Прескочи до съдържание

Портали за кешбек (връщане на пари при покупки) - въпроси и отговори

Препоръчани мнения

преди 12 минути , oli_mali каза:

И аз имам значителен кредит натрупан в американския сайт, но не смея да ги изтегля с Виза карта заради условието, че трябва в US да се използва.

Screenshot_20220907-225505_Chrome.jpg.60362cdb8d76299c1c77b8ba07bad98a.jpg

Няма условие, че трябва да се ползва в САЩ - пише , че предплатените карти се приемат навсякъде в САЩ , където и дебитни…

• Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...
  • 2 седмици по-късно ...
На 7.09.2022 г. в 22:49, Zaro каза:

Prepaid значи, че не е кредитна, а е със собствени средства.

Това означава, но дебитните също по тази логика са предплатени(prepaid).

Само банките издават дебитни карти. Всички електронни портфейли издават предплатени карти(prepaid). В тази връзка всички Visa/MasterCard карти издадени от дружества за електронни пари, като Revolut, Wise, Paynetics, iCard и други подобни са предплатени карти. Няма значение, че не го пише на самата карта.

Има три вида карти - prepaid(предплатена), debit(дебитна) и credit(кредитна). Спрямо BIN номера на картата се разпознава какъв е типа карта, затова някои сайтове решават, че някоя предплатена е дебитна или дебитна като кредитна например. Банкоматите разпознават картите най-правилно.

Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...

то и до днес има $2.50 бонус при покупка над $15 (първо трябва да се регистрирате за промоцията)

за booking.com обаче бонуса не важи, иначе в момента е 8% кешбека от букинг

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 59 минути , Branko каза:

Ако на някой му се занимава,американската версия дава по 0.31 цента на ден,за завършено търсене в Skyscanner

това пробвал ли си го? Британската версия даваше така, но по едно време спряха да дават само за търсене, трябва да има покупка

Връзка към коментар

Здравейте, натрупаха ми се бонуси от няколко referrals, но този път бих предпочела да ги получа в сметка? Едната опция за банкова сметка видях, че е само в UK. Само с PayPal ли е другата опция и за колко време ще пристигнат? 

Връзка към коментар
преди 8 минути , darinamarinova каза:

Здравейте, натрупаха ми се бонуси от няколко referrals, но този път бих предпочела да ги получа в сметка? Едната опция за банкова сметка видях, че е само в UK. Само с PayPal ли е другата опция и за колко време ще пристигнат? 

ако ти е британския топкешбек можеш да сложиш Револют (имам предвид данните от сметката в GBP в револют), или някаква британска сметка, ако имаш. Другия вариант е Пейпал. Към един-два работни дена отнема, но ако нямаш регистрирана сметка отнема още един-два дена регистрацията.

Редактирано от neuromancer
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 6 минути , neuromancer каза:

ако ти е британския топкешбек можеш да сложиш Револют (имам предвид данните от сметката в GBP в револют), или някаква британска сметка, ако имаш. Другия вариант е Пейпал. Към един-два работни дена отнема, но ако нямаш регистрирана сметка отнема още един-два дена регистрацията.

@neuromancer Много благодаря. да, имам револют 🙂 

Връзка към коментар
преди 1 час, neuromancer каза:

това пробвал ли си го? Британската версия даваше така, но по едно време спряха да дават само за търсене, трябва да има покупка

Да,дава ги на следващия ден

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

В .com е 4$ за похарчени 10, но като обикновено не важи за букинг и подобни.

Аз се чудя какво мога да си купя за 5 паунда, ама да не включва физическа доставка, че е много сложно.

хм, в .co.uk няма ограничение за хотели

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Преди 1 час, neuromancer каза:

Аз се чудя какво мога да си купя за 5 паунда, ама да не включва физическа доставка, че е много сложно.

Може да се купи полет през Opodo.uk ,въпреки че отстъпката е само 5 лири,а през приложението е 10,но няма кешбек. Аз бях купил един полет преди ,а ми сложили 5 кешбека.

Screenshot 2022-11-11 at 13-10-47 TopCashback - Transactions by Member.png

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...
  • 1 месец по-късно ...

Ето ги горните условия с автоматичен превод. Плащането трябва да мине през Букинг и бонусът е максимум £20. Тествах с един набелязан хотел и се получи следното: На сайта на букинг цената е 401 лв. с плащане в мястото на настаняване. В мобилното приложение цената е 375 лв. с предплащане през букинг. През topcashback uk цената е пак 401 лв. с 23 лв. кешбек. Примерът го давам с лева, защото в момента настройката ми в букинг е такава.

Спойлер

По време на тази промоция членовете на TopCashback могат да получат допълнителни £20 кешбек, когато са изпълнени долупосочените Правила и условия.

Моля, не се притеснявайте, ако вашият бонус не се проследи веднага. Проследяването на някои търговци може да отнеме повече време, моля, изчакайте до 7 дни, преди да вдигнете билет за поддръжка.

1. За да отговаряте на условията за промоцията за £20 Cashback Bonus, трябва да сте член на TopCashback.co.uk и трябва да активирате офертата, като щракнете върху страницата за активиране и активирате промоцията, преди да направите отговаряща на условията транзакция, активациите ще бъдат докладвани обратно на TopCashback.
  2. Трябва да направите покупка чрез TopCashback между 24/01/2023 09:00 и 25/01/2023 09:00
  3. Отговаряте на условията за кешбек бонус за максимум 1 индивидуална покупка.
  4. Трябва да извършите транзакция с booking.com, за да отговаряте на условията за този бонус.
  5. Можете да спечелите максимум £20.
  6. Кажете на приятел, бонуси за регистрация, безплатни търговци с връщане на пари и транзакции Snap & Save няма да се броят като една от вашите покупки към бонуса за връщане на пари.
  7. Сумата на вашата покупка трябва да бъде £50 или повече, това е сумата на покупката, отчетена обратно към TopCashback. Някои търговци може да не включват такси за доставка.
  8. Бонусът за връщане на пари ще се появи във вашия акаунт като нова транзакция, само когато връщането на пари за първоначалната покупка достигне етапа на чакане.
  9. Бонусът за връщане на пари ще бъде платим, когато първоначалната покупка стане платима.
  10. Ако анулирате поръчката си или търговецът сметне, че транзакцията не отговаря на условията за връщане на пари, бонусът за връщане на пари ще бъде премахнат.
  11. Разрешен е само един акаунт в TopCashback.co.uk на човек.
  12. Бонусът за връщане на пари може да не се прилага автоматично за покупки, при които трябва да се подаде липсващ иск за връщане на пари, за да може вашата покупка да бъде проследена правилно. Ако случаят е такъв и искът ви е успешен, ще трябва да съберете билет за поддръжка, за да получите бонуса.
  13. TopCashback няма да носи отговорност за техническа повреда или друго, което възпрепятства участието в тази промоция.
  14. Когато има противоречие между правилата и условията на офертата и правилата и условията на TopCashback, условията на офертата имат предимство до изтичането на офертата.

1.  
Връзка към коментар
преди 7 минути , ДиянаВ каза:

Ето ги горните условия с автоматичен превод. Плащането трябва да мине през Букинг и е максимум £20. Тествах с един набелязан хотел и се получи следното: На сайта на букинг цената е 401 лв. с плащане в мястото на настаняване. В мобилното приложение цената е 375 лв. с предплащане през букинг. През topcashback uk цената е пак 410 лв. с 23 лв. кешбек. Примерът го давам с лева, защото в момента настройката ми в букинг са такава.

Покажи

По време на тази промоция членовете на TopCashback могат да получат допълнителни £20 кешбек, когато са изпълнени долупосочените Правила и условия.

Моля, не се притеснявайте, ако вашият бонус не се проследи веднага. Проследяването на някои търговци може да отнеме повече време, моля, изчакайте до 7 дни, преди да вдигнете билет за поддръжка.

1. За да отговаряте на условията за промоцията за £20 Cashback Bonus, трябва да сте член на TopCashback.co.uk и трябва да активирате офертата, като щракнете върху страницата за активиране и активирате промоцията, преди да направите отговаряща на условията транзакция, активациите ще бъдат докладвани обратно на TopCashback.
  2. Трябва да направите покупка чрез TopCashback между 24/01/2023 09:00 и 25/01/2023 09:00
  3. Отговаряте на условията за кешбек бонус за максимум 1 индивидуална покупка.
  4. Трябва да извършите транзакция с booking.com, за да отговаряте на условията за този бонус.
  5. Можете да спечелите максимум £20.
  6. Кажете на приятел, бонуси за регистрация, безплатни търговци с връщане на пари и транзакции Snap & Save няма да се броят като една от вашите покупки към бонуса за връщане на пари.
  7. Сумата на вашата покупка трябва да бъде £50 или повече, това е сумата на покупката, отчетена обратно към TopCashback. Някои търговци може да не включват такси за доставка.
  8. Бонусът за връщане на пари ще се появи във вашия акаунт като нова транзакция, само когато връщането на пари за първоначалната покупка достигне етапа на чакане.
  9. Бонусът за връщане на пари ще бъде платим, когато първоначалната покупка стане платима.
  10. Ако анулирате поръчката си или търговецът сметне, че транзакцията не отговаря на условията за връщане на пари, бонусът за връщане на пари ще бъде премахнат.
  11. Разрешен е само един акаунт в TopCashback.co.uk на човек.
  12. Бонусът за връщане на пари може да не се прилага автоматично за покупки, при които трябва да се подаде липсващ иск за връщане на пари, за да може вашата покупка да бъде проследена правилно. Ако случаят е такъв и искът ви е успешен, ще трябва да съберете билет за поддръжка, за да получите бонуса.
  13. TopCashback няма да носи отговорност за техническа повреда или друго, което възпрепятства участието в тази промоция.
  14. Когато има противоречие между правилата и условията на офертата и правилата и условията на TopCashback, условията на офертата имат предимство до изтичането на офертата.

1.  

По мои разбирания (без да съм чела подробно условията) – правиш резервация за поне 50 GBP, дават ти 20GBP кешбек.

ПП. През кешбек сайтовете резервирам само обекти, които НЕ предлагат отстъпка през мобилно приложение (или genius) и винаги сравнявам. 
В случая имах такъв обект.

BTW, имам към стотина долара кешбек в Хамериканската версия на сайта, обаче упорито не ми позволяват да въведа дори пейпал-а си и не ми пращат мейл с линк за добавяне на начин на плащане на мейла. Някой да знае какво може да се направи?

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , Argentique каза:

По мои разбирания (без да съм чела подробно условията) – правиш резервация за поне 50 GBP, дават ти 20GBP кешбек.

ПП. През кешбек сайтовете резервирам само обекти, които НЕ предлагат отстъпка през мобилно приложение (или genius) и винаги сравнявам. 
В случая имах такъв обект.

Да, не казвам, че е лоша офертата. В някои случаи разбира се, че ще е по-добре от нищо.

20 паунда обаче със сигурност не дават за всяка покупка над 50. До 20 ще е.

Редактирано от ДиянаВ
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 5 минути , ДиянаВ каза:

Да, не казвам, че е лоша офертата. В някои случаи разбира се, че ще е по-добре от нищо.

20 паунда обаче със сигурност не дават за всяка покупка над 50. До 20 ще е.

В посочената оферта дават 20 паунда твърдо плюс 6% от цената на резервацията

Изглежда така :

image.png.ad339d7ddd6c0716a39b25461a087d3f.png

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.