Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:

здравейте, имам нужда от малко пояснение. Взех месечно членство Прайм. след това по описаната схема замразих 3 билета поотделно, като за единия от полетите ми даде малко по-висока цена. сега при рефрешване ми извади отново първоначалната по-ниска цена. Мога ли да откажа по някакъв начин това по-скъпо замразено билетче и да замразя ново на цената, която ми харесва?

Публикувано:
Преди 1 час, mentina каза:

здравейте, имам нужда от малко пояснение. Взех месечно членство Прайм. след това по описаната схема замразих 3 билета поотделно, като за единия от полетите ми даде малко по-висока цена. сега при рефрешване ми извади отново първоначалната по-ниска цена. Мога ли да откажа по някакъв начин това по-скъпо замразено билетче и да замразя ново на цената, която ми харесва?

може да си замравиз наново, а старото трето замразяване просто да не го използваш, то ще си изтече по давност и ще си на -1Е

• Харесвам 3
Публикувано:

След доста ровичкане вчера, една подсказка (за Edreams) - поглеждайте португалската и южноафриканската версии. 

На 10.06.2026 г. в 12:39, Oshko каза:

може да си замравиз наново

Да разбирам, че за един и същи полет и за един и същи пътник могат да се замразяват цени повече от веднъж и например от различни версии, така ли?
Да не им светне някоя червена лампичка от толкова гяволии? :rolleyes: 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 13 минути , Фил каза:

След доста ровичкане вчера, една подсказка (за Edreams) - поглеждайте португалската и южноафриканската версии. 

Да разбирам, че за един и същи полет и за един и същи пътник могат да се замразяват цени повече от веднъж и например от различни версии, така ли?
Да не им светне някоя червена лампичка от толкова гяволии? :rolleyes: 

Така, както го казваш, вече се съмнявам в себе си. Имах случай с едно замразяване, което исках да махна и не намерих как, само го чаках да си изтече и то досадно напомняше за себе си. А не ми трябваше защото купих билет(на същото име), но дали купих направо или пак замразявах нямам спомен. И дали е било от същата версия, но замразяванията поначало не можеш да приключиш ако си в друга версия.

• Благодаря 1
Публикувано:

Здравейте,

Тази нощ Royal Jordanian са ни променили часовете на полетите. За отиването няма проблем, но за връщането са допуснали огромна грешка. Оригиналните полети са Истанбул - Аман - Банкок, а те са ми изпратили, че билетът ми е променен на  Аман-Истанбул + Банкок - Аман, което няма никаква логика. Трябва да е: Банкок-Аман-Истанбул. Писах им във Фейсбук и ми отговориха в рамките на 2 минути с какво могат да ми съдействат и откъде съм си закупил билетите и след като им отговорих, че са от посредника MyTrip ми казаха, че трябва да се свържа с тях. Писах си с тях и ми обясниха, че ще проверят вариантите, но да имам предвид, че най-малкото ще дължа такса от 75€ за услугата. Прекратих чата, понеже трябваше да изляза.  Аз имейл от MyTrip за промяната все още нямам и в профила ми там виждам оригиналните часове на полетите ми. В случая какво бихте ме посътевтвали? Наистина ли трябва да платя таксата от 75€ та MyTrip след като грешката е на авиокомпанията и аз нищо не съм потвърждавал?

Благодаря ви предварително! 

Публикувано:
1 hour ago, r_nikolov1 said:

а те са ми изпратили, че билетът ми е променен на  Аман-Истанбул + Банкок - Аман, което няма никаква логика.

Ти не си го обяснил добре, ама няма логика. 

От RJ  какво точно ти казаха за полета за връщане? Щото горното така написано няма смисъл.

Може да е правописна грешка.

От там почни. 

Публикувано:
преди 2 часа, r_nikolov1 каза:

Здравейте,

Тази нощ Royal Jordanian са ни променили часовете на полетите. За отиването няма проблем, но за връщането са допуснали огромна грешка. Оригиналните полети са Истанбул - Аман - Банкок, а те са ми изпратили, че билетът ми е променен на  Аман-Истанбул + Банкок - Аман, което няма никаква логика. Трябва да е: Банкок-Аман-Истанбул. Писах им във Фейсбук и ми отговориха в рамките на 2 минути с какво могат да ми съдействат и откъде съм си закупил билетите и след като им отговорих, че са от посредника MyTrip ми казаха, че трябва да се свържа с тях. Писах си с тях и ми обясниха, че ще проверят вариантите, но да имам предвид, че най-малкото ще дължа такса от 75€ за услугата. Прекратих чата, понеже трябваше да изляза.  Аз имейл от MyTrip за промяната все още нямам и в профила ми там виждам оригиналните часове на полетите ми. В случая какво бихте ме посътевтвали? Наистина ли трябва да платя таксата от 75€ та MyTrip след като грешката е на авиокомпанията и аз нищо не съм потвърждавал?

MyTrip ще ти изпратят промяната и ще имаш 5 дни да им звъннеш да потвърдиш новите полети. 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 часа, 9791dvl каза:

Ти не си го обяснил добре, ама няма логика. 

От RJ  какво точно ти казаха за полета за връщане? Щото горното така написано няма смисъл.

Може да е правописна грешка.

От там почни. 

Не, няма грешка в моята публикация. Грешката е при RJ. Новите полети вместо Банкок - Аман - Истанбул са Аман - Истанбул, Банкок - Аман:

IMG_3292.jpeg.2cfdcce95135a28cb28229390d8fbd9a.jpeg

Като писах на RJ директно ми казаха да се свържа с MyTrip.

Публикувано:
3 hours ago, Loverboy said:

MyTrip ще ти изпратят промяната и ще имаш 5 дни да им звъннеш да потвърдиш новите полети. 

Това. Изчакай. 

Ако ти пратят същата глупост от майтрип, плати за промяната с кредитна карта и после дигни иск си вземи парите от банката. 

Публикувано:
преди 20 часа, r_nikolov1 каза:

Здравейте,

Как се свързахте с RJ?

Публикувано:
преди 49 минути , Tani каза:

Някои с опит с Gate1? доста солидно намаление на Luft-a

Миналата година имах билети, купени от gate1.nl и не съм имал проблеми, но нямаше и никакви промени или друга нужда да контактувам с тях.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 17 часа, 9791dvl каза:

Това. Изчакай. 

Ако ти пратят същата глупост от майтрип, плати за промяната с кредитна карта и после дигни иск си вземи парите от банката. 

На мен така Lastminute ми казаха да реагирам за 10 дни, аз не го направих с идеята, че само си говорят и без мое съгласие не могат нищо да направят и накрая те потвърдиха промените и вече нямах право на безплатна промяна. Така че ако искате промени - звъннете на посредника/пишете. MyTrip специално имат чат. 

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 4 часа, mamaivy каза:

Как се свързахте с RJ?

През Messenger. Отговориха ми за 2 минути. 

преди 1 час, Loverboy каза:

Така че ако искате промени - звъннете на посредника/пишете. MyTrip специално имат чат. 

От MyTrip все още не са ме уведомили за промяната. И според мен затова вчера не успяхме да се разберем. Но бързах да излизам и не успяхме да си пишем повече. Чудя се дали пак да им пиша преди да ме уведомят за промяната, за да не стане така че да потвърдят някакви полети, които мен не ме устройват като дати (понеже държа на 03.01.2027 да сме на обяд в Истанбул). 

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 1 час, r_nikolov1 каза:

През Messenger. Отговориха ми за 2 минути. 

От MyTrip все още не са ме уведомили за промяната. И според мен затова вчера не успяхме да се разберем. Но бързах да излизам и не успяхме да си пишем повече. Чудя се дали пак да им пиша преди да ме уведомят за промяната, за да не стане така че да потвърдят някакви полети, които мен не ме устройват като дати (понеже държа на 03.01.2027 да сме на обяд в Истанбул). 

Можеш да пробваш да им пишеш и да видиш, но според мен докато промяната не се появи при тях, те ще твърдят, че промени няма. 

• Благодаря 1
Публикувано:

Днес исках да си купя едни замразени билети, но все ми дава грешка след като избера някой от въпросните билети. За нидерландската версия става въпрос. От австралийската си купих без проблем. 
Не знам дали ще имам възможност да си пазарувам билети, когато съм на работа и затова, ако някой има идеи за справяне с нидерландци, моля да сподели.

Благодаря.

Публикувано:
преди 2 часа, Miladina каза:

Днес исках да си купя едни замразени билети, но все ми дава грешка след като избера някой от въпросните билети. За нидерландската версия става въпрос. От австралийската си купих без проблем. 
Не знам дали ще имам възможност да си пазарувам билети, когато съм на работа и затова, ако някой има идеи за справяне с нидерландци, моля да сподели.

Благодаря.

При мен така даваше  също грешка ,

А на другия ми телефон стана и завърших резервацията 

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Miladina каза:

При мен не се получава при опити на  три различни устройства - два телефона и един айпад.

След замразяването на цената не получавате ли мейл за това?

В него трябва да има и линк. Пробвайте от там...

Публикувано:
14 minutes ago, jorocontrola said:

След замразяването на цената не получавате ли мейл за това?

В него трябва да има и линк. Пробвайте от там...

И това пробвах. 🙂

• Замислям се 1
Публикувано:

Купуването трябва да се направи в същата версия, в която е замразяването. Ако в приложението си с глобална версия, а си замразил в австралийска, няма да работи. Смени държавата, свали приложението пак и пробвай. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Някой път става греда и дори замразен не можеш да го платиш и дава грешка, случвало ми се . Просто правиш на ново и замразяваш, изгаряш с 1$ и това е. Не е от различните версии това

Публикувано:
3 minutes ago, Branko said:

Някой път става греда и дори замразен не можеш да го платиш и дава грешка, случвало ми се . Просто правиш на ново и замразяваш, изгаряш с 1$ и това е. Не е от различните версии това

Явно и при мен се случи това. Обаче цената вече е "абсолютно дърво".

Георги Матеев
Публикувано:

Онзи ден ми канселираха Прайма. Това вече е трети абонамент, който ми спират, като сега дори не си направиха труда да ме уведомят. Този път членството издържа 3 месеца и 80 резервации - много доволно, предвид скромната инвестиция от едва 3 месечни такси х 349 турски лири.

Явно никак не харесват прекаляващите хора и особено тези, които са научили всичките им номера и постоянно изцеждат максималните отстъпки 🙂

@Loverboy единствено валутата е от значение и трябва да съвпада. Ако си замразил в холандската версия, например, после може да довършиш във всяка еврова версия.

• Харесвам 10
  • Шок 2
  • Смея се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• vivo
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.