Георги Матеев Публикувано: 22 юли, 2025 Публикувано: 22 юли, 2025 Отново похвалвам специално съпорта на Expedia - този път за супер бърза и адекватна реакция при спешен случай. Появявам се вчера с предплатена Expedia резервация в един гестхаус в Имлил, Мароко, но ми беше отказано настаняване поради "проблем със стаята". Веднага се свързах с чат съпорта (отне под минута), обясних ситуацията и още докато бях на място звъннаха на собственика за уточнение. Чух го да мънка нещо на английски и видимо беше шокиран от позвъняването от щатски номер. Малко след това в чата ме трансферираха към resolutions team и след много извинения ме прехвърлиха в друг хотел на 200 метра от стария и пратиха нова резервация. Целият процес от А до Я отне под 20 минути, всичко по чата, и отгоре на всичко ме преместиха в 3 пъти по-скъп хотел. Като за капак тази сутрин в мейла ме чакаше следната изненада: Expedia очевидно много наблягат на подобряване на клиентското изживяване и според мен съпорта им в момента е почти на нивото на лидерите в това отношение trip.com и е светлинни години над други платформи. Поздрави от Имлил! 27 7
ДиянаВ Публикувано: 1 август, 2025 Публикувано: 1 август, 2025 На 23.02.2025 г. в 11:40, ДиянаВ каза: Вече взех да забравям къде какво съм правила😉 Ще се опитам да изброя, тъкмо и да ги преговоря🙂 1. септемврийско раздаване в 5 профила - 4 нощувки и 1 активност: - соренто - равело - малага активност - кордоба - гранада 2. декемврийско раздаване - ползвани 3 от старите 5 профила и добавени 2 нови - 1 минала нощувка и 3 предстоящи, чиито резервации си стоят от няколко седмици, т.е. 4 нощувки + ако мога ще направя и 1 активност - барселона - минала - талин - предстояща - вилнюс - предстояща - рига - предстояща - тенерифе активност - небукната Общо 9 резервации, от които 6 минали и 3 предстоящи, които засега стоят необезпокоявано. Всички са правени от 1 устройство с 2 банкови карти. Значи дотук стигнах до още 2 безпроблемно осъществени резервации на хотели: - в Талин - Revelton Suites Tallinn - много хубав, но иначе скъп; за 3 нощувки доплатих 250$ за 3-ма души; ъпгрейднаха ни стаята с по-голяма от Lavender suit на Azure; - във Вилнюс - Old Town Trio, сградата с апартаменти, които на място изглеждат доста по-добре и особено привлекателни след доплатени само 19.66$ за 1 нощувка и 4€ сити такса за двама пълнолетни👍 И в двата хотела имахме възможност да оставим куфарите в деня преди полет, което също си е плюс. Отмениха ми хотела в Рига - Hanza Hotel и активността в Тенерифе, за които не съжалявам. Първото замених с нает през Airbnb апартамент в стария град, при което да, за 3 нощувки платих 200€ вместо 177$, но на място локацията се оказа много, много по-удобна - в стария град. За второто пък - пиене на вино със сирена съвсем нямаше да имаме време ранния следобед в Тенерифе, а и в компанията на приятелка, ангажирала се да шофира, не е много подходящо😉 Изтекоха ми 80+65, но заредих другаде 80$, които както ви казах се пробвах да наместя в резервация за хотел в Севиля, но бързо ме скастриха и нахокаха по имейл🙉 Изтичат на 22.08. и сега, след като ми минаха важните нощувки в Талин и Вилнюс, имам смелост да експериментирам😄 Тази вечер резервирах активност на Крит - Кносос преди обратния полет от летище Ираклион. Обаче пише, че билетите ще бъдат издадени вечерта преди визитата, която е чак на 12.09. Тази година входната такса е 20€ и ако не мине с бонуси, просто няма да я платя в реални пари за двама възрастни за това, което предлагат… Вие какви впечатления имате? При блокиран за хотели профил със заплашителен имейл има ли шанс резервация за активност да мине? Каквото стане в крайна сметка🙂 1 1
Ivan Ivanich Публикувано: 1 август, 2025 Публикувано: 1 август, 2025 @ДиянаВ работят ли още линковете за зареждане, че преди две седмици нито един не сработи?
ДиянаВ Публикувано: 1 август, 2025 Публикувано: 1 август, 2025 преди 2 минути , Ivan Ivanich каза: @ДиянаВ работят ли още линковете за зареждане, че преди две седмици нито един не сработи? Последно ги ползвах на 24 май, а през юни мисля, че @Lindt зарежда … гориво😉 2
ДиянаВ Публикувано: 4 август, 2025 Публикувано: 4 август, 2025 На 1.08.2025 г. в 23:03, ДиянаВ каза: Тази вечер резервирах активност на Крит - Кносос преди обратния полет от летище Ираклион. Обаче пише, че билетите ще бъдат издадени вечерта преди визитата, която е чак на 12.09. Тази година входната такса е 20€ и ако не мине с бонуси, просто няма да я платя в реални пари за двама възрастни за това, което предлагат… Вие какви впечатления имате? При блокиран за хотели профил със заплашителен имейл има ли шанс резервация за активност да мине? Каквото стане в крайна сметка🙂 След почти 24 часа без малко ми отмениха неотменимата от моя страна резервация. Получих имейл, че съм нарушител, но това не пречи накрая да се окажа с издадени билети. Това ще го видя впоследствие, евентуално на 11.09. Иначе ми върнаха бонусите и аз в предходните две вечери ги използвах наново за други резервации, които все още стоят неотменени и за тях уж пише, че не са билети, ама имам някакви qr кодове. Останаха ми 12$ и се чудя за какво да ги изхарча🙂, може за вино в Севиля, което 99.99% съм сигурна, че ще отменят😉 Ако накрая след тия заплахи ме вкарат в затвора, да знаете, че обичам лимони😂 5 8
iMari Публикувано: 5 август, 2025 Публикувано: 5 август, 2025 преди 11 часа, ДиянаВ каза: Получих имейл, че съм нарушител, но това не пречи накрая да се окажа с издадени билети. Това ще го видя впоследствие, евентуално на 11.09. Иначе ми върнаха бонусите и аз в предходните две вечери ги използвах наново за други резервации, които все още стоят неотменени и за тях уж пише, че не са билети, ама имам някакви qr кодове. 🙂 😂 Имаш ли какъвто и да е документ за активности, нищо не пречи да се пробвате, дори да са отменени. Аз така ползвах шатъла от Лутън с отменена резервация от Ex. Но там и не гледат много, много. Успех! 🤗 1 3 1
Olianata Публикувано: 2 октомври, 2025 Публикувано: 2 октомври, 2025 Здравейте,да ви питам някой ползвал ли е покана за приятел 30$ за нов профил и 30$ за теб,след като приятеля осъществи пътуване? Направих нов акаунт на дъщеря ми и тя получи купон за 30$,пробвахме да букнем хотел,но искат код от експидия,за да дадат парите.На мейла нямаме код,дали пращат по - късно? Да чакам ли?
bobbyfm Публикувано: 2 октомври, 2025 Публикувано: 2 октомври, 2025 При нас не се получи изобщо като пробвахме миналата година. Нямам идея защо. 1
ДиянаВ Публикувано: 2 октомври, 2025 Публикувано: 2 октомври, 2025 В правилата пише, че този код се получава след приключване на резервацията на приятеля - т.3 и дава отстъпка за 30$ при следваща резервация. Обаче със звезда и дребен шрифт е посочена минимална изхарчена цена 230$. Тълкувам го, че се отнася за резервацията на приятеля. Не ми се отварят пълните условия. 3
iMari Публикувано: 8 октомври, 2025 Публикувано: 8 октомври, 2025 Лоялната програма (с бонусите) на Expedia вече и в канадската версия. 7
ДиянаВ Публикувано: 24 октомври, 2025 Публикувано: 24 октомври, 2025 Тия не ме оставят на мира. Сега са ми подарили 2х20$. Със срок 30 дни са. Вижте си и вие дали нямате някой бонус. Пак трябва да мисля какво да ги правя🙉 Влаковете, например в Австрия и Нидерландия, откъде ги буквахте? Пак от things to do ли? Имам пътувания през ноември и декември Нидерландия-Германия и Испания, около Севиля. Ще ровичкам, ако не става за нещо полезно, пак вино ще се пие😂, макар вече да имам едно🍷 Иначе активностите за Крит, както ме хокаха и заплашваха, така накрая мирясаха и ме оставиха с qr билети за археологическия музей и Кносос😛 7 2
Яничка Публикувано: 28 октомври, 2025 Публикувано: 28 октомври, 2025 Както и @ДиянаВ е писала, зареждат по стари акаунти кредити. Явно регулярно го правят, защото преди време проверявах и тогава имах само в 2 акаунта, а сега в 4. Не виждам някаква зависимост къде ги зареждат - някои от акаунтите съм ползвала преди много месеци. 1
neuromancer Публикувано: 28 октомври, 2025 Публикувано: 28 октомври, 2025 А дали работи хватката от началото, да добавяме малко кредити? Че $15 за нищо не стигат 2
Яничка Публикувано: 28 октомври, 2025 Публикувано: 28 октомври, 2025 преди 16 минути , neuromancer каза: А дали работи хватката от началото, да добавяме малко кредити? Че $15 за нищо не стигат Свършиха ми телефоните и в момента не мога да експериментирам. Ако имаш неизползван апарат, ще ти пратя линковете, да не ги търсиш. 1
crazyhorse Публикувано: 1 ноември, 2025 Публикувано: 1 ноември, 2025 На 29.10.2025 г. в 0:17, Яничка каза: Свършиха ми телефоните и в момента не мога да експериментирам. Ако имаш неизползван апарат, ще ти пратя линковете, да не ги търсиш. Може ли и на мен, моля!
Argentique Публикувано: 2 ноември, 2025 Публикувано: 2 ноември, 2025 За тези ли говорите или и други има? 1
ДиянаВ Публикувано: 9 ноември, 2025 Публикувано: 9 ноември, 2025 На 6-ти тихомълком и Х. са добавили нещичко 🙂 - 15/20$. С бонуси общо 40$+доплащане от 6.60 резервирах 3-степенно меню в Hard Rock Cafe в Кьолн. Така с щерката поне ще се нахраним за десетина лева 😃 Практично 😜 В яхо са ми поощрените пощи. 9 1
neuromancer Публикувано: 13 ноември, 2025 Публикувано: 13 ноември, 2025 гледам, че са ми заредили някакъв стар акаунт с по $15 от разните сайтове, и имам да оползотворявам $45 до 24.11 пък нямам дефинирани планове още та проверявайте си 6
dorita Публикувано: 15 ноември, 2025 Публикувано: 15 ноември, 2025 На 13.11.2025 г. в 16:56, neuromancer каза: гледам, че са ми заредили някакъв стар акаунт с по $15 от разните сайтове, и имам да оползотворявам $45 до 24.11 пък нямам дефинирани планове още та проверявайте си От трите платформи ли са заредили по 15? Аз имам на два от четирите акаунта по 20$ от експидия. От другите платформи мълчат и не пускат. За 20$ нищо не мога да взема, ама ще ми е мъчно за ги оставя така.
ДиянаВ Публикувано: 15 ноември, 2025 Публикувано: 15 ноември, 2025 преди 6 минути , dorita каза: От трите платформи ли са заредили по 15? Аз имам на два от четирите акаунта по 20$ от експидия. От другите платформи мълчат и не пускат. За 20$ нищо не мога да взема, ама ще ми е мъчно за ги оставя така. Виж дали нямаш и от Хотелс. Аз имам в един 15, а в друг 20 от тях, заредени на 6.11. Не са ме уведомявали за бонуса. 1
Яничка Публикувано: 15 ноември, 2025 Публикувано: 15 ноември, 2025 преди 20 минути , dorita каза: От трите платформи ли са заредили по 15? Аз имам на два от четирите акаунта по 20$ от експидия. От другите платформи мълчат и не пускат. За 20$ нищо не мога да взема, ама ще ми е мъчно за ги оставя така. Можеш да вземеш сим карта или тур. Задължително с доплащане препоръчвам. 1
neuromancer Публикувано: 15 ноември, 2025 Публикувано: 15 ноември, 2025 преди 4 часа, dorita каза: От трите платформи ли са заредили по 15? Аз имам на два от четирите акаунта по 20$ от експидия. От другите платформи мълчат и не пускат. За 20$ нищо не мога да взема, ама ще ми е мъчно за ги оставя така. всъщност две платформи (хотел и експидия) и един първоначален бонус акаунта така си беше оставен без да го използвам имаше мейл за бонусите, ама този имейл ми е за спам и рядко го отварям
chandni Публикувано: 15 ноември, 2025 Публикувано: 15 ноември, 2025 преди 15 часа, Яничка каза: сим карта Каква е схемата с eSIM, закупена през Expedia? Видях, че са ми заредили $35 в един забравен акаунт и тъй като не си харесах активност за следващата дестинация, взех eSIM. На мейла ми дойде ваучер. И нещо не се ориентирам какво правя с него? 😀
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега