c3dd8d507.png

Плащането е с всякакви карти.

image.png.93162d3c4b6630ccfd7653022f71c9cb.png

• Харесвам 13
  • Благодаря 7
Публикувано:

Холандската и австралийската версии на edreams продължават да дават добри намаления с членство, но при полети на Ryan дава засечка на последната стъпка. Излиза, че полетите не са налични, въпреки че си ги изкарва при търсенето и си попълвам данните. Когато продължа към стъпката с плащането обаче дава грешка. Само веднъж успях някак да купя, но така и не разбрах как се получи.

Някой има ли идея?

Публикувано:

Да, понякога на даден билет който се предлага на Ryanair дава тази грешка , а на друга отсечка не , понякога след ден два се оправя.

Публикувано:

Някой намирал ли е добра оферта с edreams prime за билети на Уиз? Не мога да намеря нищо адекватно, цените са или 1:1 с тези в официалния сайт, или само с 1-2 евро по-надолу. Интересувам се от линията до Ларнака март-април. 

Публикувано:
преди 2 минути , vivo каза:

Някой намирал ли е добра оферта с edreams prime за билети на Уиз? Не мога да намеря нищо адекватно, цените са или 1:1 с тези в официалния сайт, или само с 1-2 евро по-надолу. Интересувам се от линията до Ларнака март-април. 

Виж Jetcost.aus не ти трябва дори Прайм, сваля 5-6 евро

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 6 часа, valpet каза:

Виж Jetcost.aus не ти трябва дори Прайм, сваля 5-6 евро

Най - добра цена дава за един пътник. Пробвал ли си да купуваш за няколко души един по един, дали се запазва цената ?

Публикувано:
преди 12 часа, nino каза:

Най - добра цена дава за един пътник. Пробвал ли си да купуваш за няколко души един по един, дали се запазва цената ?

Вземал съм за двама по отделно и се получава. Но за всеки случай го направих на таблет и телефон едновременно. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Испанското Румбо намалява около 30 евро за двупосочни билети на България Еър. Прекарва се през повечето испаноезични джеткостове - Испания, Чили, Мексико, Перу и т.н. Плащане с Дайнърс.

Edit: През португалските версии е още по-голямо намалението по същата схема.

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 8 часа, Ivette каза:

Испанското Румбо намалява около 30 евро за двупосочни билети на България Еър. Прекарва се през повечето испаноезични джеткостове - Испания, Чили, Мексико, Перу и т.н. Плащане с Дайнърс.

Edit: През португалските версии е още по-голямо намалението по същата схема.

А Дайнърс откъде? PayZ приключиха с тях.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   9 магеланци

• desislavna
    • Alexander
    • Мирослав Василев
    • Zaro
    • iMari
    • jorocontrola
    • Individuala
    • water
    • mbuch
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.