Прескочи до съдържание

Портали за кешбек (връщане на пари при покупки) - въпроси и отговори

Препоръчани мнения

преди 9 минути , Capitan Morgan каза:

В посочената оферта дават 20 паунда твърдо плюс 6% от цената на резервацията

Изглежда така :

image.png.ad339d7ddd6c0716a39b25461a087d3f.png

Аха, тези 20 паунда са отделно, излизат само в топкешбек след покупката, ясно. Благодаря.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 8 минути , iMari каза:

Някой иска ли да ми прати приятелски линк за регистрация? 😉

Шсъ забогатява :lol:

• Шок 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 39 минути , Argentique каза:

BTW, имам към стотина долара кешбек в Хамериканската версия на сайта, обаче упорито не ми позволяват да въведа дори пейпал-а си и не ми пращат мейл с линк за добавяне на начин на плащане на мейла. Някой да знае какво може да се направи?

Да. Предлагаха някаква виртуална карта, където даже даваха някакъв минимален процент бонус - 1-2%. Направих си такава и получих кешбека там. Не можеш да ги дръпнеш по друга карта, ама платих разни неща, да не отиват зян.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 2 часа, Argentique каза:

По мои разбирания (без да съм чела подробно условията) – правиш резервация за поне 50 GBP, дават ти 20GBP кешбек.

ПП. През кешбек сайтовете резервирам само обекти, които НЕ предлагат отстъпка през мобилно приложение (или genius) и винаги сравнявам. 
В случая имах такъв обект.

BTW, имам към стотина долара кешбек в Хамериканската версия на сайта, обаче упорито не ми позволяват да въведа дори пейпал-а си и не ми пращат мейл с линк за добавяне на начин на плащане на мейла. Някой да знае какво може да се направи?

кешбек не дава през мобилното приложение, но ако резервираш през браузера от мобилния телефон дава кешбек и отстъпката за мобилна резервация. Като цяло не виждам полза от приложението в момента.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Въобще никакви варианти не ми предлагат – при натискане върху Payout ме праща към My Profile, където трябва да ми пратят мейл, който не се праща. И така от лятото. 😁
Явно е частен случай и ще трябва да пиша писма...:mail1:

216252668_Screenshot(232).png.4d4ce497c92663f6a70b9e35d54ad43d.png

Връзка към коментар
преди 3 часа, Argentique каза:

Въобще никакви варианти не ми предлагат – при натискане върху Payout ме праща към My Profile, където трябва да ми пратят мейл, който не се праща. И така от лятото. 😁

Пиши им да си промениш имейла и после пробвай пак с новият имейл. При мен така се беше бъгнало в УК версията.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
На 26.10.2022 г. в 17:37, neuromancer каза:

това пробвал ли си го? Британската версия даваше така, но по едно време спряха да дават само за търсене, трябва да има покупка

Плащат наистина.Ето моя профил.

Screenshot 2023-01-25 at 09-08-18 Account - Earnings By Member.png

Връзка към коментар
преди 12 часа, Argentique каза:

Това излиза при ман на Payout.Последно теглих към Амазон.

Screenshot 2023-01-25 at 09-16-22 TopCashBack - Account Payments.png

Screenshot 2023-01-25 at 09-16-45 TopCashBack - Account Payments.png

Screenshot 2023-01-25 at 09-17-01 TopCashBack - Account Payments.png

• Харесвам 2
Връзка към коментар

и двата сайта дават бонус за покупка днес, съответно 2 паунда за покупка от 5 и 2.5 долара за покупка от 10 долара

английския е по-добре, а и няма ограничения за търговците, за американския напр. букинг.ком не важи

На 25.01.2023 г. в 9:45, stani.m каза:

С един и същ профил ли сте в различните версии на topcashback? Аз съм в .com, но получавам писма и от .de. Но не мога да вляза, не помня как съм се регистирала там.

не е един и същи профила, трябва да се регистрираш поотделно (поне за ук и уса, немския не съм ползвал). Щом получаваш писма, значи знаеш мейла и можеш да си поискаш нова парола

Редактирано от neuromancer
  • Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 8 минути , ДиянаВ каза:

На вас появиха ли ви се 20-те £ и кешбека за покупката в Букинг от миналата седмица?

При мен не са.

При мен се появиха почти веднага след покупката:

Screenshot_20230131_053036.jpg.c43fd9664fe1df879484d6f5e8341e76.jpg

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Здравейте,

До сега съм трупал кешбек само през букинг и винаги през американската версия на TCB, обикновено офертата  за букинг там беше по-добра от английската версия на сайта.

За почивка през Март, откривам по-добра цена през hotels.com, сайт който не съм ползвал, но доколкото разбирам от споменаването му във форума - явно е ОК.

Отделно английския TCB от днес дава 12% за резервации през hotels.com, ОБАЧЕ в условията са изброили сигурно 1500 начина по които НЕ МОЖЕШ да си получиш парите и PayPal също фигурира в този "черен списък" - та на въпроса някой има ли идея как в този случай се тегли кешбека от английския сайт?

Cashback from this merchant cannot be withdrawn by Adidas e-Gift Card, All Bar One e-Gift Card, Amazon.co.uk e-Gift Card, Argos e-Gift Card, ASDA's e-Gift Card, Ask Italian e-Gift Card, B&M e-Gift Card, B&Q e-Gift Card, British Airways Executive Club, Caffe Nero e-Gift Card, Chef & Brewer Pub e-Gift Card, Clarks e-Gift Card, Costa e-Gift Card, Deliveroo e-Gift Card, Ember Inns e-Gift Card, Farmfoods e-Gift Card, FatFace e-Gift Card, Fayre & Square Pub e-Gift Card, Flaming Grill Pub e-Gift Card, Footasylum e-Gift Card, Footlocker e-Gift Card, Google Play e-Gift card, Greene King Pubs e-Gift Card, Halfords e-Gift Card, Harvester Pubs e-Gift Card, Harvey Nichols e-Gift Card, HelloFresh e-Gift Card, Hotels.com e-Gift Card, Hungry Horse Pub e-Gift Card, Innkeeper's Lodge e-Gift Card, John Lewis & Partners e-Gift Card, JoJo Maman Bébé e-Gift Card, Just Eat e-Gift Card, Love2Shop e-Gift Card, Miller & Carter Steakhouse e-Gift Card, Morrisons e-Gift Card, Naked Wines e-Gift Card, New Look e-Gift Card, Nicholson's e-Gift Card, Nike e-Gift Card, Not On The Highstreet e-Gift Card, O’Neill’s e-Gift Card, Paul Smith e-Gift Card, PayPal, Pizza Express e-Gift Card, Pizza Hut e-Gift Card, Primark e-Gift card, Red Letter Days e-Gift Card, Reward Wallet (e-Gift Cards plus bonus), Rewards Earth e-Gift Card, River Island e-Gift Card, Sainsbury's e-Gift Card, Stonehouse e-Giftcard, The Body Shop e-Gift Card, The Dining Out Card e-Gift card, The Great British Pub e-Gift card, The Restaurant Card e-Gift Card, Ticketmaster e-Gift Card, Toby Carvery e-Gift Card, Uber Eats e-Gift Card, Uber Rides e-Gift Card, Vintage Inns e-Gift Card, Virgin Experience Days e-Gift Card, Waitrose & Partners e-Gift Card, Waterstones e-Gift Card, Wayfair e-Gift Card, Xbox e-Gift Card, Xbox Live Gold Subscription e-Gift Card, Zizzi e-Gift Card.

Връзка към коментар
преди 20 минути , КолЮ каза:

Здравейте,

До сега съм трупал кешбек само през букинг и винаги през американската версия на TCB, обикновено офертата  за букинг там беше по-добра от английската версия на сайта.

За почивка през Март, откривам по-добра цена през hotels.com, сайт който не съм ползвал, но доколкото разбирам от споменаването му във форума - явно е ОК.

Отделно английския TCB от днес дава 12% за резервации през hotels.com, ОБАЧЕ в условията са изброили сигурно 1500 начина по които НЕ МОЖЕШ да си получиш парите и PayPal също фигурира в този "черен списък" - та на въпроса някой има ли идея как в този случай се тегли кешбека от английския сайт?

Cashback from this merchant cannot be withdrawn by Adidas e-Gift Card, All Bar One e-Gift Card, Amazon.co.uk e-Gift Card, Argos e-Gift Card, ASDA's e-Gift Card, Ask Italian e-Gift Card, B&M e-Gift Card, B&Q e-Gift Card, British Airways Executive Club, Caffe Nero e-Gift Card, Chef & Brewer Pub e-Gift Card, Clarks e-Gift Card, Costa e-Gift Card, Deliveroo e-Gift Card, Ember Inns e-Gift Card, Farmfoods e-Gift Card, FatFace e-Gift Card, Fayre & Square Pub e-Gift Card, Flaming Grill Pub e-Gift Card, Footasylum e-Gift Card, Footlocker e-Gift Card, Google Play e-Gift card, Greene King Pubs e-Gift Card, Halfords e-Gift Card, Harvester Pubs e-Gift Card, Harvey Nichols e-Gift Card, HelloFresh e-Gift Card, Hotels.com e-Gift Card, Hungry Horse Pub e-Gift Card, Innkeeper's Lodge e-Gift Card, John Lewis & Partners e-Gift Card, JoJo Maman Bébé e-Gift Card, Just Eat e-Gift Card, Love2Shop e-Gift Card, Miller & Carter Steakhouse e-Gift Card, Morrisons e-Gift Card, Naked Wines e-Gift Card, New Look e-Gift Card, Nicholson's e-Gift Card, Nike e-Gift Card, Not On The Highstreet e-Gift Card, O’Neill’s e-Gift Card, Paul Smith e-Gift Card, PayPal, Pizza Express e-Gift Card, Pizza Hut e-Gift Card, Primark e-Gift card, Red Letter Days e-Gift Card, Reward Wallet (e-Gift Cards plus bonus), Rewards Earth e-Gift Card, River Island e-Gift Card, Sainsbury's e-Gift Card, Stonehouse e-Giftcard, The Body Shop e-Gift Card, The Dining Out Card e-Gift card, The Great British Pub e-Gift card, The Restaurant Card e-Gift Card, Ticketmaster e-Gift Card, Toby Carvery e-Gift Card, Uber Eats e-Gift Card, Uber Rides e-Gift Card, Vintage Inns e-Gift Card, Virgin Experience Days e-Gift Card, Waitrose & Partners e-Gift Card, Waterstones e-Gift Card, Wayfair e-Gift Card, Xbox e-Gift Card, Xbox Live Gold Subscription e-Gift Card, Zizzi e-Gift Card.

Ако имаш револют с англиската банкова сметка -сорт код и акаунт номер

В Topcashback uk избираш BACS 

Връзка към коментар
преди 5 минути , Branko каза:

Ако имаш револют с англиската банкова сметка -сорт код и акаунт номер

В Topcashback uk избираш BACS 

iban-a на революта ми е латвийски 😞

явно няма, или поне не ги виждам, полезни ходове по тази промоция

Връзка към коментар
В момента, КолЮ каза:

iban-a на революта ми е латвийски 😞

явно няма, или поне не ги виждам, полезни ходове по тази промоция

Неее

Добавяш валута паунд 🇬🇧 

и на нея ти излиза 

Връзка към коментар
преди 7 минути , Branko каза:

Неее

Добавяш валута паунд 🇬🇧 

и на нея ти излиза 

добавих нова сметка в GBP, явно изглежда по супер странен начин и имам следните данни:

банков код във формат двуцифрено число-двуцифрено число-двуцифрено число

Сметка - само числа, общ брой 8 

Това ли е?

И в последствие ще мога да наредя превод от TCB.co.uk директно към тази сметка ли?

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 45 минути , КолЮ каза:

добавих нова сметка в GBP, явно изглежда по супер странен начин и имам следните данни:

банков код във формат двуцифрено число-двуцифрено число-двуцифрено число

Сметка - само числа, общ брой 8 

Това ли е?

И в последствие ще мога да наредя превод от TCB.co.uk директно към тази сметка ли?

@КолЮ Да, и аз така направих. За 1 работен ден сумата беше в Revolut сметката и курсът беше мн изгоден - в работен ден ги обърнах в лева. 

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.