Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:

Интересно ми е при вас, колко често са различни Prime цените през приложението и през десктоп-а? И горе долу каква е разликата?

Питам, защото при мен винаги са еднакви. Без значение дали съм логнат, дали съм в инкогнито прозорец и т.н.

Публикувано:
преди 49 минути , Blago каза:

Интересно ми е при вас, колко често са различни Prime цените през приложението и през десктоп-а? И горе долу каква е разликата?

Питам, защото при мен винаги са еднакви. Без значение дали съм логнат, дали съм в инкогнито прозорец и т.н.

Инкогнито не работи, сменяй IP.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Blago каза:

В моя случай разликите са огромни, понякога до €30 на билет. Веднага щом се логна започва да показва доста по-високи цени на всичко.

Не играя въобще с IP-та, не съм забелязал това да има значение поне при мен. Но пък винаги съм инкогнито и нелогнат.

За сметка на това рефрешвам резултата по няколко пъти - понякога това допълнително сваля цената спрямо първоначално показаното. Да, знам, няма никаква логика, но е факт. Още опитвам да схвана как работи системата им за ценообразуване, но засега не успявам да я разгадая съвсем.

@vivo купувай Ryan билети само през апа и само нелогнат (и не се логвай в нито един момент). Така работи при мен.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • Замислям се 3
Публикувано:
преди 14 минути , Георги Матеев каза:

1. Не играя въобще с IP-та, не съм забелязал това да има значение поне при мен.

2. Но пък винаги съм инкогнито и нелогнат.

1. Ти си повече извън България , така че наистина няма нужда да го сменяш.

2. Да, този ред дава резултат.

• Харесвам 4
Публикувано:

И аз съм с Прайм, но не мога да докарам това да купя билет на Раян през него. Накрая ми изскача error, че полетът вече не е достъпен, и ме връща към търсачката. Имате ли идеи как да се справя с това?  

Публикувано:
преди 35 минути , vivo каза:

И аз съм с Прайм, но не мога да докарам това да купя билет на Раян през него. Накрая ми изскача error, че полетът вече не е достъпен, и ме връща към търсачката. Имате ли идеи как да се справя с това?  

Дадох идея в правилната тема.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

farera някой ползвал ли е като посредник? 
Намерих  с търсачката няколко запитвания, но отговор май няма досега...

Публикувано:
В момента, master_of_germs каза:

Аз бях питал за същите, ама ми отговориха да не се занимавам с простотии 😄 

да, видях го това :grin:

Публикувано:

Здравейте опитвам се да взема билети от Opodo.de или edreams.net и на двете платформи ми дава намаление ако ползвам прайм, като тръгна да плащам ми дава грешка със сървара или изтекла сесия и ме връща отново на страницата за търсене на билети. Пробвах през инкогнито прозорец и пак същия проблем. Свалят ми около 15-20 евро на билета. Някой със същият проблем или идея за решаването му.

Публикувано:
преди 15 часа, Neo Boss каза:

Здравейте опитвам се да взема билети от Opodo.de или edreams.net и на двете платформи ми дава намаление ако ползвам прайм, като тръгна да плащам ми дава грешка със сървара или изтекла сесия и ме връща отново на страницата за търсене на билети. Пробвах през инкогнито прозорец и пак същия проблем. Свалят ми около 15-20 евро на билета. Някой със същият проблем или идея за решаването му.

Една от идеите, при мен плащания с ОББ карта не минават с потвърждаване от приложението, независимо за какъв билет от Едриймс. Минава само с динамична и статична парола.

Публикувано:
преди 7 минути , Oshko каза:

Една от идеите, при мен плащания с ОББ карта не минават с потвърждаване от приложението, независимо за какъв билет от Едриймс. Минава само с динамична и статична парола.

Пробвах и с револют -не става , карата която имам  е на CCB  дава грешка като се опътва да се свърже именно да ми изсква статична и динамични парола, пробвах и през APPа на edream същата работа. 

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Забелязали ли сте покачване на цените на билетите в последните дни за дестинации, които следите ?

Следя един мултисити билет Париж-Гваделупе-Мартиника-Париж с що-годе фиксирани дати за февруари 2027 с Aircarabies и вчера се изненадах неприятно, че най-ниската възможна цена се качи със средно 90 евро за различните часове, което си е 15 %. Другата мацка, с чието семейство ще пътуваме бачка в агенция за самолетни билети и видя през техните системи, че повишението идва от цената на горивото. И при Corsair има увеличение, но по-малко.

Знам, че е Божа работа как ще се развие конфликтът в Близкия изток, но ако увеличението е масово явление, че чудя да се меткаме ли да ги купуваме сега или да чакаме, щото то и да се нормализира цената на петрола, не е ясно ще ги намалят ли. 🙄

• Замислям се 3
Публикувано:

Моя опит с горивните такси е, че дори когато официално са казали "когато петрола падне под $хх ще махнем горивната такса" не го правят. Конкретно на Еър Франс им бях доста сърдит.

Възможно е цените пак да си варират според търсенето и предлагането, виждал съм отрицателни тарифи + фиксирана горивна такса по време на промоция, за да падне цената. Тоест не мога да гарантирам, че цената няма да падне, просто недей да чакаш точно да махнат горивната такса

• Харесвам 2
Публикувано:

Абе, хич не ми дреме дали е горивната такса, важното е тоталът да е ок. Разровихме се, защото тя вижда доста свободни места по най-ниската тарифа (нещо, което аз през сайта им не виждам) и изведнъж... бау.

Публикувано:

имам предвид, че после може да си ги движат и без да променят горивната такса

конкретно аз следях наградни билети, където се плаща точно горивната такса, затова я следях внимателно. И не падна. В същото време общата цена си се движеше. (Знам, че не помагам много, но нямам кристална топка :) Бих казал, че ако до сега си следяла без да купуваш, няма нужда изведнъж точно сега да ги купиш, но пък не аз давам парите, та... )

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 11 часа, bibi каза:

Забелязали ли сте покачване на цените на билетите в последните дни за дестинации, които следите ?

Да, забелязах, през 2-3 дни получавам нотификации за повишаване на цената на мулти-сити билетите, които гледам. Когато започнах да ги следя бяха 730 евро, сега са 930 евро/човек. :girl_to_take_umbrage: 

• Харесвам 2
  • Шок 1
Публикувано:
На 11.03.2026 г. в 14:52, neuromancer каза:

В същото време общата цена си се движеше. 

точно това се получава и сега - от вчера основната тарифа се смени 3 пъти - 228, 268 и 198. Горивната такса не мърда.

• Замислям се 2
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

С edream prime, взех билети с австрийците София-Виена-София, двупосочни направо, защото цената се вдига на отделни отсечки и в самия сайт на австрийците и няма файда за отделни.

На два пъти, за двама човека, свали ми 29 евро на човек, от 153е на 124е.

За хотели за навсякъде prime  ми дава много добри намаление, сравнявам с букинг понякога е -20-25%, обаче винаги е без прави на отказ, сравнено пак без отказ в букинг, проблема е, че почти няма опции без отказ.

Ще тествам и за хотели като ми наближат датите, имам няколко градски пътувания в близките месеци.

• Харесвам 8
  • Благодаря 1
  • 2 седмици по-късно ...
Мирослав Василев
Публикувано:

Снощи закупени два билета на Etihad през Jetcost.no -> bravofly с Visa credit и намаление по 35 евро на билет.

• Харесвам 14
Публикувано:

С нещо сваля ли се united (за Island hopper-a питам Ror-Pni-Maj, освен врътките с мили)?

Излизат ми разни компании, за които има тук отзиви, че не стават - Farera и lol.travel

Публикувано:
На 1.04.2026 г. в 9:22, Oshko каза:

С нещо сваля ли се united (за Island hopper-a питам Ror-Pni-Maj, освен врътките с мили)?

Излизат ми разни компании, за които има тук отзиви, че не стават - Farera и lol.travel

Да се самоцитирам, че може да е полезно за някого, въпреки че ще са единици.

Отказах се от горепосичените сайтове, заради лошите отзиви тук, иначе сваляха по 50Е.

Интересно се оказа, че United има някакви 'скрити' тарифи, които не излизат почти никъде, в Matrix-a ги видях, с BookWithMatrix не стана, Momondo ги вади чат-пат, но препраща към United.com и там изчезват, бях се отказал вече и за последно проверих през google flights и се показаха, отново пренасочва към united.com, но там не изчезнаха този пък(дирекно в united.com не ги показва), при опит за плащане в billing address липсва България, но която и близка държава да се даде обръща на високите тарифи, оставих billing-а както си беше по default и плащането мина, дори си взех и места, спестени 400$ разлика за 2 билета.

Естествено с мили е още по-добре, но аз съм урочасан явно и там не пробих изобщо.

И още нещо интересно за Prime на Edreams, след купено членство от турската версия na 16.2 и платен един месец, така и не ме таксуват за втори, вчера купих два билета, платих ги успешно все едно съм Prime member, не знам какъв е графика за вноските и има ли шанс да съм 'изпаднал'.

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 2 часа, Oshko каза:

И още нещо интересно за Prime на Edreams

Членството трябва да се плаща за година, не за месец. 🙂

Публикувано:
преди 1 минута , iMari каза:

Членството трябва да се плаща за година, не за месец. 🙂

Ама съм платил 6Е само😜

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• r_nikolov1
    • Ognyan
    • vl_stamboliev
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.