Arsenaleca290 Публикувано: 29 май, 2015 Сподели Публикувано: 29 май, 2015 Здравейте, Има ли някой, който скоро си е взимал самолетни билети за Куба да сподели добри оферти? Благодаря предварително! Връзка към коментар
Karik Публикувано: 29 май, 2015 Сподели Публикувано: 29 май, 2015 JetAir Fly /www.jetairfly.com - чартърна авиокомпания на Туй Белгия, който продават и само билети/ пуснаха преди няколко дни разписанието за новия сезон /след Ноември 2015/. През миналата година бяха на едни от най-ниските цени. Летят Брюксел - Варадеро. В цената на билета влиза визата и изходната такса. По-ниски цени, без да претендирам за изчерпателност, съм срещал само на last minute оферти през други чартърни компании като Томпсън и т.н., но не мисля, че някой може да си направи план за след 1 седмица да ходи в Куба. Връзка към коментар
Зани Публикувано: 29 май, 2015 Сподели Публикувано: 29 май, 2015 JetAir Fly /www.jetairfly.com - чартърна авиокомпания на Туй Белгия, който продават и само билети/ пуснаха преди няколко дни разписанието за новия сезон /след Ноември 2015/. През миналата година бяха на едни от най-ниските цени. Jetairfly обявяват ли някъде като им излезе разписанието за нов сезон? Ако си обърнал внимание, тази година какви им бяха стартовите цени? Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 29 май, 2015 Сподели Публикувано: 29 май, 2015 Аз ги дебнах и накрая се отказах да купувам. Миналата година стартови цени 200 евро, тази година 250 евро. Отделно Кубана миналата година цена на полета Хавана - Мексико сити 200 $, тази година 240 $ 4 Връзка към коментар
Зани Публикувано: 29 май, 2015 Сподели Публикувано: 29 май, 2015 Разцъках сега по сайта и видях, че се намират по 250 евро, та ми стана интересно дали това е била стартовата цена. И аз щях да ги дебна, но Филипините ми промениха плановете, за което естествено не съжалявам ! 3 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 29 май, 2015 Сподели Публикувано: 29 май, 2015 Аз също съм планирал за зимата Куба,Бразилия или Шри ланка.За където излязат добри цени,пък може и да дублирам,а защо не и трите. Само че в сайта на Jetairfly Брюксел-Варадеро за началото на 2016 виждам цени над 250евро в едната посока. Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 29 май, 2015 Сподели Публикувано: 29 май, 2015 Явно всичко поскъпва, ами така е, колкото по-голям интерес, толкова по-скъпо. Ако искате да отидете до Куба, съвета ми е, да не го отлагате много, по-евтино няма да става, можеби даже още по-скъпо. Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 29 май, 2015 Сподели Публикувано: 29 май, 2015 Имаше и промоции, които доста се задържаха, на венецуелската Конвиаса за около 350 евро отиване и връщане Мадрид - Хавана през Каракас. Отиването имаше 16 часа престой в Каракас, което отказа доста хора, включително и мен да се възползват от офертата. 2 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 29 май, 2015 Сподели Публикувано: 29 май, 2015 При това положение офертите на domenicanatours от Мадрид за 700евро със седем нощувки със закуска,като четири от дните във Варадеро,са си читави. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 29 май, 2015 Сподели Публикувано: 29 май, 2015 Да миналата година почваха от 200 евро. Аз си мисля за Куба , Мексико , Перу + Колумбия може би , или пак Бразилия , но току виж съм заминал за Япония. Тоя път няма да планирам толкова от рано , че все плащам високи цени. 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 29 май, 2015 Сподели Публикувано: 29 май, 2015 (редактирано) При това положение офертите на domenicanatours от Мадрид за 700евро със седем нощувки със закуска,като четири от дните във Варадеро,са си читави. Ми офертите са страхотни! Сега ги разгледах набръжко, ама ще ги отсея, цената е супер - с полет и хотел. Мнооого ти благодаря! :) Да миналата година почваха от 200 евро. Аз си мисля за Куба , Мексико , Перу + Колумбия може би , или пак Бразилия , но току виж съм заминал за Япония. Тоя път няма да планирам толкова от рано , че все плащам високи цени. Абеееее, мене отдавна ме съмнява, че нЕкоя нИпонка с малки краченца ти е грабнала акъла! ;) Редактирано 29 май, 2015 от AlexandraKo Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 29 май, 2015 Сподели Публикувано: 29 май, 2015 Милиони ама аз си ги обичам ей тъй платонично Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 29 май, 2015 Сподели Публикувано: 29 май, 2015 И аз чакам да излезнат добри цени за Куба за догодина януари/февруари. Да миналата година почваха от 200 евро. Аз си мисля за Куба , Мексико , Перу + Колумбия може би Стенк, тези места в едно пътуване ли смяташ да ги комбинираш? Връзка към коментар
ECC Публикувано: 30 май, 2015 Сподели Публикувано: 30 май, 2015 Ми офертите са страхотни! Сега ги разгледах набръжко, ама ще ги отсея, цената е супер - с полет и хотел. Мнооого ти благодаря! :) Благодарностите не към мен.Някой друг беше качил линк в друга тема 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 30 май, 2015 Сподели Публикувано: 30 май, 2015 И аз чакам да излезнат добри цени за Куба за догодина януари/февруари. Стенк, тези места в едно пътуване ли смяташ да ги комбинираш? О в никакъв случай . Най-малкото не разполагам с толкова време. Направо са си поне три пътувания : Куба+Мексико , но може и само Мексико. Перу+Колумбия. Бразилия. 1 Връзка към коментар
Нели Публикувано: 30 май, 2015 Сподели Публикувано: 30 май, 2015 Имало е билети Брюксел - Варадеро - Броксел по 200 евро ли? Много евтино ми изглежда Връзка към коментар
Георги Публикувано: 30 май, 2015 Сподели Публикувано: 30 май, 2015 Germanwings започват да летят от Кьолн до Куба в края на годината. Цените не изглеждат много добре на този етап, но ги дръжте под око, Уиз започват да летят до Кьолн от София, така че връзката може да е лесна. 2 Връзка към коментар
infinity Публикувано: 30 май, 2015 Сподели Публикувано: 30 май, 2015 (редактирано) А как става точно резервацията от dominicanatours? Има ли ползвали офертите? Тази година букнах билети за Мадрид с такава идея, но в крайна сметка летяхме до Канарските острови с ryan. Редактирано 30 май, 2015 от infinity Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 30 май, 2015 Сподели Публикувано: 30 май, 2015 Нели рътърн полетите бяха по 430 евро. 2х200 + 30 евро такса. 1 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 30 май, 2015 Сподели Публикувано: 30 май, 2015 Не харесахте цената по 250 €, обаче в тази цена влиза туристическата карта за Куба, която е 15$ от посолството, ако се явите лично и 40$, ако изпратите паспортите с куриер, както и таксата за напускане на Куба, която е 25 $. В нормалните АК, това го няма, все пак си мисля, че не е толкова зле. Е, моите по 200 € бяха по-добре, но това едва ли вече ще го има, а и да не забравяме, че могат да се купят и еднопосочни. Ако се направи моята комбинация и летите до Куба, а от там до Мексико или до някъде другаде в района, ще ви трябват 2 туристически карти за Куба и 2 такси за напускане и става...А за Мексико от 3 години търсих и така и не намерих евтин вариант, който да избегне летище на САЩ, който има виза, разбира се е по-добре. 1 Връзка към коментар
Нели Публикувано: 30 май, 2015 Сподели Публикувано: 30 май, 2015 Нели рътърн полетите бяха по 430 евро. 2х200 + 30 евро такса. Мерси Не звучи зле. Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 31 май, 2015 Сподели Публикувано: 31 май, 2015 Мерси Не звучи зле. Да, но сега са вече 530 евро, и то само за някои дати, и то от Брюксел, което не си е никаква оферта. 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 31 май, 2015 Сподели Публикувано: 31 май, 2015 Да , то от София имаше за под 700 евро мисля с Air France и KLM. Предполагам пак ще пускат. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 3 юни, 2015 Сподели Публикувано: 3 юни, 2015 Не е нещо лесно за постигане, затова няма да пускам тема. Има намаление за Хавана с мили (Авиос) за юни. Излиза 34 687 авиос + 150 евро отиване и връщане от Мадрид, има тук-там места за тази цена. Лети се с Иберия. По принцип ако имате мили в Oneworld може да стигнете с Иберия или Еър Берлин. Връзка към коментар
alex___ Публикувано: 6 юни, 2015 Сподели Публикувано: 6 юни, 2015 А някой намирал ли е оферти под 300 евро за човек Мексико-Хавана или обратното....иска ми се да го съчетая, но е безумно да струва толкова и то с вътрешните линии...или аз не съм наясно?( прочетох,че мин.год са били по 200) Връзка към коментар
Препоръчани мнения