Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 8 часа, Loverboy каза:

А, аз никакви проблеми нямам с тях. Зареждам с превод от Револют, който идва веднага, и си пазарувам на воля. 

Моите преводи продължават да минават допълнителна верификация и ги чакам поне 24ч докато ми ги одобрят, а в началото се зареждаха на момента... Не знам къде стъпих на криво с тях хахахс

Публикувано:

Някой има ли идея как да намаля билет на БГ Еър, но да го купя по тарифата с багаж? Трябва ми да е на тази тарифа, а не да се добавя в последствие. Jetcost.pt традиционно си го намаля добре, но няма как да избера да търся тарифата с багаж. 

Публикувано:

Проверявайте и американската версия при пазаруване през Едриймс. 

image.jpeg.c0c5715ba2625d34f529d062d44ca347.jpeg

При официална цена на сайта:

image.png.d26d4b767e8184e56893d183eaf3ff5c.png

което си е 20Е намаление или около 32% намаление.

Нещо не искаше да ми продаде билета през сайта. Натискам "next" или каквото е там, малко преди плащане и просто не сменя страницата. Но ми даде да "фрийзна" билета за 1$ и после си го доплатих през приложението, като реално ми и приснадна доларчето от цената, така че няма загуба по тази линия.

Доволен... 😉

• Харесвам 8
Публикувано:
На 23.05.2026 г. в 16:26, Loverboy каза:

Давам знак, че Jetcost.pt-rumbo дава 26 евро отстъпка на полети на Раян. Засега тествах с всякакви и отстъпката е твърдо толкова, без значение каква е цената. Не намерих по-голяма отстъпка. Цената е с Дайнърс, като с Flykk можеш да си издадеш колкото искаш карти и да ползваш нова карта реално всеки път. 

Само да те предупредя, че скоро ще ти блокират акаунта и ще искат от теб обяснение защо си генерирал толкова много виртуални карти! И се оказа, че това за тях е голям проблем и картите не били за еднократни покупки!

• Харесвам 3
  • Шок 1
Публикувано:

И аз сефтосах Flykk с два билета Улан Батор - Пекин на Miat от jetsost.ie-lastminute за 89 евро на билет.

Смятам да остана само с тези 2 генерирани виртуални карти в приложението.

Публикувано:
преди 4 часа, borislavpetkov84 каза:

Само да те предупредя, че скоро ще ти блокират акаунта и ще искат от теб обяснение защо си генерирал толкова много виртуални карти! И се оказа, че това за тях е голям проблем и картите не били за еднократни покупки!

След колко генерирани ти го блокираха и какво време отне за да го пуснат отново

Публикувано:
На 24.05.2026 г. в 20:53, Jorro каза:

Някой има ли идея как да намаля билет на БГ Еър, но да го купя по тарифата с багаж? Трябва ми да е на тази тарифа, а не да се добавя в последствие. Jetcost.pt традиционно си го намаля добре, но няма как да избера да търся тарифата с багаж. 

Багажът не е ли традиционно по 20€ на посока и "ръчно" добавяне от България Еър?

В смисъл, ако икономи цената е с добра отстъпка, още 40€ за багаж не са много сякаш...

Публикувано:
Преди 1 час, aleksandrina каза:

Багажът не е ли традиционно по 20€ на посока и "ръчно" добавяне от България Еър?

В смисъл, ако икономи цената е с добра отстъпка, още 40€ за багаж не са много сякаш...

Не е 20, повече е, но не е в това проблема. Ще си ъпгрейдвам билета с мили и при тях това е възможно само, ако е купен по тарифата с чекиран багаж. 

Публикувано:
преди 4 часа, Branko каза:

След колко генерирани ти го блокираха и какво време отне за да го пуснат отново

Не помня, но не повече от 5-6 да съм генерирал. Отблокираха ми профила след 2 дни и мейли от моя страна, че ще пусна сигнал до българските власти за неправомерно задържане на мои парични средства и също ще пусна оспорване на транзакцията пред обслужващата ме българска банка. 

• Харесвам 5
Публикувано:

За новобранци:

Като си вземеш Prime Plus от турската версия, защото там май е най-евтино в момента - 7 евро, какво правиш после?

Първо си влизаш в акаунта и започваш лов на ниски цени през различните версии и, където има най-ниска цена на билета, който ти трябва купуваш докато си логнат в акаунта си? Купуваш билетите един по един за колкото човека ти трябва.

Или всъщност се прави по-друг начин?

Публикувано:
преди 15 минути , lio каза:

За новобранци:

Като си вземеш Prime Plus от турската версия, защото там май е най-евтино в момента - 7 евро, какво правиш после?

Първо си влизаш в акаунта и започваш лов на ниски цени през различните версии и, където има най-ниска цена на билета, който ти трябва купуваш докато си логнат в акаунта си? Купуваш билетите един по един за колкото човека ти трябва.

Или всъщност се прави по-друг начин?

Най-ниски цени дава инкогнито през австралийската (може и през други). Най-лесно е следното: намираш лесна цена в инкогнито режим, цъкваш да я замразиш за 1-3 дни (която опция излезе) за 1 AUD. Като вкараш мейла, то засича, че си прайм и ти запазва цената. После в приложението финализираш покупката, като тези 1 AUD ти ги сваля от цената. Ако цената падне в тези три дни, взимаш на по-ниската. Ако се качи, те покриват до 75 AUD и пак си плащаш хубавата цена. При мен, ако съм логнат и търся с прайм през приложението дава по-високи цени и не намира полети на Раян. В инкогнито си излиза Раян на по-ниската цена. 

• Харесвам 8
  • Благодаря 3
  • Браво 1
Публикувано:
преди 19 минути , Loverboy каза:

Най-ниски цени дава инкогнито през австралийската (може и през други). Най-лесно е следното: намираш лесна цена в инкогнито режим, цъкваш да я замразиш за 1-3 дни (която опция излезе) за 1 AUD. Като вкараш мейла, то засича, че си прайм и ти запазва цената. После в приложението финализираш покупката, като тези 1 AUD ти ги сваля от цената. Ако цената падне в тези три дни, взимаш на по-ниската. Ако се качи, те покриват до 75 AUD и пак си плащаш хубавата цена. При мен, ако съм логнат и търся с прайм през приложението дава по-високи цени и не намира полети на Раян. В инкогнито си излиза Раян на по-ниската цена. 

Значи, ако правилно съм разбрал при всички случаи трябва да си направя първо регистрация в турската версия и да си купя от там месечния абонамент на цена от около 7 евро.

Едва след това започвам да търся в другите версии, но без да се логвам, а само да замразявам цената със същият мейл, с който съм купил прайм плюс в турската версия.
В моя случай немската версия ми дава най-ниски цени за билетите, които искам и дефакто ще замразявам цената от там. Замразявайки цената е само за 1 билет предполагам, следващия ще го платя на актуалната цена към момента, в който пазарувам или?

Публикувано:
преди 26 минути , lio каза:

Значи, ако правилно съм разбрал при всички случаи трябва да си направя първо регистрация в турската версия и да си купя от там месечния абонамент на цена от около 7 евро.

Едва след това започвам да търся в другите версии, но без да се логвам, а само да замразявам цената със същият мейл, с който съм купил прайм плюс в турската версия.
В моя случай немската версия ми дава най-ниски цени за билетите, които искам и дефакто ще замразявам цената от там. Замразявайки цената е само за 1 билет предполагам, следващия ще го платя на актуалната цена към момента, в който пазарувам или?

Половината от написаното е така - да, купуваш абонамент през турската, после пазаруваш от която искаш. 

Можеш да замразиш всеки билет отделно, дори да има “само 1” на тази цена. Аз като купувам за двама правя отделна резервация за всеки, замразявам отделно на човек и чак като съм замразил примерно двете посоки за двама (4 резервации), почвам да реализирам покупката за всяка, една по една. Цената си остава замразената, дори да на сайта на авиокомпанията да е станала по-висока. 

Така можеш да пазаруваш спокойно. Дай идея немската идея на коя авиокомпания сваля билетите, да знаем къде да следим… 

Edit: сега виждам, че сваля с по 1 евро повече от австралийската полети на Уиз. Примерно полет от 14.99 на сайта на Уиз става 5.60 евро през австралийската или 4.86 през германската. Явно трябва да се проверяват всичките една по една… 😂

• Харесвам 5
Публикувано:

Разбрах, трябва да си направя нужния брой замразявания...

За всяко замразяване, без значение, че е един и същ полета - пиша си имейла с прайма.

После в приложението предполагам всяко замразяване излиза по отделно, без значение, че става въпрос за един и същ полет?

Немската ми сваля полети на Райан за Гърция, но сега гледам ги качи, ще опитам през инкогнито и смяна на ИП освен, гледам сте писали такива врътки...

Може и защото ги цъках 100 пъти...случва ли се като качи цените да ги свали пак след някакво време до нивото дето те гледали, но не сте замразили?

Публикувано:
преди 1 минута , lio каза:

Разбрах, трябва да си направя нужния брой замразявания...

За всяко замразяване, без значение, че е един и същ полета - пиша си имейла с прайма.

После в приложението предполагам всяко замразяване излиза по отделно, без значение, че става въпрос за един и същ полет?

Немската ми сваля полети на Райан за Гърция, но сега гледам ги качи, ще опитам през инкогнито и смяна на ИП освен, гледам сте писали такива врътки...

Може и защото ги цъках 100 пъти...случва ли се като качи цените да ги свали пак след някакво време до нивото дето те гледали, но не сте замразили?

Да, всяко замразяване е отделно. Понякога не ги зарежда в приложението замразените (преди да купиш), но като си вкараш номера на резервацията от мейла или СМС-а, си излизат и после ги купуваш. 

Сега видях и, че германската гарантира запазване на цената дори при скачане на цената на полета до 50 евро, а през австралийската е 46 и нещо. Но пък замразяването струва 0.60 евро при австралийците и 1 евро при германците. Което няма значение, ако така или иначе ще ги купуваш веднага след това, таксата се приспада.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , Loverboy каза:

Да, всяко замразяване е отделно. Понякога не ги зарежда в приложението замразените (преди да купиш), но като си вкараш номера на резервацията от мейла или СМС-а, си излизат и после ги купуваш. 

Сега видях и, че германската гарантира запазване на цената дори при скачане на цената на полета до 50 евро, а през австралийската е 46 и нещо. Но пък замразяването струва 0.60 евро при австралийците и 1 евро при германците. Което няма значение, ако така или иначе ще ги купуваш веднага след това, таксата се приспада.

Благодаря!

Ще следя сега ще паднат ли пак, за да замразя и ще пробвам наученото, да видим как ще се справя.

Публикувано:

За всяко замразяване поне на мен ми праща мейл и там излиза линк към приложението за плащане. Така че лесно може да се тръгне от там. Редовно пращат и напомняния. Един път дори ме зарибяваха с по-ниска цена. Не знам дали реално е паднала или гледат да прилъжат колебаещите се… 

• Харесвам 1
Публикувано:

Като купите билети за Раян, добавяте ли ги някъде в официалното приложение/сайт на Раян или си следвате стъпките през edreams за чекиране и тн.

Изчетох темата, но гледам се променят нещата динамично, в момента какво работи и е най-добре след покупката от edreams как процедирате?

Публикувано:

Схемата е супер, но как се решава проблемът при пътуване с деца, когато уиз ни слагат автоматично един до друг, а Раян ми иска са купя едно място, за да ми даде другите безплатни. Тук как ги разпознава - пробвал ли е някой?

Публикувано:

Ако цената те устройва, купуваш. Кое е дете и кое възрастен се разминава в годините м/у посредниците и авиокомпаниите. Но дори и да ви чекира разделени, те са длъжни на място да ви разместят и децата спрямо политиката им да са до възрастен. Просто трябва да се каже настойчиво на стюардесите в самолета. 
Бях объркал годините на детето с Раян един път. Смених ги през чата после, но не ни чекира един до друг. Но в самолета ни наместиха и така 😉

• Харесвам 2
Публикувано:

Ако не ви разпредели заедно се обаждаш и се разправяш, винаги е така

Или на място, ама така малко рисковано.

• Харесвам 1
Публикувано:

Нова находка (поне за мен): nl.edreams.com сваля полети на Луфти и компания с по 46-50 евро, на Раян сваля по 25-30 евро при по-скъпите билети, по този начин достига цените на Джеткост и Румбо с Дайнърс. Така че тествайте всички версии…

• Харесвам 13
Георги Матеев
Публикувано:

nl.edreams.com (в комбинация с Прайм членство) продължава да е в чудесно настроение.

Току-що си взех този маршрут за да отметна и последните ми 2 непосетени летища в Полша:

15 Jul, wed // Wizz Air & LOT
SOF 15:55 - WAW 16:50
WAW 19:55 - IEG 20:55

17 Jul, fri // LOT & Wizz Air
SZZ 08:50 - WAW 09:55
WAW 12:05 - SOF 15:05

Официална цена на четирите отсечки (тотал): €122

Платено през eDreams (тотал): €42

Wizz полетите ги купих за под €5 на билет, а за LOT даде много голяма отстъпка (единият билет от €58 падна на €22).

• Харесвам 23
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• water
    • lyubo21
    • sveto.slav.s
    • ja3000bg
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.