Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Здравейте,реших и аз да погледна офертата до Бари през jetcost.fr>rumbo.fr и бях изненадан от резултата.В началото още на сайта на jetcost.fr ми излезе цена - 7 евро

post-3550-0-35632400-1436559232_thumb.png

пордължих с радост напред и когато достигнах до плащането в rumbo ми излезе цена равностойна на тази през сайта на лилавите - 40 евро

.post-3550-0-83745100-1436559230_thumb.png

На какво се дължи тази огромна разлика ???

Редактирано от nikolaypetrov
Връзка към коментар

Избери плащане с Maestro де ;)

Оххх ама и аз съм един разсейко ... :lol:

Здравейте,реших и аз да погледна офертата до Бари през jetcost.fr>rumbo.fr и бях изненадан от резултата.В началото още на сайта на jetcost.fr ми излезе цена - 7 евро

attachicon.gifUntitled2.png

пордължих с радост напред и когато достигнах до плащането в rumbo ми излезе цена равностойна на тази през сайта на лилавите - 40 евро

.attachicon.gifUntitled.png

На какво се дължи тази огромна разлика ???

Цената става още по-ужасна:

post-3550-0-55970800-1436560913_thumb.png

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Сега разцъквам един полет на Ryan през jetcost.fr -> rumbo.fr . Цената при Ryan e 19.84 евро, през rumbo става 4,94 евро, но ми е интересно как да тълкувам разбивката на цената, която излиза когато се натисне на "Tarifs, taxes et frais inclus" 

post-186-0-82040200-1436560723_thumb.jpg

Редактирано от edbloom
Връзка към коментар

Така е точно, чудното е че - 23,40 "Reduction avec Maestro" би трябвало да е отстъпката на Маестро, а тия 19 какви са не схващам, ама карай няма да питам повече, да не изчезне - "дават ли ти взимай, гонят ли те бягай" са ме учили :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Може ли да ми кажете колко излиза цената на билет най-евтино Манила - Боракай /летище Caticlan Malay/ за 15.11.2015 през rumbo.fr, че нещо не се оправям?  /с испанското е 30 евро/

Много благодаря предварително :)

Редактирано от Desi75
Връзка към коментар

Може ли да ми кажете колко излиза цената на билет най-евтино Манила - Боракай /летище Caticlan Malay/ за 15.11.2015 през rumbo.fr, че нещо не се оправям?  /с испанското е 30 евро/

при мен излиза над 30 (34), плюс това  с еdreams, което вървеше май с някаква зачукана карта

• Харесвам 1
Връзка към коментар

при мен излиза над 30 (34), плюс това  с еdreams, което вървеше май с някаква зачукана карта

Мерси, Фичо, че и аз не намирам по-ниска цена от испанското rumbo и затова реших да ви питам и вас, за да не се мъча излишно :)

А тази edreams card даже и не знам каква е :-), то вече само нея нямам :-)))))))))))

Редактирано от Desi75
Връзка към коментар

Може ли да ми кажете колко излиза цената на билет най-евтино Манила - Боракай /летище Caticlan Malay/ за 15.11.2015 през rumbo.fr, че нещо не се оправям? /с испанското е 30 евро/

Като взимаш билета си остави поне 3 часа между полетите, защото вчера получих мейл, че полетите до Катиклан ги местят от терминал 3 на терминал 4. Аз добре, че си оставих 4 часа, че по принцип мислех, че 2 ща са ми ок. (Ако става въпрос за полет със Себу) Редактирано от Зани
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Мерси, Зани!

И сега да питам пак, научих се да минавам jectost.fr -> rumbo.fr, стигам до доста приличната цена и когато тръгвам да плащам, не ми приема плащането.

Дали защото купувам билет на друго лице, някакъв технически проблем може да имат или искат кредитна Maestro?

P.S. Опитах с две различни дебитни Maestro от две различни банки.

Редактирано от Desi75
Връзка към коментар

Ами от jetcost.fr ме прехвърля на него...

1. Когато ти изкара резултатите на Jetcost, най - долу в ляво са ти изброени търсачки или там не знам какво се казва с едни отметки Liste des voyagistes и са ти изброени, махни отметките на повечето и си остави само на Rumbo - то и виж какво ще се получи.

Успех :)

Редактирано от Desi75
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

1. Когато ти изкара резултатите на Jetcost, най - долу в ляво са ти изброени търсачки или там не знам какво се казва с едни отметки Liste des voyagistes и са ти изброени, махни отметките на повечето и си остави само на Rumbo - то и виж какво ще се получи.

Успех :)

Благодаря,всичко се получи успешно! Сега започвам търсене за нещо изгодно.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Ако не виждате отстъпка за даден полет през jetcost.pt->edreams.pt (примерно уиз), потърсете за друг, които да изкара най-евтина цена с edreams, отворете го, кликнете на картинката на edreams горе ляво и потърсете този, който ви интересува.

Така виждам цени София - Дубай - София, през Септември, от 45 евро.

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 7
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• yordanov
    • pangelova
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.