iMari Публикувано: 20 август Публикувано: 20 август преди 24 минути , Doctor Who каза: никой не отразява този пост Напротив, даже код за още -8% му намерих - GPEXPAUG. 😉 Благодарим! 😘 П.П. Заповядайте и един пак за -8% за hotels.com- RMNHOTEL8 И на мен са ми заредили само 10$ в един акаунт, но промото си го бива. 3 1
iMari Публикувано: 22 август Публикувано: 22 август На 20.08.2026 г. в 11:47, iMari каза: И на мен са ми заредили само 10$ в един акаунт Случайно отворих италианската версия на hotels и се оказа, че тези 10$ бонус мога да ги ползвам и там.Обърнати в евро, разбира се. Проверих и немската, същото. Това е нещо ново. Явно бонусите могат да се ползват във всички версии, което е чудесна новина. 6 1
neuromancer Публикувано: 22 август Публикувано: 22 август Май не е ново. Просто трябва държавата да е по тази програма (One Key), а не по старата, където се събират 10 нощувки за бонус една (примерно Бразилия е така и тия долари не вървят). Аз изпуснах да ползвам един бонус в музея на илюзиите и изтече 😂
iMari Публикувано: 22 август Публикувано: 22 август преди 4 минути , neuromancer каза: Май не е ново. Доскоро версиите на hotels, в които можеше да се ползва бонуса бяха само американската и британската, на expedia - същите две + канадската и само в американската на Vrbo. Затова беше сложно с въртенето на различни версии, за да не ни надушат и хакнат профилите. 🙂 Сега ще имаме повече свобода в избора на версия(отделните версии имат и различни промоции). Не че са се засилили да ни дават бонуси, ама пък знеш ли какво ще излезе в бъдеще... 3 1
Doctor Who Публикувано: 22 август Публикувано: 22 август преди 3 часа, neuromancer каза: Май не е ново. Просто трябва държавата да е по тази програма (One Key), а не по старата, където се събират 10 нощувки за бонус една (примерно Бразилия е така и тия долари не вървят). Аз изпуснах да ползвам един бонус в музея на илюзиите и изтече 😂 Бяха само US, Canada, UK. Тук преди година масово не се сменяше версията и IP и се видя резултата. 1
Doctor Who Публикувано: 26 август Публикувано: 26 август Вход от тук. Изберете американско IP и сменете валутата на долар. 6
Tani Публикувано: 30 август Публикувано: 30 август Не ми изкарва автобусите на NE трансферите от летищата в Лондон. Сменях дати и в англиската и в другите версии- не излизат. Дали е нещо времнно, за да изчакам или до тук е било.
vorbis Публикувано: 1 септември Публикувано: 1 септември На 30.08.2026 г. в 8:09, Tani каза: Не ми изкарва автобусите на NE трансферите от летищата в Лондон. Сменях дати и в англиската и в другите версии- не излизат. Дали е нещо времнно, за да изчакам или до тук е било. Случва се, временно е. National Express са най-големият автобусен превозвач на Острова и имат трансфери между лондонските летища и Лондон. Не знам дали е споменавано досега, но да споделя, че NE по принцип като се купуват билети имат включена в цената £1.50 такса резеревация. Ако обаче покупката се направи от предварително създаден NE акаунт, тогава няма booking fee. Влизате си в акаунта, активирате бисктвитките и тогава симулирате покупка. 5 1
Doctor Who Публикувано: 4 септември Публикувано: 4 септември Вход от тук. Изберете американско IP и сменете валутата на долар. Код за допълнителна отстъпка: Book by September 7 with coupon code LABORDAY15. Valid for bookings until September 7, 2026, and travel until March 31, 2027. The code can be applied once per booking, and the limit is 1 coupon per customer. Subject to availability and may be changed or removed at any time. Limited offer, while supplies last. See all Terms and Conditions. 8
iMari Публикувано: 10 септември Публикувано: 10 септември Кода е все още активен, току-що го тествах. В expedia.com. Напоследък засичам сериозни отстъпки в аппа, поглеждайте и там. 7
Tani Публикувано: 13 септември Публикувано: 13 септември На 1.09.2026 г. в 17:00, vorbis каза: Случва се, временно е. National Express са най-големият автобусен превозвач на Острова и имат трансфери между лондонските летища и Лондон. Не знам дали е споменавано досега, но да споделя, че NE по принцип като се купуват билети имат включена в цената £1.50 такса резеревация. Ако обаче покупката се направи от предварително създаден NE акаунт, тогава няма booking fee. Влизате си в акаунта, активирате бисктвитките и тогава симулирате покупка. Преди 3-4 дни се появиха 🙂 За съжаление не ми излизаха, когато аз трябваше да взема. Нямаше ги и с точки от Револют картата. В крайна сметка взех от Trip.com app. Прави минимална отстъпка от NE сайта, същата като кешбека на TCB, но трябва да се влезе и да се вземе от атракции, не през бус или трансфери и дава да ползваш някакви точки ако имаш. Резервацията я правят от виртуален мейл, ако се наложи нещо да променяш или да валидираш - леко неудобно спрямо expedia и докато се виждат вземам за следващ път.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега