Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

преди 12 минути , iMari каза:

Започнаха Prime days в  edreams и opodo и полетите на Раян бавно започнаха да се появяват. Отстъпките не са нещо уау, но може би нещата ще се подобрят в следващите часове. Явно вече е трудно да се избегне абонамента, така че всеки си преценява дали си заслужава.

Най-добри цени видях в десктоп версията на edreams.uk. В аппа въобще не излизат полетите на Раян.

Абсолютно никаква разлика не виждам в цените спрямо вчера. Сега уж само в апп е даден достъп до "специалните цени" , ще ги изчакам още малко, но за сега е слабо....

Връзка към коментар
В момента, Jorro каза:

Абсолютно никаква разлика не виждам в цените спрямо вчера. Сега уж само в апп е даден достъп до "специалните цени" , ще ги изчакам още малко, но за сега е слабо....

Те винаги така започват и после избухват.  Вчера излизаха ли полети на Раян?

Всъщност може би е важно да уточним дали ако активираш абонамент в една версия важи за всички останали, защото таксите доста варират. @Jorro, не беше ли активирал скоро членство, можеш ли да провериш?

Връзка към коментар
преди 58 минути , iMari каза:

Те винаги така започват и после избухват.  Вчера излизаха ли полети на Раян?

Всъщност може би е важно да уточним дали ако активираш абонамент в една версия важи за всички останали, защото таксите доста варират. @Jorro, не беше ли активирал скоро членство, можеш ли да провериш?

Не съм търсил полети в Европа и не съм обърнал внимание дали е имало Раян или не. Сега пробвах с испанската версия и да, разпозна си прайма.

Пс. Аз съм активирал да, но не ми напомняй и ти, че те се грижат всеки ден да ми изпращат един и същи имейл в който ми обясняват какъв измамник съм и как сa ме таксували 89.99 GBP
😄 😄 😄 

• Шок 2
  • Смея се 4
Връзка към коментар
На 27.09.2024 г. в 10:18, Doctor Who каза:

image.png.fe72253062df1d1a6538485a51cc3db2.png

Испанската версия предлага безплатен годишен абонамент, а за следващата година 49.99 евро, който може да бъде отказан в определен пеиод.

Условието е никога да не е ползван и отказан прайм в безплатния период и абоната да е испанец или постоянно пребиваващ там. Има и условие за две резервации за двама годишно. Не съм симулирал абонамент, но който иска да опита е най-важно да се види дали иска активен мобилен испански номер, респ. локален адрес.

Отговарям на тези условия. Какво дава този прайм? Експедия не съм ги ползвал като посредници.

Връзка към коментар
преди 2 часа, Captain45 каза:

Отговарям на тези условия. Какво дава този прайм? Експедия не съм ги ползвал като посредници.

http://www.edreams.es/frontend-home/s/merch/paypal/

Влез от тук, но трябва да си сигурен, че не си ползвал прайм в безплатния период в Оподо или и-дриймс с мейла и картата, която ще сложиш. 

Предложението няма връзка с Експидия, те са друга група. 

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 13 минути , Doctor Who каза:

Влез от тук, но трябва да си сигурен, че не си ползвал прайм в безплатния период в Оподо или и-дриймс с мейла и картата, която ще сложиш. 

Това е интересно предложение, още повече, че дава и най-ниска цена след като безплатната година изтече - 44,99 евро. В нито една версия не видях толкова ниска. Странно е, че в испанския идриймс извън тази оферта цената е 69,99 евро. Ама като знам, че дадеш ли достъп до Пей пала сигурно няма откачане. 😤

Връзка към коментар
преди 29 минути , iMari каза:

Това е интересно предложение, още повече, че дава и най-ниска цена след като безплатната година изтече - 44,99 евро. В нито една версия не видях толкова ниска. Странно е, че в испанския идриймс извън тази оферта цената е 69,99 евро. Ама като знам, че дадеш ли достъп до Пей пала сигурно няма откачане. 😤

как 45 евро каква е тази ценова дискриминация? 😄 😄 😄

Връзка към коментар
преди 51 минути , iMari каза:

Друг продукт е. 

преди 21 минути , Jorro каза:

как 45 евро каква е тази ценова дискриминация? 😄 😄 😄

Мисля, че търсят съвпадение  на мейл, карта, име, телефон и т.н., за да си вземат парите за  някой безплатен прайм период. 

Предполагам помниш промоцията преди година за 15 и 10 евро подарък на всяко купуване на полет от  пей пал през и-дриймс. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Щатската версия на Edreams Prime ми продаде Vueling полет BCN-AMS с €20 дискаунт (от €64 за $49 / €44). Интересно е, че мобилният сайт изкара най-ниска цена, а не апа. Много доволно.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 4 часа, Doctor Who каза:

Направих си регистрация. 

Screenshot_2024-09-30-21-20-24-846_com.yahoo.mobile.client.android.mail-edit.jpg.93da82cfb66fb618f54f4b87136a04cf.jpg

Доколкото успях да разбера имам право само на две прайм оферти на година било то за самолетни билети или за хотели.  Пробвах да ги метна с еднократна карта от Револют, но я разпознаха, та трябваше да се верифицирам с друга.

Благодаря за инфото и за линка! Да видим дали ще намеря добри оферти през тях.

преди 4 часа, iMari каза:

Като си направих регистрация пишеше най-малко 44.99 евро за година. Таксата за следващата година ще я вземат ако съм ползвал някоя от отстъпките им или ако прекратя абонамента с обаждане по телефона преди да е започнала следващата година.

Едит: остават 3 часа до приключване на тази оферта, та ако някой го интересува да го има предвид.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Някой успял ли е да букне полет с Райън през десктоп версията на Едриймс. Аз имам активно Prime членство, но когато стигна до момента на плащане ми изписва, че полета вече не е наличен и съответно не успявам да букна… ако някой е успял и може да даде съвет как да преодолея това нещо

Връзка към коментар

Не знам какъв прайм е това ама конкретно полет Майорка-София в сайта на Раян е 55 евро, а там ми дава прайм цена 53 евро от 78 евро. Възможно е за други да има реално намаление.

Връзка към коментар

Здравейте на всички. Гледам, че последно време има ниски цени jetcost през австралийската или норвежката версия, но с prepaid Mastercard. Да попитам дали някой има такава карта и от коя банка в България издава такива карти?

Връзка към коментар

Това е за Пощенска , но мисля че в момента не се предлага в България от никоя банка подобно на изчезналите вече от пазара Maestro и Visa Electron. Ако някой е пробвал дали минават картите  на Monese да каже ?

IMG_20241005_225716.jpg

Връзка към коментар
преди 44 минути , borislavpetkov84 каза:

Здравейте на всички. Гледам, че последно време има ниски цени jetcost през австралийската или норвежката версия, но с prepaid Mastercard. Да попитам дали някой има такава карта и от коя банка в България издава такива карти?

https://www.giftcards.eu/bg/about_giftcard - тези карти няма ли да свършат работа? Предвид извадката от сайта, се водят "prepaid Mastercard":

Какво е GiftCard?
GiftCard  е предплатена, непрезареждаема карта, която може да бъде използвана навсякъде по света, където се приемат плащания с Mastercard и VISA.

Връзка към коментар
преди 11 часа, r_nikolov1 каза:

https://www.giftcards.eu/bg/about_giftcard - тези карти няма ли да свършат работа? Предвид извадката от сайта, се водят "prepaid Mastercard":

Какво е GiftCard?
GiftCard  е предплатена, непрезареждаема карта, която може да бъде използвана навсякъде по света, където се приемат плащания с Mastercard и VISA.

Специално бях заредил една онлайн такава, за да пробвам… не става. Нито с физическа, нито с виртуална - не ги разпознава като такива.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Може би ще падне, ако ти се проверява редовно.

Скоро си играх за спорта да проверявам за Бари, който купих за 24 евра как ще се движи. За няколко дни стана 75 +...после падна на около 20. В последствие имаше и доста празни места.

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Сега видях рекламата на EasyPay за MasterCard и погледнах в сайта.На самата карта си пише  Prepaid , което не е гаранция че и сайтовете ще я разпознават като предплатена, но ако някой я има подръка може да пробва :

https://www.easypay.bg/site/?p=easypay-mastercard

IMG_20241006_215715.jpg

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 27 минути , stanimir каза:

Сега видях рекламата на EasyPay за MasterCard и погледнах в сайта.На самата карта си пише  Prepaid , което не е гаранция че и сайтовете ще я разпознават като предплатена, но ако някой я има подръка може да пробва :

https://www.easypay.bg/site/?p=easypay-mastercard

IMG_20241006_215715.jpg

Май може да се ползва само за плащане към EasyPay! Имам, но не съм я ползвал до сега! Ще я пробвам и ще дам отзив! 

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.