Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:

Много яки оферти излизат през откритието на Георги tripadvisor.fr... незнайно защо jetcost.fr не намират такива цени през bravofly... тези дни букнах с Маестро 4 билета с по 80 евро off всеки - от 120 на 40 евро свали двупосочен Истанбул-София-Истанбул.... идеята ми беше за еднопосочен билет (за връзка до София през Истанбул навръщане от дълъг полет), но ме разбиха с 30 евро по-висока цена спрямо двупосочния.... ще видим по-нататък как може са нареди нещо през Инстабул за обратния полет или просто ще отпадне... абсолютно попадение е tripadvisor.fr за букване на билети на традиционни авиокомпании. Разликата е, че тези супер отстъпки излизат само при търсене на билет за 1 човек (в моя случай разрешиха 2 поредни резервация за по 1 човек).... не е както обикновено отстъпката да се прилага за много хора (аз например имам опит с 8 билета с отстъпка на една резервация). Но Никулден е хубав празник :-), защото се събира цялото семейство и аз случайно разбрах, че цели трима човека получават заплати и пенсии през Маестро, та им използвах картите и покупката се случи без проблем....

• Харесвам 16
Публикувано:

Опитвам да купя билет през tripadvisor.fr но ме връща да си проверя имейла и не стигам до плащане.Само при мен ли е така?

Пробвай с друга карта. Независимо какво пише, понякога там е ключа от палатката.

Публикувано:

Аз също купих билети с много хубави отсъпки . Доста цени си излзаит същите и директно на bravofly.fr без да се минава през tripadvisor. Направих две покупки с една карта и на третия път спря да ми я приема. :(

Любо21, Търкиш имат промоция до края на февруари 109евро двупосочен, но с никаква врътка не ми излизат 40евро.

Публикувано:

Аз също купих билети с много хубави отсъпки . Доста цени си излзаит същите и директно на bravofly.fr без да се минава през tripadvisor. Направих две покупки с една карта и на третия път спря да ми я приема. :(

Любо21, Търкиш имат промоция до края на февруари 109евро двупосочен, но с никаква врътка не ми излизат 40евро.

Да, имат промо за 109 евро, но не излиза за всички дати тази цена. За моите излезе 119 евро, но през bravofly свали до 41евро и някакви центове беше. Имай предвид, че отстъпката на bravofly e много плаваща и в рамките на един ден може да излизат няколко различни цени. Средно сваля по 40-60 евро за традиционни авиокомпании при двупосочен, но аз уцелих някакъв момент с още по-голяма отстъпка от близо 80 евро. Няма много логика... дава различни цени при различни авикомпании, дати, часове на полети, време на резервация и т.н.

• Харесвам 4
Публикувано:

3 карти Маэстро минаха, на две карти пуска само по един билет, на третата карта пусна да взема два билета един след друг. Много приятни намаления по около 40-60 евро на билет. 

Браво, добро попадение беше и това както обикновено :)

• Харесвам 1
Публикувано:

Най-накрая успях и купих билети Варна-София на цена от 20.30лв. при цена в сайта на Bulgaria air 90.82.С една карта купих 3 билета,утре ще търся приятел с Маестро за още един.Благодаря на Георги Матеев!!!Сега освен че ще ходя до ПИБ за Дайнърс,ще питам и за още една ката Маестро-ще ми е третата,подозирам,че ще ме гледат с интерес. ;)

• Харесвам 3
Публикувано:

Може и на нейното име към същата сметка. Имам 3 Маестро на мое име и една сметка в ПИБ. Но наистина ще те гледат странно, когато я поръчваш :)

• Харесвам 5
Публикувано: (редактирано)

Може и на нейното име към същата сметка. Имам 3 Маестро на мое име и една сметка в ПИБ. Но наистина ще те гледат странно, когато я поръчваш :)

Няма такова нещо. Имах към една сметка 2 карти Maestro (+ една V Electron), последния път заявих направо още две Maestro наведнъж, да не си играя само :lol: Не са ме гледали по-странно, отколкото си гледат по принцип.

Сега освен че ще ходя до ПИБ за Дайнърс,ще питам и за още една ката Маестро-ще ми е третата,подозирам,че ще ме гледат с интерес. ;)

Ако искаш, пробвай и ти направо за още две карти. Те вече свикнаха по клоновете на ПИБ с тази офанзива на поръчки за картите им  :biggrin:

Редактирано от wilks
  • Харесвам 4

Купих двупосочен Истанбул-Анталия за 9,50 евро с Маестро през Rumbo. es,отстъпка 21 евро.Големи отстъпки за всички вътрешни полети в Турция.

Редактирано от dimitrov6
  • Харесвам 7
Публикувано:

Купих двупосочен Истанбул-Анталия за 9,50 евро с Маестро през Rumbo. es,отстъпка 21 евро.Големи отстъпки за всички вътрешни полети в Турция.

Ако някой търси за 01-04.04.2017 двупосочен излезе 3€ проверено сега.

• Харесвам 7

Има ли колега от Варна да услужи с маестро карта, че в момента билета ми е 0.4 евро, да опитаме дали ще стане! Преполагам, че няма да хване но, знае ли човек. :)   :)

Редактирано от garvanat
Публикувано:

Трийте си кукитата като проверявате. Днес два пъти проверих един и същи билет и румбо се опита да ме прекара с 80 евро, изтрих кукитата и ми даде старата цена.

• Харесвам 4
Публикувано:

Трийте си кукитата като проверявате. Днес два пъти проверих един и същи билет и румбо се опита да ме прекара с 80 евро, изтрих кукитата и ми даде старата цена.

Абе я ги давайте такива случаи насам като забележите нещо такова. Това с кукитата винаги е било мит според мен и ми се ще да направим научно обоснован експеримент. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Абе я ги давайте такива случаи насам като забележите нещо такова. Това с кукитата винаги е било мит според мен и ми се ще да направим научно обоснован експеримент. 

Промоцията на катар София - Бали edreams.es - rumbo.es 100 евро дискаунт, не купувам. Проверявам пак след малко, дава само 20 евро дискаунт, вкл. и двата пъти си го пише ясно дискаунта над резултата 100 и съответно 20. Трия кукитата за едреамс и румбо, проверявам - пак 100 евро дискаунт.

Същата ситуация ми се е случвала десетки пъти като проверявам едни и същи хотели през агода.

• Харесвам 4
Публикувано:

Промоцията на катар София - Бали edreams.es - rumbo.es 100 евро дискаунт, не купувам. Проверявам пак след малко, дава само 20 евро дискаунт, вкл. и двата пъти си го пише ясно дискаунта над резултата 100 и съответно 20. Трия кукитата за едреамс и румбо, проверявам - пак 100 евро дискаунт.

Същата ситуация ми се е случвала десетки пъти като проверявам едни и същи хотели през агода.

Играта с размера на отстъпката е по-достоверна. Ясно е, че като минеш през различни линкове, цените на отстъпката са различни и това наистина идва точно от кукитата. Просто може jetcost да спонсорира част от отстъпката и т.н. Дали е възможно първия път да си минал през jetcost, втория път директно и да има разлики в начина, по който си стигнал до плащането?

Моето питане беше заради историите, че цените на самите билети варират от кукитата, което е доста нереалистично, и все пак съм отворен някой път да го тестваме 3-4 човека паралелно, да го видим как става :)

• Харесвам 1
Публикувано:

A на мен ми се е случвало абсолютно същото, и без да трия кукита, кеш и квото още може да се трие. А сега, де?! :)

Обикновено в неделя срещу понеделник, но и през другите дни също.

Това за кукитата и уж влиянието им върху промяната на цените (една от най-големите и необясними заблуди, според мен), е може би най-стария "спор", хайде дискусия да го наречем, в този форум. Още от първите дни на създаването му :) Георги, вярвам, също ще потвърди.

Публикувано:

Играта с размера на отстъпката е по-достоверна. Ясно е, че като минеш през различни линкове, цените на отстъпката са различни и това наистина идва точно от кукитата. Просто може jetcost да спонсорира част от отстъпката и т.н. Дали е възможно първия път да си минал през jetcost, втория път директно и да има разлики в начина, по който си стигнал до плащането?

Моето питане беше заради историите, че цените на самите билети варират от кукитата, което е доста нереалистично, и все пак съм отворен някой път да го тестваме 3-4 човека паралелно, да го видим как става :)

Аз използвам само едреамс - румбо. Другите след сумати тестове не ми дават добри цени за моите дестинации или в най-добрия случай същите. Или пък предлагат намаленията с карти, които нямам. Няма шанс да съм направил нещо различно. Също така синята промо лента на румбо с отстъпката вади очите, няма как и да съм се объркал.

Дори да е нещо случайно, защото румбо не го ползвам толкова често, в агода редовно ми се случва заигравката с кукитата.

Вчера пробвах TripAdvisor-a с ново Маестро на ПИБ на приятел. Първото плащане мина, но при второто не.

Свали ми 75лв за еднопосочен с националния превозвач.

Редактирано от Alexander
  • Харесвам 1
Публикувано:

Снощи:

tripadvisor.fr -> bravofly   две последователни плащания, всяко за по един билет София-Истанбул-София минаха с maestro на ОББ. Смъкнаха се по 42 евро на билет в сравнение с Turkish airlines.  

Преди това пробвах с maestro на ПИБ - не мина.

И двете maestro са "неопетнявани" поне 7 месеца. Последно и с двете през март съм купувал билети през rumbo.es -> bravofly

Защо не мина тази на ПИБ - нямам обяснение. Явно алгоритъмът за блокиране е много сложен или много бъгав. :)

А най-хубавото е, че maestroto на ОББ е на тъща ми. :lol:

• Харесвам 9
Публикувано:

Моята статистика е  - миналата седмица по същата схема 2 последователни плащания, тази седмица реших да пробвам пак и минаха още 2 последователни. За трето отново не ме пусна. След няколко дни ще пробвам пак , докато си чакам нови 2 маестрота.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.