Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 7 часа, crazyhorse каза:

Нямам достъп до друго устройство, но след обяд ще пробвам! 

Да се самоцитирам-стана от лаптоп, но с малко по-висока цена-2 евро на човек! 

• Харесвам 3
  • Браво 1
Публикувано:

Здравейте, имам въпрос относно добавянето на Flex в Edreams, с Prime версия съм. Ако искам да купя билет за една седмица по-рано от датата, когато искам да пътувам, за един и същи маршрут, и го взема с въпросния Flex, мога ли да го преместя на желаната дата, без да се налага да доплащам разликата в цената, ако имам флекс тарифата? Пише, че имам право на безплатна промяна на пътника и датата. Билетът е на Уиз. 

Благодаря предварително! 

Публикувано:
На 9.04.2026 г. в 11:26, vivo каза:

Взех няколко билета с Прайм и за последния ми върна грешка, че банката ми отказва транзакциите. Пробвах с бг дебитна карта, пробвах и с няколко на Револют, както виртуални, така и пластики. Предполагам, че е някакво "общо" съобщение, с което ми удрят спирачки, та мисля да пробвам след ден-два пак. Някой да се е борил с този проблем и да има друго предложение?

Мен май направо си ме баннаха по техен си начин 😄

От този коментар насам не съм успял да закупя билет. Пробвах какви ли не възможни карти, проблемът е все един и същ - банката блокира транзакцията. Съпортът не видя нищо нередно, трябвало да опитам след 24ч, така 3 пъти. Мисля да кенселирам този Prime и да регистрирам нов акаунт. 

• Замислям се 1
Публикувано:
Преди 1 час, vivo каза:

От този коментар насам не съм успял да закупя билет. Пробвах какви ли не възможни карти, проблемът е все един и същ - банката блокира транзакцията. Съпортът не видя нищо нередно, трябвало да опитам след 24ч, така 3 пъти. Мисля да кенселирам този Prime и да регистрирам нов акаунт. 

Колко билета/резервации успя да направиш общо?

Публикувано:
преди 2 часа, vivo каза:

Пробвай да платиш с PayPal-при мене мина! 

Публикувано:
преди 4 часа, jorocontrola каза:

Колко билета/резервации успя да направиш общо?

20.

преди 3 часа, crazyhorse каза:

Пробвай да платиш с PayPal-при мене мина! 

Хммм, последно не ми го даде като опция. Може да го пробвам.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 1 час, vivo каза:

20.

Хммм, последно не ми го даде като опция. Може да го пробвам.

Има си я винаги! 

Screenshot_20260512_191832_com_edreams_travel_FlightCheckoutActivity_edit_116732813721770.jpg.a8d91bccdf787b350bfaa0dc55321b51.jpg

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Jetcost-lastminute пак работи за полети на Раян с Дайнърс. Сваля около 21 евро на билет за един човек. Ако сложиш двама, намалява отстъпката. Пробвах ирландската версия. 

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 19 часа, crazyhorse каза:

Има си я винаги! 

Screenshot_20260512_191832_com_edreams_travel_FlightCheckoutActivity_edit_116732813721770.jpg.a8d91bccdf787b350bfaa0dc55321b51.jpg

При мен и на Андроид, и на iOS няма PayPal опция (Australia като регион, Холандия също).

• Замислям се 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 18 часа, Loverboy каза:

Jetcost-lastminute пак работи за полети на Раян с Дайнърс. Сваля около 21 евро на билет за един човек. Ако сложиш двама, намалява отстъпката. Пробвах ирландската версия. 

При каква стойност на билета?

Вчера купих един Раян през Прайм - 110 евров билет ми го продаде за €69, с €41 дискаунт. Там колкото е по-скъп билета толкова по-голяма е отстъпката.

@Assya @vivo PayPal опцията почти винаги излиза само при покупка през апп-а, но не и през сайта. Аз плащам основно с PayPal защото при евентуален проблем оспорването после е най-лесно. PayPal хич не харесват eDreams и винаги разрешават споровете в полза на клиента.

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
На 12.05.2026 г. в 10:38, vivo каза:

Имах същия проблем плащането не минава със няколко различни карти сменям със нов  акаунт не Prime тръгва да минава, писах на съпорта казват че няма  и не виждат никакъв  проблем със акаунта пак пробвам пак не става  и преди малко пробвах да купя със същия акаунт от служебния телефон през уеб страницата на Edreams и стана. Незнам на какво се дължи

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 5 часа, Георги Матеев каза:

При каква стойност на билета?

Вчера купих един Раян през Прайм - 110 евров билет ми го продаде за €69, с €41 дискаунт. Там колкото е по-скъп билета толкова по-голяма е отстъпката.

@Assya @vivo PayPal опцията почти винаги излиза само при покупка през апп-а, но не и през сайта. Аз плащам основно с PayPal защото при евентуален проблем оспорването после е най-лесно. PayPal хич не харесват eDreams и винаги разрешават споровете в полза на клиента.

60 евро на 39 го сваля. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Къде е най-евтиният Edreams Prime абонамент? Намирам в турската за 7 евро на месец, но само месечни, няма да купиш за цяла година, а абонаментът така или иначе те задължава да купиш за една година, плащано всеки месец? 

Публикувано:

Би трябвало да има опция и за година. Това е сумата, която платих за година, но отделно взех и билет през румънската версия:

IMG_9694.jpeg

Публикувано:

Да си отговоря сам. 

Пуснах си EDreams Prime през турската версия за 7.30 евро на месец, няма никъде годишна версия. Напазарувах два полета на Уиз. 

Интересното е, че ми даде безплатно Freeze опцията за 0 AUD в австралийската версия и така купих с нея 4 билета последователно, при положение, че пишеше, че има само 1 на тази цена. Четири резервации, две за мен и две за друг човек. Още по-интересното е, че получих след резервацията мейл от Уиз ер (и на двете места ми е еднакъв мейла - и в edreams и в Wizz), че ми е сменен телефонния номер в профила. Не знам как са успели да ми сменят телефона в профила (реално не са, защото той е същият), но ме учуди, защото го получих 4 пъти този мейл, след всяка резервация. След резервация получих мейл и от Уиз (все едно съм купил от тях директно), като пишеше реалната цена, на която Уиз продава билета. Така имам общо 1 мейл за фрийза, 1 за резервацията и още един за потвърждение. 

Всяка резервация може да се открие без проблем в сайта на Уиз, като eDreams са предали 1:1 адрес, имейл, имена на пътник, така че реално можеш след това да си ги запазиш в приложението на Уиз. 

И най-интересното - намалението - не беше кой знае какво, но кой ти го дава. 

На сайта на Уиз - 23.99 - аз купих на 12.99 евро.

Другият полет - 19.00 на сайта, а аз купих за 11.99 - пак е нещо. 🙂

След малко ще пробвам да купя полет на Раян, който ми намалява от 50 евро на 35 евро на Edreams.com.au. Там не мисля, че ще е толкова лесно, имайки предвид колко обичат да се заяждат с агенции. 

В същото време на австралийската версия билет от 125 евро го сваля само на 111 евро, така че няма да го купя там. Но пък за сметка на това jetcost.pt сваля през Rumbo и Дайнърс от 125 евро на 96 евро, което е прилично. Знам, че са скъпи, но са за конкретни дати лятото и се съмнявам да паднат. 

• Харесвам 9
Публикувано:

Полетът на Раян изчезна от EDreams изцяло, така че търся лек за него…. Някой с идея за друго място, от където да го сваля? 

Публикувано:
Преди 1 час, Loverboy каза:

Полетът на Раян изчезна от EDreams изцяло, така че търся лек за него…. Някой с идея за друго място, от където да го сваля? 

Пробвай търсене за двама и след като излезе(почти сигурно)-задай един пътник и полета се появява...Поне няколко пъти ми се е получавало така!

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 8 часа, crazyhorse каза:

Пробвай търсене за двама и след като излезе(почти сигурно)-задай един пътник и полета се появява...Поне няколко пъти ми се е получавало така!

Пробвах и не излизат… Вчера излизаха за всякакви полети и за всякакви дати…

Edit: разбрах каква е цаката - излиза само, когато не си логнат и си инкогнито. Тъй като пак трябваше да купувам 2, замразих цената с Прайм и си излязоха в приложението. В момента, който се логнеш, всички полети на Раян изчезват. Явно за тях плащат директно и нямат отстъпки и искат да дават само за хората, които нямат Прайм, за да ги зарибят. 😂

Даже като вляза в апа пише, че цената е паднала с 4 AUD и да купувам, че ще свърши. 😂 Довечера ще се опитам да завърша резервацията. 

• Харесвам 8
Публикувано:

Рапортувам обратно. 

Замразените полети на Раян ги купих през Идриймс със 17 евро намаление. Издадоха билетите веднага и дойде и мейл от самите Раян, където става ясно, че са платили към тях пълната цена. 

Връщането го взех през Jetcost.pt-Rumbo с Дайнърс. Първоначално отказа картата (явно, защото съм я ползвал веднъж там). Издадох си нови виртуални две карти и проработиха веднага. Билетите дойдоха от Румбо + направих веднага верификация в сайта на Раян (отвори се като прозорец в Румбо, но реално е под страница на Раян). 

Равносметката е 60 евро за два билета през Румбо + 34 евро за двата през Прайм = 94 евро спестени. 

Отделни 50 евро спестих от четири полета на Уиз с Прайм. Така че засега съм избил годишната такса + отгоре. 

Благодаря на Георги Матеев за триковете, които описа по-назад в темата, имаш една бира 🙂 🤪

• Харесвам 8
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, Loverboy каза:

Благодаря на Георги Матеев за триковете, които описа по-назад в темата, имаш една бира 🙂 🤪

Дано пие нещо от теб,че преди години един друг съфорумец му обеща да му напълни басейн с водка,но така и не го направи! 😎

• Харесвам 1
  • Смея се 8
Публикувано:

Давам знак, че Jetcost.pt-rumbo дава 26 евро отстъпка на полети на Раян. Засега тествах с всякакви и отстъпката е твърдо толкова, без значение каква е цената. Не намерих по-голяма отстъпка. Цената е с Дайнърс, като с Flykk можеш да си издадеш колкото искаш карти и да ползваш нова карта реално всеки път. 

• Харесвам 9
  • Благодаря 3
  • Браво 1
Публикувано:
преди 6 часа, Loverboy каза:

Давам знак, че Jetcost.pt-rumbo дава 26 евро отстъпка на полети на Раян. Засега тествах с всякакви и отстъпката е твърдо толкова, без значение каква е цената. Не намерих по-голяма отстъпка. Цената е с Дайнърс, като с Flykk можеш да си издадеш колкото искаш карти и да ползваш нова карта реално всеки път. 

Благодаря за подсказката! :thank_you: Най-накрая успях да сефтосам Flykk картата. Досега колкото пъти съм пробвал все даваше някаква грешка с LastMinute и Edreams, и мислех да я разкарам, но явно й се размина благодарение на теб и Rumbo.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 5 часа, vorbis каза:

Благодаря за подсказката! :thank_you: Най-накрая успях да сефтосам Flykk картата. Досега колкото пъти съм пробвал все даваше някаква грешка с LastMinute и Edreams, и мислех да я разкарам, но явно й се размина благодарение на теб и Rumbo.

А, аз никакви проблеми нямам с тях. Зареждам с превод от Револют, който идва веднага, и си пазарувам на воля. 

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• water
    • lyubo21
    • sveto.slav.s
    • ja3000bg
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.