дядо Пепи Публикувано: 27 февруари Публикувано: 27 февруари Т.н "авиационни оператори", наематели и всякакъв друг вид авиационни измамници дишат, и живуркат с една единствена мисла: Какво най-много и по най-бързия начин да одерат и отмъкнат. И друг път ми се е случвало да напиша. В Шаржа и Дубай на няколко места искахме да поръчаме изработката не много специален вид калкулатор - без знак ( - ), минус. А с по един голям плюс. Всички авио чорбаджии са от една кръвна група. и като че ли са излезли от едно и също място. 4
epetkov Публикувано: 28 март Публикувано: 28 март Знаех си аз, че броят на летищата в България ще се увеличава! ЦЪК 2
Ilian359 Публикувано: 2 април Публикувано: 2 април Тази новина е повече за тъпомера. Как малко летище с 800м писта ще "развие туризма в целия регион"? 2 1
Брани Публикувано: 5 април Публикувано: 5 април Капитал са поработили над доста добра (според мен, но пък за мен лично моето мнение си ми е най-важно ...) статия за авиационния бизнес в България. https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/ikonomika/2025/04/04/4764453_poletut_na_bulgarskiia_aviobiznes/ 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега