Прескочи до съдържание

Expedia.com - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, chandni каза:

Каква е схемата с eSIM, закупена през Expedia? Видях, че са ми заредили $35 в един забравен акаунт и тъй като не си харесах активност за следващата дестинация, взех eSIM. На мейла ми дойде ваучер. И нещо не се ориентирам какво правя с него? 😀

Трябва да ти дойде qr code и да го сканираш . Не е ли описано как са стъпките, които да следваш?

Публикувано:
преди 3 часа, Branko каза:

Трябва да ти дойде qr code и да го сканираш . Не е ли описано как са стъпките, които да следваш?

Да, това очаквах и аз. Обаче описанието в имейла е като да съм си купила активност. 🤭

Публикувано:
преди 59 минути , chandni каза:

Да, това очаквах и аз. Обаче описанието в имейла е като да съм си купила активност. 🤭

Възможно е да трябва да изчакаш втори мейл, 24ч преди датата

• Харесвам 2
Публикувано:

аз вчера купих две e-sim карти точно с бонуси от Expedia и понеже също получих на имейла само ваучери, и след чакане около час нищо друго не дойде, писах на съпорта на съответния доставчик през Whatsapp  и вече те ми пратиха QR кодовете на картите, така че @chandni виж и ти на самите ваучери дали не са посочени контакти с реалния доставчик на картите

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 32 минути , antea каза:

писах на съпорта на съответния доставчик през Whatsapp  и вече те ми пратиха QR кодовете на картите, така че @chandni виж и ти на самите ваучери дали не са посочени контакти с реалния доставчик на картите

И аз се опитах да направя същото, но съм била толкова заспала, че уж не открих оставения за контакт телефон в WhatsApp и се отказах. 😀 Днес на свежа глава ще им пиша.

• Харесвам 2
Публикувано:

аз даже след първоначалната поръчка ги канселирах първите две карти, защото прочетох в ревютата, че на някои хора кодовете им са дошли един ден след като са се прибрали по родните държави :smile: а моите първоначално бяха поръчани от датата, за която ми трябваха; затова ги отказах, Expedia върнаха бонусите в акаунта и направих нова поръчка с дата на "активност" от вчера, след което писах там на онези, че картите ми трябват веднага, и те реагираха супер бързо, като ме помолиха след инсталацията да им пиша дали всичко е ок, само че ние още не сме ги сложили по телефоните

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Имам два акаунта си по 20$, но от нито единия не мога да направя плащане. Дава ми грешка и до там. Писах със спорта, уверяват че, че няма проблем с акаунта.

Преди малко даже говорих с един, дадох му данните от картата за да опита той (🫣 дано не почне после цял свят да пазари с нея). Каза, че му давала, че проблемът е в банката, а то е револют. Опита да плати без ваучера, но пак не стана.

Съвети какво да правя, има ли смисъл да се боря?

• Шок 1
Публикувано:

Вземи някакви евтини работи. Билети за рейс примерно или някакви атракции и трябва да може да се плати само с кредит.

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 34 минути , dorita каза:

Имам два акаунта си по 20$, но от нито единия не мога да направя плащане. Дава ми грешка и до там. Писах със спорта, уверяват че, че няма проблем с акаунта.

Преди малко даже говорих с един, дадох му данните от картата за да опита той (🫣 дано не почне после цял свят да пазари с нея). Каза, че му давала, че проблемът е в банката, а то е револют. Опита да плати без ваучера, но пак не стана.

Съвети какво да правя, има ли смисъл да се боря?

Ако си 100% сигурна, че картата ти е ок, то по-скоро няма смисъл от повече борба.

Невъзможност за плащане с каквото и да е в 99% от случаите означава акаунт баннат от най-високо ниво (отдел "измами"). А този вид бан не е видим за обикновеното ниво служители на клиентски съпорт.

Не съм чувал някога такъв проблем да е бил оправян.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 5 часа, Георги Матеев каза:

Ако си 100% сигурна, че картата ти е ок, то по-скоро няма смисъл от повече борба.

Невъзможност за плащане с каквото и да е в 99% от случаите означава акаунт баннат от най-високо ниво (отдел "измами"). А този вид бан не е видим за обикновеното ниво служители на клиентски съпорт.

Не съм чувал някога такъв проблем да е бил оправян.

Явно ще е така.

Опитах да купя само с кредит, нищо не става.

Ще търся друг мейл и телефон за нов профил.

• Харесвам 2
Публикувано:
На 10.11.2025 г. в 0:03, ДиянаВ каза:

С бонуси общо 40$+доплащане от 6.60 резервирах 3-степенно меню в Hard Rock Cafe в Кьолн. Така с щерката поне ще се нахраним за десетина лева 😃 Практично 😜

Много съм доволна от този успешно усвоен бонус, така да се каже разумно изхарчен😉. Това бе едно от най-удовлетворяващите ми things to do 😃

IMG_8756.jpeg.b0c177a31a24ff4f5078dc1685043285.jpeg

Приятна и интересна обстановка, изключително любезен персонал и най-важното вкусна храна от типа на бързо хапване с бургери и салати.

С дъщерята си поделихме 3-степенно меню Diamond - за мен салатата Цезар, която имаше месо като за основно ядене, а за нея - бургера с картофки, шоколадов кейк и безалкохолна напитка по избор. Готин сервитьор реши да ни почерпи с още един шоколадов десерт и така всеки да си хапне по един. Може да са ни сметнали за тайни клиенти на Експидия и да са се постарали повече от обичайното, но определено добре се представиха от тима на Hard Rock Cafe Кьолн😁 Накрая така преядохме, че нямахме място за нищо от храната на базара - лоша работа🫢. С късния обяд там от 14:30 до към 16:00 заситени останахме чак до другия ден 😋 Та ето я нашата мъка

IMG_8747.jpeg.b54e7598d1e0278263bb04e80b15f214.jpeg

IMG_8753.jpeg.d8292440b2709be06dab7ee9ef4d03ba.jpeg

За пръв посещавам Hard Rock Cafe и ми беше интересно - като в музей с история и експонати по стените 🙂 

Бляк Сабат и Кис

IMG_8739.jpeg.76e68a787656367a82ff84f2d69a1e69.jpeg

IMG_8759.jpeg.d1050b57dffc1e9036d12953d9c5296d.jpeg
Ред Хот Чили Пепърс и Скорпиънс - любими мои от тийнейджърските ми години

IMG_8755.jpeg.1757abac2892dec4ecfba2b11b285f27.jpeg

IMG_8752.jpeg.810d9c56423aa7e7e95d1e7226be9563.jpeg

• Харесвам 14
  • Браво 1
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Нови попълнения активности от мен в Севиля:

1. Питие на руфтоп бар - в случая La Terraza del Cristina. Малко като сектантска работа - в смисъл не е обществен бар, а звъниш за достъп до входа и асансьора; май предимно за разни дегустации и подобни се ползва; клиентите бяха само туристи - освен нас имаше една двойка и група англоговорящи много почерпени младежи 🤪 не останах с добри впечатления от обслужването, опитаха се да ме прецакат с изместване на часа - бях избрала такъв за залез (17:30), а свободни маси имаше бол. Почерпихме се с бяла сангрия - като сокче се оказа, съдържанието на виното сигурно е било една капачка 😄

За без пари, към 40 мин. убиване на време в гледки, активността бива 😉

IMG_9974.jpeg.746293c8deb3b20370a3ca662247c425.jpeg

IMG_9985.jpeg.2ac60507120c1f65f24b57851747b1c3.jpeg

IMG_5925.jpeg.23ea0ac60afab9df51010996806563c9.jpeg

2. Setas de Sevilla - гъбите на Севиля

За мен тази аткракция е много противоречива - хем искаш да си я отметнал, защото е в списъка със символите на града, хем усещаш, че не е нещо уау. Определено не си струва редовната цена на билета от 16€. 
Резервацията през Експидия с още един посредник - Виатор и доставчик на услугата индийска фирма, клонеше по-скоро да не се случи в тази форма. Бях я отписала, след като не получих билетите 24 часа преди това и имахме време до последната ни вечер в Севиля да решим дали да си самофинансираме “изживяването”. Резервацията ни беше за втората вечер в Севиля от 20:00 часа - Аурора шоу🙂 Тъкмо се отправяме към апартамента, за да заредим устройства и тела за около час, след което да вечеряме кротко и почиваме, и почти в 18:30 получавам по WhatsApp двата билета 🙃 Е, съкратихме презареждането и газ наобратно към другия край на града - определено бяхме най-бързащите хора из центъра на Севиля😄, но стигнахме навреме.

Та отметнахме и тази забележителност от севилските things to do, и крачки направихме в този ден за 24+км 🤪

IMG_5389.jpeg.a6f59b8919cff339627a798419409166.jpeg

IMG_9524.jpeg.15719d4fd79c418bf6b58c943bd24487.jpeg

IMG_9531.jpeg.e8a5aba38e0035a8350b7961100225d4.jpeg

IMG_9549.jpeg.b082df681863b48661f80b4c2ccad6fb.jpeg

IMG_9561.jpeg.67d6ea3c755e8147de06ccd563686378.jpeg

IMG_9565.jpeg.10cd2313c26f6080e74a66c442164d5e.jpeg

IMG_9587.jpeg.769fe42634459c0cb355119af30613b4.jpeg

• Харесвам 12
Публикувано:

Аз ползвах бонус доларите за hotelhoppa автобус на Хийтроу (часа на полета не позволяваше метро или нормален градски автобус)

Като ги купувах се избираше само датата, после на билетите пишеше някакъв измислен час, който не беше желания, но баркода на билетите се сканира в автобуса и минаха.

• Харесвам 6
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:
Преди 1 час, liuboo каза:

Случайно някой да знае промокод за някоя от версиите на expedia ?

Търсил ли си някъде или очакваш готов. Ако е второто, виж италианската версия - в момента дава отстъпка 10 % за хотели за нови членове.

image.png.ae3cd6d4c6452ac9ad53cf229d83dd13.png

https://www.expedia.it/

Ако си търсил и не си намерил, ето един начин за получаване:

image.png.03a509e2ba844e24ad9c7ef7f2973a22.png

• Харесвам 3
Публикувано:

Търся с АI, например Aria в Опера браузър, но не са ми попадали скоро активни кодове. Най-често излизат за британската и американската версии.

• Харесвам 1
Публикувано:

През американския топкешбек често излиза до 7...9 %, но си иска проверяване. От друга страна - рестартирали са и рекламират програмата си, която преди няколко години нещо не сработи. На бегъл поглед при резервации на хотели след преминаване на 600 долара, започва да се трупа сума, която след още толкова трябва да започне да дава висока отстъпка + спестявания в профила. Съпортът им е добър според мене и като се има предвид, че в последно време излизат хотели на несъизмеримо ниски цени спрямо другите играчи, опита може да се окаже полезен, но си иска време, труд, проба - грешка, следене и споделяне на възможностите и резултатите. 

Не е невъзможно някой с повече планирани скъпи престои в тази година да опита и сподели. Надявам се.

П.П. Опитайте и през този линк:   https://www.expedia.com/deals?pageid=20155&emlcid=MR-CM-CP-teid1.0-issu236-test1-langEN-versX-mcidM-segaX-segbX-segmX-key7002642036160-paid194983244-date20150326000000-link14203575-wave1014047&rfrr=AB.5037.1&universalDataObjectExposureEnabled=true

През него резултата е различен от този при директно вписване от български IP адрес.

• Харесвам 3
Публикувано:

GL8RR2NV8F87G05T 

9% на британската версия, но понякога за да сработи изисква да се мине през определен линк.

VC8BEX26

8% на британската версия, но понякога за да сработи изисква да се мине през определен линк.

• Харесвам 3
  • Благодаря 3
Публикувано:
преди 21 минути , СимЕон I каза:

GL8RR2NV8F87G05T 

9% на британската версия, но понякога за да сработи изисква да се мине през определен линк.

VC8BEX26

8% на британската версия, но понякога за да сработи изисква да се мине през определен линк.

а заедно с този код може ли да се ползва и кеш бек?

Публикувано:
На 7.02.2026 г. в 8:49, iMari каза:

Пак са заредили бонуси по профилите. Проверете вашите. 🙂

Аз получих в един - пак яху поща, в която май след не помня точно какво 😂 имах изтекли към 4-5$. Ще изчакам, защото понякога зареждат бонуси поетапно и другите партньори - най-вече хотелс. Към днешна дата имам 11$ в джимейл - спечелени с реална друга резервация на хотел, които мисля да ползвам за намаляване на цената на нова в Бирмингам и 10$ със срок вече 30 дни (до 06.03.), които на пръв поглед ми се струват подходящи точно за ползване на място за съхранение на багаж в Ливърпул. Още нямам рамка на едно майско пътуване за 17-годишен рожден ден, но сглобяването на пъзел ме привлича повече от дестинацията 🤣🙃

Та за Бирмингам и Ливърпул имате ли някакви впечатления от офертите Things to do 😉

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.