дядо Пепи Публикувано: 27 февруари, 2025 Публикувано: 27 февруари, 2025 Т.н "авиационни оператори", наематели и всякакъв друг вид авиационни измамници дишат, и живуркат с една единствена мисла: Какво най-много и по най-бързия начин да одерат и отмъкнат. И друг път ми се е случвало да напиша. В Шаржа и Дубай на няколко места искахме да поръчаме изработката не много специален вид калкулатор - без знак ( - ), минус. А с по един голям плюс. Всички авио чорбаджии са от една кръвна група. и като че ли са излезли от едно и също място. 4
epetkov Публикувано: 28 март, 2025 Публикувано: 28 март, 2025 Знаех си аз, че броят на летищата в България ще се увеличава! ЦЪК 2
Ilian359 Публикувано: 2 април, 2025 Публикувано: 2 април, 2025 Тази новина е повече за тъпомера. Как малко летище с 800м писта ще "развие туризма в целия регион"? 2 1
Гост Публикувано: 5 април, 2025 Публикувано: 5 април, 2025 Капитал са поработили над доста добра (според мен, но пък за мен лично моето мнение си ми е най-важно ...) статия за авиационния бизнес в България. https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/ikonomika/2025/04/04/4764453_poletut_na_bulgarskiia_aviobiznes/
neuromancer Публикувано: 3 май, 2025 Публикувано: 3 май, 2025 Cubana de Aviación планират полети до Германия (Мюнхен). Полети 2 пъти седмично между Хавана и Мюнхен ще се изпълняват със самолет А330-200 на Wamos air с капацитет 287 места. 4 1
Фил Публикувано: 8 май, 2025 Публикувано: 8 май, 2025 На копенхагенското летище са отворени нови 5 ленти за проверка по сигурността. Жалко, че Wizz спряха полетите до там и остана само Ryan ... Copenhagen Airport: five new security lanes open to hasten security checks 1
Otnesen Публикувано: 25 юни, 2025 Публикувано: 25 юни, 2025 Не открих подходяща тема и го пускам тук...... Авиокомпаниите ще са длъжни да пускат втори безплатен багаж Пътниците ще имат право на две чанти въпреки съпротивата на нискотарифните лобита. https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/aviokompaniite-shte-sa-dluzhni-da-puskat-vtori-bezplaten-bagazh 1
stanimir Публикувано: 9 юли, 2025 Публикувано: 9 юли, 2025 Пътниците вече не трябва да си свалят обувките при проверките за сигурност на летищата в САЩ Пътниците, които бързат да хванат полет на американските летища, вече не са длъжни да свалят обувките си по време на проверките за сигурност, заяви министърката на вътрешната сигурност Кристи Ноъм, предаде Асошиейтед прес. Ноъм посочи, че краят на ритуала, въведен преди почти 20 години, влиза в сила в цялата страна незабавно. Тя заяви, че пилотната програма е показала, че Администрацията за сигурност на транспорта (АСТ) разполага с необходимото оборудване, за да осигури безопасността на летищата и самолетите, като същевременно позволи на хората да не свалят обувките си. "AСТ вече няма да изисква от пътниците да свалят обувките си, когато преминават през пунктовете за проверка на сигурността", каза Ноъм. Въпреки че събуването на обувките вече не е стандартна процедура, някои пътници все още могат да бъдат помолени да ги свалят, "ако смятаме, че са необходими допълнителни нива на проверка", добави министърката. Проверката за сигурност със сваляне на обувките стана изискване през 2006 г., няколко години след неуспешния опит на "атентатора с обувки" Ричард Рийд да свали полет от Париж до Маями в края на 2001 г. Всички пътници на възраст между 12 и 75 години бяха задължени да свалят обувките си, които бяха сканирани заедно с ръчния багаж Тук : 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега