stanimir Публикувано: 24 юни Публикувано: 24 юни Някакви промени в общите условия : Changes happening on July 28, 2026 We’re making updates in the US to how rewards are earned when you travel with Expedia®. You’ll earn up to 3% in OneKeyCash® on all eligible non-flight bookings, including packages, on Expedia⁶ You’ll no longer earn 0.2% in OneKeyCash on flights on Expedia We will no longer be offering Hotel Price Guarantee on Expedia or Hotels.com® Your existing OneKeyCash will keep its current value, and trips already booked will earn at the rate offered at the time of booking. Learn more
bobbyfm Публикувано: 29 юли Публикувано: 29 юли Да помоля някой с опит с vrbo за съвет- вчера следобед резевирах един апартамент, резервацията е потвърдена от vrbo, но все още хостът не ми е писал с инструкции как да се настаним. След по-малко от 5 часа е настаняването, досега не ми се е случвало такова нещо. Да търся ли съпорта или да чакам до последно?
stanimir Публикувано: 29 юли Публикувано: 29 юли Имаш ли контактите на хоста да се свържеш с него или не отговаря ?
bobbyfm Публикувано: 29 юли Публикувано: 29 юли Ми единствено съобщение от платформата мога да му пиша май. Не виждам телефон някъде да е посочен. За пръв път резервирам през врбо, ползвал съм букинг, абнв, експедиа, но не и врбо.
bobbyfm Публикувано: 29 юли Публикувано: 29 юли Получих най-накрая инструкции, надявам се всичко да е наред, но за първи опит с тази платформа май случихме на кофти хост.
jorocontrola Публикувано: 29 юли Публикувано: 29 юли преди 36 минути , bobbyfm каза: Получих най-накрая инструкции, надявам се всичко да е наред, но за първи опит с тази платформа май случихме на кофти хост. Все пак имай предвид, че много от хостовете са на няколко клона и точно този едва ли работи само с тази платформа... 😉 1
Фил Публикувано: 29 юли Публикувано: 29 юли преди 52 минути , bobbyfm каза: Получих най-накрая инструкции, надявам се всичко да е наред, но за първи опит с тази платформа май случихме на кофти хост. Все по-честo ми се случва (последната година за апартаменти в Краков, Антверпен, Торино) да ми пращат инструкции за self check-in в последния момент. Сигурно нещо се застраховат, може би да не опиташ да влизаш предварително, не знам. Малко е изнервящо, ама явно трябва да се свиква... 4 1
Doctor Who Публикувано: 29 юли Публикувано: 29 юли преди 45 минути , Фил каза: Сигурно нещо се застраховат, може би да не опиташ да влизаш предварително, не знам. Тази е причината - да не се влезе, когато старите наематели не са освободили, или в периода на почистване. Утре имам настаняване в апартамент в Италия и помолих за час по-ранно оставяне на багажа. Собственичката обясни горното и каза, че ще дойде лично да го вземе и внесе, а когато почистването приключи ще изпрати код. Преди месец на друго място в Италия - същото. 8
aleksandrina Публикувано: 29 юли Публикувано: 29 юли преди 34 минути , Фил каза: Все по-честo ми се случва (последната година за апартаменти в Краков, Антверпен, Торино) да ми пращат инструкции за self check-in в последния момент. Сигурно нещо се застраховат, може би да не опиташ да влизаш предварително, не знам. Малко е изнервящо, ама явно трябва да се свиква... Точно в Краков настаняването беше за 15:00 и изрично написаха, че в 15:00 ще получим (щерката де) инструкции и код за влизане. Изпратиха ги около час по- рано - явно стаята е била готова вече. 4
stanimir Публикувано: 29 юли Публикувано: 29 юли Звучи съвсем логично , но винаги съм имал телефонен номер на хоста за контакт.Тук липсва такъв. 1 1
Doctor Who Публикувано: 10 август Публикувано: 10 август Датите на пътуване трябва да са между 1 юли 2026 г. и 31 март 2027 г. (включително) Изберете американско IP и сменете валутата на долар. Вход от тук. 6 1
Doctor Who Публикувано: 20 август Публикувано: 20 август EXSPEDIA Изберете американско IP и сменете валутата на долар. Вход от тук. 4
Doctor Who Публикувано: 20 август Публикувано: 20 август Изберете американско IP и сменете валутата на долар. Вход от тук. N.B. Кешбекът от 8 % няма да се приложи, ако нямате профил в retailmenot, но ако намерите 35% е предостатъчно. П.П. Дава добри отстъпки за Рим, предполагам и в Европа като цяло и ако намерите - споделете! 7 1
Argentique Публикувано: 20 август Публикувано: 20 август Случайно наблюдение, че не влизам в Expedia често - в първия срещнат профил ми бяха заредили 30$ по неизвестни причини. Профилът беше маркиран от тях като „лош“ 😄 и предния път не можах да им използвам бонусите за хотелски резервации, а само за екскурзии. Сега резервацията за хотел я прие и вече няколко седмици няма проблеми уж. 5
Георги Матеев Публикувано: 20 август Публикувано: 20 август преди 21 минути , Doctor Who каза: Изберете американско IP и сменете валутата на долар. Вход от тук. N.B. Кешбекът от 8 % няма да се приложи, ако нямате профил в retailmenot, но ако намерите 35% е предостатъчно. П.П. Дава добри отстъпки за Рим, предполагам и в Европа като цяло и ако намерите - споделете! Благодаря много. Спести ми около $300 за един хотел, който дебна от седмици - чрез този линк Hotels изкара силно намалена цена. Имам акаунт в retailmenot, та ако случайно после дадат и 8% кешбек ще е само бонус. 4 1
master_of_germs Публикувано: 20 август Публикувано: 20 август преди 13 минути , Argentique каза: Случайно наблюдение, че не влизам в Expedia често - в първия срещнат профил ми бяха заредили 30$ по неизвестни причини. Профилът беше маркиран от тях като „лош“ 😄 и предния път не можах да им използвам бонусите за хотелски резервации, а само за екскурзии. Сега резервацията за хотел я прие и вече няколко седмици няма проблеми уж. Връзкарка. На мене само 10 долара са ми заредили 😜 1
Doctor Who Публикувано: 20 август Публикувано: 20 август преди 1 минута , Георги Матеев каза: ... 8% кешбек ще е само бонус. При мене активира 12 %, виж си потвърждението. 1 1
marycap Публикувано: 20 август Публикувано: 20 август Да похваля Expedia- след всяко ползване на бонус 15$ ми зарежда още 15$. 4
Doctor Who Публикувано: 20 август Публикувано: 20 август преди 1 минута , marycap каза: Да похваля Expedia- след всяко ползване на бонус 15$ ми зарежда още 15$. Кажи къде ги ползваш, за да следваме алгоритъма. 1
marycap Публикувано: 20 август Публикувано: 20 август В момента, Doctor Who каза: Кажи къде ги ползваш, за да следваме алгоритъма. Не от приложението. В един от имейлите, с който съм създала акаунт и в който ми изпращат реклами и промоции.
Doctor Who Публикувано: 20 август Публикувано: 20 август преди 2 минути , marycap каза: Не от приложението. В един от имейлите, с който съм създала акаунт и в който ми изпращат реклами и промоции. Може би се изразих неточно. Имам предвид за какво - хотелски резервации, активности, нещо друго или в музея на илюзиите в София ... 1
marycap Публикувано: 20 август Публикувано: 20 август преди 1 минута , Doctor Who каза: Може ли се изразих неправилно. Имам предвид за какво - хотелски резервации, активности, нещо друго или в музея на илюзиите в София ... Само активности. В Европа и САЩ. 1
Doctor Who Публикувано: 20 август Публикувано: 20 август преди 1 час, Doctor Who каза: EXSPEDIA Изберете американско IP и сменете валутата на долар. Вход от тук. Не е целта да се самоцитирам, но т.к. никой не отразява този пост ще акцентирам, че той също е от днес и също дава добри отстъпки, различни от промото на HOTELS. 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега