Популярно мнение Георги Публикувано: 2 април, 2015 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 април, 2015 Кога се изтъркаля още една година, бе хора? Все едно вчера пусках тази тема. Докато през първата година малко се лутахме в каква посока и накъде да поемем, скок тук, скок там, като залитащо бебе, мисля, че през следващата лека полека си стъпихме здраво на краката. Промените са предимно козметични, и определено стават доста по-бавно, от колкото през първата година. Не знам това за добро ли е, за лошо ли е. Истината е, че матрицата ме завъртя и напоследък не ми идват щури идеи, които да преобърнат всичко надолу с главата! Не, че си нямам предостатъчно в запас от преди това, ма къде ти време. А и няма нищо лошо в стабилността. Абе много философствам май и рождения ден от приятен повод за веселие се превръща в някакъв меланхоличен монолог тип "га бееме млади". За мен най-големия подарък, е да гледам броя на активните хора на главната страница на форума. Преди ако добутвахме до 2 реда бях щастлив, в момента сме 3.5, при това отвъд пиковия час на посещения. Догодина 7! Да се увеличават и редовете онлайн магеланци, и пътуванията - да ви кажа, колкото по-спонтанни, май толкова по-добре, но това е тема на друг разговор! Бягайте към Бразилия, Филипините, Хонконг, Япония, където намерите за добре. После само да не забравите да се върнете да разкажете! Ей сега за лека нощ ще си капна едно 15 годишно уиски с пожеланието да доживеем (поне) неговата възраст. Направете нещо подобно и вие. Наздраве! 62 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 2 април, 2015 Сподели Публикувано: 2 април, 2015 Наздраве и благодаря за форума ! 6 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 2 април, 2015 Сподели Публикувано: 2 април, 2015 Аз пък имам чувството, че този форум го има откак се помня. Живели! 6 Връзка към коментар
G.D Публикувано: 2 април, 2015 Сподели Публикувано: 2 април, 2015 Радвам се, че съм част от 3.5 И благодаря! 2 Връзка към коментар
Lirea Публикувано: 2 април, 2015 Сподели Публикувано: 2 април, 2015 (редактирано) Честит рожден ден на едно от най-страхотните и полезни пътешественически места в интернет, на които съм попадала! Желая на всички виновни за съществуването и поддържането му, както и на всички, замесени пътешественици, които го превръщат в истинска енциклопедия-гид, да се счупят от пътувания до желани или неподозирано страхотни дестинации! А що се отнася до увеличаването на потребителите - направо си е неизбежно при такава ценна информация. Редактирано 2 април, 2015 от Lirea 10 Връзка към коментар
Adinko Публикувано: 2 април, 2015 Сподели Публикувано: 2 април, 2015 (редактирано) Честит рожден ден на прекасния ни форум! Едно огромно благодаря на Георги, че направи този Рай за всички нас! И благодаря на всички форумци (познати и непознати) че доказват, че има хора,които се вълнуват от нематериалните, различните и красивите неща! P.S. Поли, кога ще е следващата Сфийска сбирка да полеем празника? Редактирано 2 април, 2015 от Adinko 9 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 2 април, 2015 Сподели Публикувано: 2 април, 2015 Наздраве и от мен, с пожелания за много нови разкази и снимки! 6 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 2 април, 2015 Сподели Публикувано: 2 април, 2015 Да ни е честита и втората година. Пожелавам на себе си и на всички съфорумци да сме смели в мечтите си и да ... пътуваме... насън, в мислите си, в реалността, както дойде. Приключенията са навсякъде около нас, трябва само да ги открием. 15 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 2 април, 2015 Сподели Публикувано: 2 април, 2015 Страхотен форум, много съм щастлива,че съществува и съм част от това Попътен вятър на всички и още много, много години все напред и нагоре 6 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 2 април, 2015 Сподели Публикувано: 2 април, 2015 Наздраве и от мен! Поздравления за Родителя и за всички, които са тук, показват, разказват и омагьосват с невероятни дестинации и преживявания! 7 Връзка към коментар
tolysgg Публикувано: 2 април, 2015 Сподели Публикувано: 2 април, 2015 Честит втори рожден ден на "отрочето" ти, Георги Честит рожден ден и на всички съфорумци в едно от най-смислените и чисти местенца (според мен) в Българския интернет небосклон! 7 Връзка към коментар
maialearrosto Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 Му пожелавам: 1. Учителите по география да го дават на подопечните си хайванчета като задължителна литература. 2. Работодателите да блокират достъпа до него в работно време, тъй щото отнема от енергията и вниманието на работници и служители, прави ги мечтателни и разсеяни, не създават принадена стойност и постоянно искат увеличение на заплатата, за да осъществяват пътуванията си. Ало-у, системния... 3. Да роди и няколко бебета - технологично не знам как ще стане, ама неведоми са пътищата господни... Разбира се, да ни е жив и здрав Хвъркатия Георгий, завършен туристически дявол и подбудител. Георги Пенин – министър на туризЪма! Георги Пенин - младоженец през 2015 г.! Сватба - Велинград, Батак... Пишете си отчетите! Не скатавайте! Искам да видя света и през вашите очи! 11 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 Не съм видяла вчера темата, ама като в приказката за новородения принц, ще кажа: втори ден пия за чудесната идея за този страхотен форум и за здравето на този, който е имал тази идея! Аз честичко се замислям, как човек получава неочаквана помощ от съвсем непознати хора. И този форум е прекрасен пример за това. Георги, благодаря ти, че интелигентно и дискретно се намесваш когато е нужно. Благодаря ти, че систематизираш и подреждаш морето от ивформация, за да ни е удобно на всички. Благодаря ти, че си създал това прозорче към света и ти пожелавам още много и благодарни потребители! :drinks: 8 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 ЧРД и от нас! Толкова приятни разкази,толкова много идеи и толкова много взаимопомощ.Това е едно от малкото места в България,макар и виртуално,където никой не се опитва да те прецака,а напротив -опитва се на базата на собствения си опит да ти помогне. Благодаря ти Жоро!И дано си честитим РД още много години. 11 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 (редактирано) Георги - Поздравления за чудесната идея да създадеш форум за пътувания и благодарности за още по-успешното му ръководене и поддържане на теб и на другите модератори . Чудесно е, че има такова местенце в интернет пространството, където да общуваме с други запалени пътешественици и да се вдъхновяваме един друг за нови пътешествия Редактирано 3 април, 2015 от Травеолани 6 Връзка към коментар
Nati Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 Честит рожден ден и от мен! За краткото време, в което съм част от този форум, научих за много нови и интересни места. Желанието ми да пътувам стана още по-голямо, но и сега изглежда по-реалистично. Благодаря на Георги за този форум и на всички, които коментират, помагат, пътуват и споделят. Весел празник и много нови преживявания! 5 Връзка към коментар
Христиан Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 Честит празник и от мен и благодаря на всички, които винаги са били насреща с идеи, предложения и съдействие. 4 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 (редактирано) Честит празник!Този форум ме спечели с позитивизма и доброто настроение,наред с океана от безценна информация.Благодаря на всички вас! Браво Георги и все такива щури,гениални идеи да те спохождат! Редактирано 3 април, 2015 от Мари Николова 6 Връзка към коментар
Marmorina Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 Честит Рожден Ден! Благодаря на създателя за този прекрасен форум и благодаря на всички, които помагат, споделят опит и ни показват прекрасни кътчета от света! 3 Връзка към коментар
Karik Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 Честит да ние! Благодаря на Георги и всички останали и голямо Наздраве 4 Връзка към коментар
Nik Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 Честит Празник! Отдавна воайорствам тук, без да напиша ред . Благодаря за имането на този форум! И на цветните и добри хора, за толкова много практична информация и съвети! Светът показан през през техните очи е още по-пъстър и желан! 6 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 Честит празник! Благодаря за позитивизма, за споделянето, за идеите, за помощта, за мечтите... Наздраве 4 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 (редактирано) Честит празник! Учудвам се, че са само две годинките. Всичко е много добре организирано и супер забавно! Пожелавам да има още повече ентусиасти, които да пътуват и да споделят опит! Редактирано 3 април, 2015 от alienad 4 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 Честит празник на всички нас! Страхотно е да има такова място, където можеш да споделяш, научаваш, помагаш на другите или просто да се забавляваш. Благодарение на магеланци.ком намерих много нови приятели, за което огромно благодаря! 8 Връзка към коментар
logist13 Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 благодаря за чудесния форум, да ни е жив и здрав поне още 200 години, както и основателя и всички магеланци покрай него 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега