Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

преди 40 минути , Божидар каза:

Дали някъде има намаления за Раян или още си е по старому - суша ?

Не се и очаква скоро да има. Мернах някъде из нета, че Раян намаляват цените на билетите поради неразборията с агентите.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Божидар каза:

Дали някъде има намаления за Раян или още си е по старому - суша ?

Мисля, че блокираха всички посредници и не съм виждал тази година да излизат цените им някъде.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

При мен все още излизат полетите в Киви през компа, която ползвам за основна търсачка, не и за купуване де.

Аз поне не намерих опция за мулти-сити с плаващо тръгване и връщане на друго място ...

Но по някаква причина не ги комбинира правилно:

image.png.c3b1650b923764a3ee79bb62ac5cbef1.png

Директни полети има, но не иска да ги предложи на една резервация. Ако избера без прикачване, не намира нищо, а очевидно има такива полети.

Явно работи само частично 😞 🙂

Връзка към коментар
преди 8 часа, jorocontrola каза:

При мен все още излизат полетите в Киви през компа, която ползвам за основна търсачка, не и за купуване де.

Аз поне не намерих опция за мулти-сити с плаващо тръгване и връщане на друго място ...

Но по някаква причина не ги комбинира правилно:

image.png.c3b1650b923764a3ee79bb62ac5cbef1.png

Директни полети има, но не иска да ги предложи на една резервация. Ако избера без прикачване, не намира нищо, а очевидно има такива полети.

Явно работи само частично 😞 🙂

При мен с Българско АйПи ги няма.

Връзка към коментар

Някой може ли да помогне за сваляне на цената на билети на air baltic? Най-доброто, което намирам, е jetcost.de ---> lastminute (билет от 149 евро в официалния сайт го смъква до 107 евро с Дайнърс). През trip излиза по 123 евро през мобилната версия.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Опитваме се да вземем едни билети през lastminute.de, но накрая плащането не минава и излиза като Отказ плащане на POS. Как трябва да го чета - отказ на Diners или проблемът е по-скоро някъде при lastminute, където не приемат картата?
image.png.045f024f6267025f5cb94c6bb7cfbbd8.png

Връзка към коментар
преди 4 минути , Gentleman Basta каза:

Опитваме се да вземем едни билети през lastminute.de, но накрая плащането не минава и излиза като Отказ плащане на POS. Как трябва да го чета - отказ на Diners или проблемът е по-скоро някъде при lastminute, където не приемат картата?
image.png.045f024f6267025f5cb94c6bb7cfbbd8.png

Проблема е в lastminute.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Сигурно нещо съм пропуснала в темата назад, но някой знае ли защо раян не ми показва полетите, разцъках джеткост и бравофлай? Виждам на официалният сайт, че има полети, но търсачката ми предлага всичко друго, но не и раян!

Връзка към коментар
преди 9 минути , Mistela каза:

Сигурно нещо съм пропуснала в темата назад, но някой знае ли защо раян не ми показва полетите, разцъках джеткост и бравофлай? Виждам на официалният сайт, че има полети, но търсачката ми предлага всичко друго, но не и раян!

Райън се сдърпа с платформите...

цък

• Благодаря 1
Връзка към коментар

В jetcost (Нова Зеландия) има намаление на билети с повече около 40% с Dinners. Аз пробвам с мозамбикската авиолиния, но преди малко четох и за европейска компания. Сега ме е яд, че си дадох картата за закриване... Някакви идеи как да мога да отнема от цената - и 20% да са, пак ще съм доволна🙂 И къде въобще в момента може да се намали цената за не нискотарифни авиокомпании?

• Харесвам 1
Връзка към коментар
19 minutes ago, saved_ said:

В jetcost (Нова Зеландия) има намаление на билети с повече около 40% с Dinners. Аз пробвам с мозамбикската авиолиния, но преди малко четох и за европейска компания.

Намаление за къде и за коя авиокомпания ?

Няма универсално правило , за някой нормални ( и нискотарифни) авиокомпании изобщо не може да се намали или намалението е символично.Ако кажеш авиокомпанията някой може и да помогне с конкретен съвет.

Връзка към коментар
преди 31 минути , saved_ каза:

В jetcost (Нова Зеландия) има намаление на билети с повече около 40% с Dinners. Аз пробвам с мозамбикската авиолиния, но преди малко четох и за европейска компания. Сега ме е яд, че си дадох картата за закриване... Някакви идеи как да мога да отнема от цената - и 20% да са, пак ще съм доволна🙂 И къде въобще в момента може да се намали цената за не нискотарифни авиокомпании?

Понеже не знам какво търсиш - виж и в приложенията на trip.es/fr

На 29.01. започва Prime days в Оподо уж.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Преиздадох Дайнърс картата и мина плащането през немският Джеткост от приложението.

Цената скочи от 35 на 50Е през това време, ама това е положението ...

image.png.ae0bd9514d6857c941f65cc568d1f329.png

Официалната цена и тя скочи през това време де:

image.png.64a31ab4921cd4e89952378ea671799e.png

Ще се залъгвам, че съм на голяма аванта и така 🙂

Връзка към коментар

След като вчера поради преумора пропуснах цената от 43 евро за София - Варна на 17.02. в немския jetcost и днес вече беше 53, намерих цена от 196 злоти в полския и се зарадвах, защото според гугъл трябваше да са около 87 лв... Дайнърса ме цака с 10 лв отгоре, но все пак 30-на лв под оригиналната цена. От ирландската версия пак щеше да излезе толкова.

Вчера купих пак с Дайнърс Варна - София - Варна за март, така че може би няма ограничение в момента.

• Харесвам 6
Връзка към коментар

edreams.de намалява полети на Бг еър не лошо.

image.png.61329a871e9c48c372e431cd26d24ecb.png

Screenshot_20240129-114946.png.0409826f25c6254be09de13db57925d2.png

edreams.es дава още по-добри цени.

Screenshot_20240129-115251.png.0fae60ee05a6addc8329d13d4a265b07.png

А edrams.fr oooще малко надолу.

Screenshot_20240129-115530.png.83369e55add1311cd6fd0b6fb00ef504.png

Както писах и в темата на easyjet - британските версии на edreams и opodo правят чудесно намаление за полети на easyjet:

image.png.25cf76de2a25368f7cfd664cfcb60cfd.png

Като edreams смъква евтините полети.

Screenshot_20240129-120025.png.9feb59f9002b2616bf60c93e4ec76c06.png

А оподо дава изненадваща отстъпка за скъпите.

Screenshot_20240129-122039.png.33759b21ad4860468906e1ca3052c31a.png

Колкото до Раян, в edreams.net излизат обичайните намаления, но все още не е потвърдено дали може да се плати.

image.png.00a9eb2c56908965181beeaea986d351.png

Screenshot_20240129-120717.png.a999ac5d492e0ede70aa1efed70869b1.png

• Харесвам 6
  • Благодаря 2
  • Браво 2
Връзка към коментар

Закупих билети от  Еdrams.fr мобилното приложение за полети на България Еър вътрешни. Никъде не съм въвеждал дата на пътника. След влизане в сайта на България Еър е поставена автоматична дата - 29/01/1994, която не може да бъде променена.

В момента сме добавили данните по лична карта и имейл и телефон, но датата на раждане няма как да променим. Важни ли са тези данни при вътрешен полет в страната и какво да направим, за да я променим, ако е необходимо?

В случай, че не е толкова фатално предпочитам да остане така, нали все пак всички други паспортни данни са си на пътника.

Връзка към коментар
преди 2 минути , agenta каза:

Закупих билети от  Еdrams.fr мобилното приложение за полети на България Еър вътрешни. Никъде не съм въвеждал дата на пътника. След влизане в сайта на България Еър е поставена автоматична дата - 29/01/1994, която не може да бъде променена.

В момента сме добавили данните по лична карта и имейл и телефон, но датата на раждане няма как да променим. Важни ли са тези данни при вътрешен полет в страната и какво да направим, за да я променим, ако е необходимо?

В случай, че не е толкова фатално предпочитам да остане така, нали все пак всички други паспортни данни са си на пътника.

Няма проблем. По време на онлайн чекиране ще може да въведете правилната дата.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.