Прескочи до съдържание

Expedia.com - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:

Зареденият бонус от 10$ не сработва при опит за резервация. Сигурно съм стигнала “лимита” и било, каквото било в доброто старо време с този профил😉.

Това изписва при различни опити:

Sorry

We weren't able to proceed with your booking. Please try your search again.
Публикувано:

Аз изпаднах в особено нелепа ситуация.

С бонусите от ноември направих резервация, плащането мина, следих я няколко дни, не я отмениха....но сега не мога да си спомня през кой профил я направих. Не е лесно с тия бонуси, хич не е лесно. Имам близо два месеца да я открия. 😆 

Напомням, че и през канадската версия могат да се използват бонусите.

• Смея се 8
Публикувано:
преди 40 минути , iMari каза:

С бонусите от ноември направих резервация, плащането мина, следих я няколко дни, не я отмениха....но сега не мога да си спомня през кой профил я направих. Не е лесно с тия бонуси, хич не е лесно. Имам близо два месеца да я открия. 😆 

Това си е директно за тема Хумор, и без това качеството там напоследък не е високо!

Публикувано:

Докато си цъкам из Експедиите ми излезе този надпис при търсене на полет:

image.png.70242bdda2eb9d5b298d7679881ea798.png

По никакъв начин не мога да открия условията обаче, няма линк. Това е от US версията.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 23 часа, iMari каза:

Благодаря за напомнянето на канадската версия, при мен още е неопетнена 🙂

Заредили са ми 15 долара, вероятно ще им намеря приложение.

А ти, като прави тази иначе успешна резервация, беше ли от ново устройство или е ползвано преди?

Горната случка искрено ме разсмя, така де, до голяма степен правим тези схеми и за доза забавление🙂 Малко късно за споделяне на личен опит, но аз, понеже въобще не мога да помня какви фалшификации правя, като букна през фалшив акаунт, си препращам мейла с резервацията на основната поща. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 15 минути , Яничка каза:

А ти, като прави тази иначе успешна резервация, беше ли от ново устройство или е ползвано преди?

На ползвано устройство беше, нови не останаха.:) 

Ако имате идеи за резервация на  активности с тези бонуси от 15$ споделяйте, че нещо високи ми се виждат цените на хотелите. За София се чудя на музея на илюзиите, но повече подходящ за деца ми изглежда. 

• Благодаря 1
Публикувано:

@iMari, за Музея на илюзиите мисля, че @Lindt може да даде feedback. Аз съм посещавала подобен на Мавриций и ми допадна, забавно беше дори за големи деца, като нас.

Аз за София правих наскоро опити да букна активност и веднага ме надушиха, така че съм прекратила опитите 🙂 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 26 минути , iMari каза:

Ако имате идеи за резервация на  активности с тези бонуси от 15$ споделяйте, че нещо високи ми се виждат цените на хотелите. За София се чудя на музея на илюзиите, но повече подходящ за деца ми изглежда. 

Приятен е музеят за някоя и друга снимка и размисъл как точно се случва това, което виждаш. Но не е някакво чак уау изживяване :):

• Харесвам 3
Публикувано:
Преди 1 час, iMari каза:

Като за без пари става, или с деца... Иначе не е нещо особено. Там наблизо има един друг, нещо феномени имаше, той ми се видя по-интересен. Не знам има ли го в експедия.

• Харесвам 2
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Виждам, че имат промяна в hotels.com rewards програмата в британската версия на hotels.com.

Дават възможност да се спечелят 100 паунда при изпълнени 10 нощувки със средна цена от 75 паунда. 

Досега условията бяха при десет нощувки получаваш една безплатна, но мисля, че нямаше условия на каква цена да са нощувките. 

With Hotels.com Rewards, you will be able to stay 10 eligible nights and unlock £100 in Hotels.comCash™.⁵ Your average night value in each booking must be £75 or more (including taxes and fees). Any nights where Hotels.comCash was redeemed will not count towards your 10 nights required to unlock £100 in Hotels.comCash. Any nights in pending status (completed stays before you have the 10 nights required to unlock your reward) expire after 12 months of inactivity. Car hire is not eligible for reward earn or redemption and you’ll no longer be able to use rewards on insurance on Hotels.com. The bonus earn on VIP Access properties will no longer apply, but VIP Access perks for Silver tier and above will still be available. If you’d prefer not to accept this update on Hotels.com, you have options.

Current One Key rewards terms

Learn more about the changes on Hotels.com

Hotels.com Rewards terms

• Харесвам 5
Публикувано:

При 10 нощувки, безплатната беше на средната стойност на направените вече. Ползвала съм няколко пъти безплатните в британската версия ,май имаше и опция да си доплатиш. 

• Харесвам 4
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Hotels.com promo code – 10% discount off accommodation!

If you are planning to book your accommodation with Hotels.com, here is a quick and easy way to save some great money. Use the below-mentioned discount code during your booking process and get an instant 10% discount on your hotel room. This voucher code is possible to use for selected hotels offered by the Hotels.com network. (usually does not work for large luxurious hotel chains). This Hotels.com promotion code offer is valid for travel from now until the 31st of October 2026. The discount code is not limited by minimum days of stay, but the minimum spend has to be €79.

https://www.flynous.com/valid-free-hotels-com-promotional-voucher-code-discount-off-all-hotel-rooms/

• Харесвам 8
  • Благодаря 1
Публикувано:

Случайно видях, че от Hotels.com са ми заредили 15$ още в началото на този месец, като валидността им е 3 месеца, за разлика от Expedia, където са по месец. Това е профил, който има вече няколко минали резервации с бонуси и продължават да дават. Та попреглеждайте от време на време профилите, които не са хакнати. 🙂

• Харесвам 7
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

И на мен пак ми бяха зародили едни 15 долара на един акаунт и боднах един билет за National Express, но не ми даде да избера час никъде... пробвах да го заредя в сайта на National express, но по някаква причина не ми го намира. @antea ти справи ли се по някакъв начин? Може ли да го ползвам като отворен билет, в който и да е час за деня?

• Харесвам 1
Публикувано:

Преди точно година нямаше никакъв проблем с ваучерите за NE. Не се сканираше код, служителите само поглеждаха датата. Мисля, че важи за целия ден, без фиксиран час.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
На 5.05.2026 г. в 12:20, Pepi Popova каза:

И на мен пак ми бяха зародили едни 15 долара на един акаунт и боднах един билет за National Express, но не ми даде да избера час никъде... пробвах да го заредя в сайта на National express, но по някаква причина не ми го намира. @antea ти справи ли се по някакъв начин? Може ли да го ползвам като отворен билет, в който и да е час за деня?

Трябва акаунта да е направен със същия имейл с който е купен билета и след като се зареди в профила се вижда за колко часа е. Може да се види часът и в прикачения файл към имейла, потвърждаващ покупката.

Има опция за смяна на часа, но по-добре да се изчака, че иска 5 паунда за смяната, а ден преди пътуването може безплатно да се смени. Относно сканирането на билета е малко лотария, преди няколко дни на Лутън само погледнаха, но на Виктория си го сканираха, така че имайте едно на ум.

• Харесвам 5
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

GL9Z6RD58G2RG0GZ код за -9% за Expedia UK, трябва да се мине през този линк.

VC8BEX26 код за -8% пак за същата версия, пак през същия линк. С един и същи код не може да правите повече от една резервации, но хубавото е, че сайта, през който се минава генерира често нови кодове. 

Резервирах с код + бонус зареден в профила ми. При опит за плащане през телефона излезе онзи надпис в червено, че не могат да обработят плащането ми. Бях сигурна, че са блокирали и този акаунт, но пробвах през лаптопа и стана. Няма гаранция, че резервацията ще оцелее, но понякога наистина е възможно да се чупи нещо при плащане, а не че са ни хакнали. Получи се чудесна отстъпка...само че платих с ДСК карта. Съвсем се отнесох, че плащам в паунди, та тая любима банка леко ми помрачи усмивката с уникалното превалутиране. 🙂

Между другото веднага след като ми потвърдиха резервацията, започнаха да ми дават бонуси и отстъпки за някакви сайтове на местна UK почва. Не съм ги разгледла още подробно дали биха могли да ни вършат някаква магеланска работа.

Например:

image.png.0c26ae57fee56824fa7440432fa43cfc.png

За тези също:

https://www.ocado.com/?utm_source=rokt&utm_medium=referral&utm_campaign=rokt_25pc_off&utm_content=Travel, Tourism and Transport_Online Travel Agency (OTA)&rtid=74ee2f3687e8199b99563912353632cbb311da39ebe17f50bfebf5d2483f3ac5&utm_term=3469850899861864448

• Харесвам 6
  • Браво 1
Публикувано:
преди 3 часа, iMari каза:

Не съм ги разгледла още подробно дали биха могли да ни вършат някаква магеланска работа

image.png.0c26ae57fee56824fa7440432fa43cfc.png

За тези също:

https://www.ocado.com/?utm_source=rokt&utm_medium=referral&utm_campaign=rokt_25pc_off&utm_content=Travel, Tourism and Transport_Online Travel Agency (OTA)&rtid=74ee2f3687e8199b99563912353632cbb311da39ebe17f50bfebf5d2483f3ac5&utm_term=3469850899861864448

Ползвал съм ги по магелански. Имат промота за нов клиент, първа покупка с кеш бек и реферал, от който печелят двете страни. Следете ги , ще излезе някое. Да се ползва английско ip. Бонуса беше около 15 паунда. 

Който ще се занимава нека сподели дали сега искат английски номер; адрес за доставка при покупка става с този на фирма доставчик до България. 

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Expedia (VRBO всъщност) са заредили на жена ми 60$ на акаунт, който беше направен с такава цел преди година, но не бяха заредили нищо до момента.

Можеше ли да се резервира Rent a car с тези OneKeyCash бонуси?

• Харесвам 4
  • Шок 1
Публикувано:
преди 19 часа, Oshko каза:

Expedia (VRBO всъщност) са заредили на жена ми 60$ на акаунт, който беше направен с такава цел преди година, но не бяха заредили нищо до момента.

Можеше ли да се резервира Rent a car с тези OneKeyCash бонуси?

Ние сме резервирали кола с бонуси, да.

• Браво 1
Публикувано:
преди 21 часа, Oshko каза:

Expedia (VRBO всъщност) са заредили на жена ми 60$ на акаунт, който беше направен с такава цел преди година

Ще трябва сега да преровя 10-ина акаунта, съсвесм ги бях забравил тия експедии  :grin:

• Смея се 3
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

В Expedia.com:

Stay by July 1, 2026 to save an extra 15% with code BIGSUMMER15

¹Coupon Terms & Conditions. Extra 15% discount available when using coupon code BIGSUMMER15 at checkout. Book by June 30th 2026, complete travel by July 1st 2026. Offer valid only on select stays. One code applicable per booking. While supplies last. Subject to availability and may be changed or withdrawn at any time. See full terms and condition

• Харесвам 9
  • Браво 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.