Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:

Взех няколко билета с Прайм и за последния ми върна грешка, че банката ми отказва транзакциите. Пробвах с бг дебитна карта, пробвах и с няколко на Револют, както виртуални, така и пластики. Предполагам, че е някакво "общо" съобщение, с което ми удрят спирачки, та мисля да пробвам след ден-два пак. Някой да се е борил с този проблем и да има друго предложение?

Публикувано:
преди 3 часа, vivo каза:

Взех няколко билета с Прайм и за последния ми върна грешка, че банката ми отказва транзакциите. Пробвах с бг дебитна карта, пробвах и с няколко на Револют, както виртуални, така и пластики. Предполагам, че е някакво "общо" съобщение, с което ми удрят спирачки, та мисля да пробвам след ден-два пак. Някой да се е борил с този проблем и да има друго предложение?

На мен ми го прави два пъти-след седми билет с една карта, не може да се купят повече и трябва с друга карта, но и тогава може да не стане същия ден, а трябва на следващия! 

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 минути , crazyhorse каза:

На мен ми го прави два пъти-след седми билет с една карта, не може да се купят повече и трябва с друга карта, но и тогава може да не стане същия ден, а трябва на следващия! 

Точно за плащането на осмия билет се появи проблемът. 🙂 Вече пробвах с различни карти, така че сега ще изчакам ден-два. Благодаря! 

• 3 седмици по-късно ...
Георги Матеев
Публикувано:

Напомням, че eDreams (дори без Prime) и Lastminute понякога изкарват уау оферти и за хотели - винаги ги проверявайте. Сутринта купувах един ол инклузив в Палма де Майорка (MLL Palma Bay Club Resort). Цената в booking.com:

Screenshot_20260427_121737_Bookingcom.jpg.01176d1b4a77a48902a9c29c99a6e735.jpg

Абсолютно същата стая с 1:1 условия (ол инклузив за двама с безплатна анулация) - €560 и в eDreams и в Lastminute.

Скандална разлика, почти двойна... И се чудя booking.com чак за такива шарани ли взимат клиентите си?

• Харесвам 13
  • Благодаря 5
  • Браво 1
Публикувано:
преди 21 минути , Георги Матеев каза:

Напомням, че eDreams и Lastminute понякога имат уау оферти за хотели. Сутринта купувах един ол инклузив в Палма де Майорка (MLL Palma Bay Club Resort). Цената в booking.com:

Screenshot_20260427_121737_Bookingcom.jpg.01176d1b4a77a48902a9c29c99a6e735.jpg

Абсолютно същата стая с 1:1 условия (ол инклузив с безплатна анулация) - €560 и в eDreams и в Lastminute.

Скандална разлика, почти двойна.. И се чудя booking.com чак за такива шарани ли взимат клиентите си?

Защо само Букинг? Ами АГОДА, която е друго лице на същата организация продава много по-евтино - миналата седмица резервирах настаняване с 40 % по-ниско при равни условия. 

Търговията мина на ниво, което наричам "ами ако мине" и очевидно минава - еднакви лекарства в различни опаковки с различна реклама с пъти разлика в цената, една софийска верига за хранителни стоки продава едни и същи продукти в основните си магазини и в дискаунтъра си с разлика до 100 %, средно 30 %, което означава че единия печели поне 10%, а другият търговец минимум 40 %. Да не продължавам - освен че е  спам е напълно излишно, защото сякаш стана норма в съвремието.

• Харесвам 3
Георги Матеев
Публикувано:
На 9.04.2026 г. в 10:26, vivo каза:

На 9.04.2026 г. в 13:49, crazyhorse каза:

Тъй като понатрупах и негативен опит с необявените лимити на Прайм, бих искал да споделя наученото до момента. Цифрите са приблизителни, разбира се.

* при над 7-8 купени билета за 1 ден системата блокира акаунта за покупка на полети за 24 часа и отхвърля всички карти без дори реално да ги проверява

* след отблокиране на акаунта, ако веднага повторите упражнението и пак купите 7-8 нови билета акаунтът се блокира вече за 72 часа

* при общо около 100-ина резервации в рамките на около 4 месеца Прайм членството се деактивира за постоянно без право на обжалване на база някакви условийца с дребен шрифт. Вече издадените билети си остават валидни.

Най-добре е да се правят до 4-5 покупки на ден, всеки ден, така се избягва блокирането. Ако ви трябват повече билети и ви притеснява цената да не се промени - ползвайте Price Freeze опцията, обяснил съм я подробно по-назад.

• Харесвам 11
  • Благодаря 2
  • Браво 1
Публикувано:

Добавям и https://www.dertour.de/ към този списък:

Давам само един пример за 2 нощувки в двойна стая на база Ол Инклузив в Египет за 1 човек - в ДерТур излиза по 88€, а в Буукинг: 277€:

fd6dfa3bbc671b9460f8514d6c208417.jpeg

42a865c6801bd5e68c886f24beb20feb.jpeg

• Харесвам 18
  • Шок 1
  • Браво 2
Публикувано:
6 minutes ago, Doctor Who said:

Защо само Букинг? Ами АГОДА, която е друго лице на същата организация продава по-ниско - миналата седмица резервирах същото настаняване с 40 % по-ниско при равни условия. 

Търговията мина на друго ниво, което наричам "ами ако мине" и очевидно минава - еднакви лекарства в различни опаковки с различна реклама с пъти разлика в цевата, една софийска верига за хранителни стоки продава едни и същи продукти в основните си магазини и в дискаунтъра си с разлика до 100 %, средно 30 %, което означава че единия печели поне 10%, а другият търговец минимум 40 %. Да не продължавам - освен че е  спам е напълно излишно, защото сякаш стана норма в съвремието.

Ние проверяваме навсякъде където се сетим , но масовия потребител със сигурност не го прави.Така както няма да се сети да провери дали British пък нямат по-евтин полет от Wizz.

Оня ден правих резервация за 54€ /нощ през Agoda срещу 71€/нощ в Букинг барабар с всичките им genius алабализми.

• Харесвам 7
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 2 часа, r_nikolov1 каза:

Давам само един пример за 2 нощувки в двойна стая на база Ол Инклузив в Египет за 1 човек - в ДерТур излиза по 88€, а в Буукинг: 277€:

На втората снимка леко се е заоблачило и вероятно това е довело до по-ниската цена....😉

• Харесвам 2
  • Смея се 7
Публикувано:
55 minutes ago, dafigg said:

Малко офф топик

Само аз ли спя по хостели 😃 тези цени горе ми се струват космос.

Не разбира се , но зависи и от начина на пътуване.При двама човека почти винаги се намира хотелска стая на подобна или по-ниска цена. Самостоятелна стая в хостел много често е по-скъпа от хотелско настаняване. Ако си сам, търсиш социализация и най-вече бюджетно настаняване е друго.И при хостелите както при хотелите качеството варира от земята до небето.

• Харесвам 4
Публикувано:

Аз нещо не мога да включа - гледам билети София-Найроби с КЛМ. В сайта на компанията ми дава най-изгодна цена 619,44 Е на човече. В edreams цената е 722 Е, с прайм - 644 на човече. За едни и същи дати сравнявам. Та, питането ми - явно този прайм не дава отстъпки за всички полети, така ли е? Даже излиза по-скъпо с него. Нещо не мога да схвана далаверката 🙂 

И още едно чудене - да чакам ли някакво промо на КЛМ, по какви сайтове да търся или да взимам?

Публикувано:
10 minutes ago, Eva eva said:

... явно този прайм не дава отстъпки за всички полети, така ли е? 

Точно така.

KLM имат регулярно промо оферти за различни дестинации , не както Търкиш два пъти годишно.

Абонирай се за бюлетина им и ще получаваш мейли с промотата.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 7 часа, r_nikolov1 каза:

Добре е ,ако се резервира оттук после да се провери резервацията в хотела. Да не се окаже , че цените са само за германци и да искат доплащане на място.

Публикувано:
преди 18 минути , nino каза:

Добре е ,ако се резервира оттук после да се провери резервацията в хотела. Да не се окаже , че цените са само за германци и да искат доплащане на място.

От този сайт си резервирахме хотелите в Тайланд и в Занзибар - нямахме никакви проблеми. 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 9 минути , r_nikolov1 каза:

От този сайт си резервирахме хотелите в Тайланд и в Занзибар - нямахме никакви проблеми. 

Супер ! Видях, че и цените им за Анталия са добри, но май нямат безплатна анулация . Доколкото разбрах имат флекс за 59 евро, с който може да се анулира до 15 дни.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 15 часа, nino каза:

Да не се окаже , че цените са само за германци и да искат доплащане на място.

Да не казвам голяма дума, ама такава практика ми се струва в разрез с европейските регламенти и следоветелно малко вероятна. 

• Харесвам 4
Публикувано:

Само да напомня, че в момента текат Prime days в оподо и идриймс. Не съм проверявала подробно къде са максималните отстъпки, но помня, че имаше хора, които се интересуваха кога точно се падат тези дни.

• Харесвам 5
Публикувано:

Сигурно не е същото като идриймс, ама топкешбек.ко.ук в момента ми показва 40 паунда кешбек за opodo prime standalone membership

• Харесвам 3
Публикувано:

Добро утро и Честит празник! 

От снощи се опитвам да купя едни билети, но на последната стъпка не ми дава бутон за плащане! Става въпрос за Jetcost.pt.На някой случвало ли у се е и имате ли идеи как да стане плащането? Благодаря предварително! Screenshot_20260506_085422_com_jetcost_jetcost_BrowserActivity.jpg.ab0d76ee3bd28da6cb094c9d2c54158e.jpg

Публикувано:
преди 20 минути , stanimir каза:

Появява се при мен , но отстъпката е с Diners :

IMG_20260506_091745.png

Да, с Diners съм,но на последната стъпка не ми дава бутон! 

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 37 минути , stanimir каза:

Пробвай през друго устройство или компютър.

Нямам достъп до друго устройство, но след обяд ще пробвам! 

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• TripTide
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.