Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Харесва ми това :

"As Mr O’Leary said on Monday, Ryanair does not want a situation, like that in the hotel business, where someone else “inserts themselves” between the airline and its customers, and ultimately starts charging the group for selling its flights. “We cannot afford that, airlines are a low-margin business,” he told analysts."

Връзка към коментар
преди 4 часа, Костов каза:

Приложението на Trip.com френската версия, език френски, два еднопосочни на Bulgaria air - Мадрид - София за 460 лв. В сайта на Bulgaria air - 584 лв. Плащане с visa на TBI

Не ли множко 230лв. за еднопосочен билет в Европа? Някак немагеланска ми е цената,,,

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 8 минути , ivan69 каза:

Не ли множко 230лв. за еднопосочен билет в Европа? Някак немагеланска ми е цената,,,

Тя и BG air като цяло е доста магеланско ънфрендли авиокомпания. Държи цените си високи, а през приложенията намаленията са малки. За сметка на това и продукта, който предлага най-често не струва.

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Множко или не зависи от датата която целиш.Ако ти е важна плащаш...примерно покрай прибирането на студентите за начало на учебната година в Западна Европа.

Ако е само за айляк , множко е.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
55 minutes ago, tougherty said:

Тя и BG air като цяло е доста магеланско ънфрендли авиокомпания. Държи цените си високи, а през приложенията намаленията са малки. За сметка на това и продукта, който предлага най-често не струва.

Случва се и да са много близки или дори по-добри от нискотарифните в определени моменти. А като продукт не мисля че Wizz или Ryan са им конкурентни , при съпоставима цена в 10 от 10 случая бих предпочел БГ Ер.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

jetcost.de и lastminute ми намалят много добре и полет на eurowings. Тъй като никога не съм пътувала с тях и нямам представа, дали всичко е окей, ако купя полета през посредник? Чекиране и т.н , да няма някакви драми като при раян?

Връзка към коментар

Edream.net дава намаления на полети на Ryanair 

Sofia  - Budapest еднопосочно 14$ 

Vienna - Sofia = 13$ 

Sofia - Bratislava 11$ пак едно посочно 

С револют не дава намаление, но с българска мастер кард виско е точно.

Пратиха ми референден номер и мейл с който ги вкарах в моя акаунт от където им добавих приорити. През сайта на edream допълнителната чанта 10кг е 50$ , от Рианаир 20euro.

В профила на Рианаир ми излизат платен 28euro  при платени 14 в едреамс.

@Pepi Popova купувал съм и през двете, не съм имал проблеми. Lastminute определено доста се забавиха докато ми излезе билета в сайта на Катарците.

• Харесвам 8
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
На 4.02.2024 г. в 19:17, Neo Boss каза:

EdreamS.net дава намаления на полети на Ryanair 

Sofia  - Budapest еднопосочно 14$ 

Vienna - Sofia = 13$ 

Sofia - Bratislava 11$ пак едно посочно 

С револют не дава намаление, но с българска мастер кард виско е точно.

Пратиха ми референден номер и мейл с който ги вкарах в моя акаунт от където им добавих приорити. През сайта на edream допълнителната чанта 10кг е 50$ , от Рианаир 20euro.

В профила на Рианаир ми излизат платен 28euro  при платени 14 в едреамс.

@Pepi Popova купувал съм и през двете, не съм имал проблеми. Lastminute определено доста се забавиха докато ми излезе билета в сайта на Катарците.

edreamS.net :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Само имай предвид че Луфтханза са крайно ънфрендли към закупени през агент техни полети и при проблем твърде вероятно ще те оставят да се оправяш през него., а при тях проблеми да искаш ...

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 2 часа, stanimir каза:

Само имай предвид че Луфтханза са крайно ънфрендли към закупени през агент техни полети и при проблем твърде вероятно ще те оставят да се оправяш през него., а при тях проблеми да искаш ...

Освен, ако не звъннеш на софийския офис и се държиш любезно, супер са служителите им тук. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 13 часа, vinidj каза:

Google Flights с държава Германия плащане с всички карти

Google Flights още ли продават полети ?

преди 11 часа, Jorro каза:

Освен, ако не звъннеш на софийския офис и се държиш любезно, супер са служителите им тук. 

Обикновено съм любезен , но имам малко по-различен опит.Любезно ме препращаха да се оправям с агенцията.Да кажем обаче че нямам чак толкова много полети с Луфхтанза, приемам че си прав.

Връзка към коментар
преди 4 часа, Loverboy каза:

Някой с идея къде да сваля полети на Луфтханза? 

Може да се пробва със синдиката на летищните работници в Германия, свалят около 90%🤣

п.с. Извинявам се, сигурно е неуместно, но не се сдържах🤭

• Браво 1
  • Смея се 8
Връзка към коментар
преди 11 минути , stanimir каза:

Обикновено съм любезен , но имам малко по-различен опит.Любезно ме препращаха да се оправям с агенцията.Да кажем обаче че нямам чак толкова много полети с Луфхтанза, приемам че си прав.

Аз имам опит само при отменен полет до Мюнхен зимата от кол центъра в Германия ме отрязаха с искането ми да го сменят с Франкфурт, от нашия офис тук ми съдействаха без излишни въпроси даже ми оправиха и други полети на отделни резервации на спътниците ми. Разбира се всичко е до късмет както обикновено, но идеята ми е ако някой има проблем и от глобалния кол център ги отрежат да пробват в софийския офис.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Между другото сайта и чат бота на Луфтханза, оказа се, са доста ефикасни при промени и канселации. И на мен ми се случи да ми отменят полет до Мюнхен (резервиран през оподо), когато имаха проблем със снега през декември. Направих си сам промяната през сайта и смених с Франкфурт. В деня на полета, самолетът направи огромно закъснение и имаше вероятност да изтърва връзката си. Та пак през сайта, но този път с чат бота, имах няколко възможности за промяна, включително с ЛОТ през Варшава.

• Харесвам 5
  • Браво 1
Връзка към коментар

Американският eDreams сваля между 5 и 10 евро билети на Раян. Малко е шантаво, защото отвориш първия път - дава добра цена. Рефрешнеш или провериш за двама - цената се променя и първата, най-ниска, вече не е налична. Отвориш друг браузър, там виждаш коренно различни неща. Та, малко си е занимавка.

Не знам дали всички дестинации излизат - в случая гледах от Станстед до София.

Прайм акаунта вече не може да се канселира веднага онлайн. Трябва да минат 3-4 дни и така вече ще може. Също така вече е, както при lastminute - правят резервацията с измислен мейл, а не с вашия.

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 18 минути , yordanov каза:

Американският eDreams сваля между 5 и 10 евро билети на Раян. Малко е шантаво, защото отвориш първия път - дава добра цена. Рефрешнеш или провериш за двама - цената се променя и първата, най-ниска, вече не е налична. Отвориш друг браузър, там виждаш коренно различни неща. Та, малко си е занимавка.

Не знам дали всички дестинации излизат - в случая гледах от Станстед до София.

Прайм акаунта вече не може да се канселира веднага онлайн. Трябва да минат 3-4 дни и така вече ще може. Също така вече е, както при lastminute - правят резервацията с измислен мейл, а не с вашия.

Някой казваше,че ставало плащане с Мастеркард,а не с Револют Виза.

Раян иска ли верификация и дали минава.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 4 минути , dimitrov6 каза:

Някой казваше,че ставало плащане с Мастеркард,а не с Револют Виза.

Раян иска ли верификация и дали минава.

Въпросът е при първото плащане да не ползваш еднократна карта (мисля, че и виртуалните на Револют също не ставаха), защото eDreams ще я ползват за евентуалното подновяване на абонамента. Ако е еднократна, няма да я приемат. Не мисля, че има значение дали е Виза или Мастър.

Иначе след като вече имаш активно Прайм членство, има опция и за плащане с PayPal.

Да, Раян иска верификация.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 3 минути , Фил каза:

А те всъщност дали разбират, че е еднократна?

Ами по едно време ставаше, после спря да ги приема. Не знам в случая дали eDreams или Револют спира процеса. Ето малко инфо от Рево: https://help.revolut.com/en-BG/help/cards/card-order/getting-a-virtual-cad/are-there-any-limits-to-using-disposable-virtual-cards/

Цитат

Cannot be used for recurring payments, subscriptions, or deposits.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

e то е ясно, че не може да се ползва за повтарящи се плащания, ако е еднократна тя ще мине първия път и повече няма да съществува

също ако търговецът прави проверка с малка сума при регистрацията на картата тя след това вече е невалидна

или въобще няма да мине и първия път?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• iceman00
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.