Прескочи до съдържание

Портали за кешбек (връщане на пари при покупки) - въпроси и отговори

Препоръчани мнения

Преди 1 час, КолЮ каза:

добавих нова сметка в GBP, явно изглежда по супер странен начин и имам следните данни:

банков код във формат двуцифрено число-двуцифрено число-двуцифрено число

Сметка - само числа, общ брой 8 

Това ли е?

И в последствие ще мога да наредя превод от TCB.co.uk директно към тази сметка ли?

Да,това е

Може и Монезе или подобна карта,която има gb 🇬🇧 

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Виждам, че играта с колибритата в британския топкешбек пак е стартирала. Ще продължи чак до 27/02/23.

2. Entry Period

• The entry period for the competition will open on 14/02/2023 09:30 and will close at 17:00 on 27/02/2023.

Днешната улика отново води към hotels.com.

Няма връзка, но aliexpress също има някакви игри със събиране на койни, една като поливаш дръвчета и друга като комбинираш мидички, рачета и подобни. С няколко цъка вече събрах 3$, но по-важното е, че действа и като антистрес терапия. 😃

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 16 минути , iMari каза:

Няма връзка, но aliexpress също има някакви игри със събиране на койни, една като поливаш дръвчета и друга като комбинираш мидички, рачета и подобни. С няколко цъка вече събрах 3$, но по-важното е, че действа и като антистрес терапия. 😃

И аз я играя :laugh:, но от 1-2 седмици ми изчезна това с поливането :ohmy:. Имам 26$ и дотук койните са ми спестили 18 лв. Един приятел така ми се подиграваше, но намаза 8 лв. отстъпка от мойте койни, като му поръчвах наскоро ножове и точила :tongue:

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 33 минути , iMari каза:

Виждам, че играта с колибритата в британския топкешбек пак е стартирала. Ще продължи чак до 27/02/23.

2. Entry Period

• The entry period for the competition will open on 14/02/2023 09:30 and will close at 17:00 on 27/02/2023.

Днешната улика отново води към hotels.com.

Какви са загадките от предните дни знаеш ли?

Връзка към коментар
преди 3 минути , neuromancer каза:

тези от алиекспреса може ли да се теглят или трябва да ги харчиш на сайта? Че аз от там не пазарувам

В сайта,но не за всички  стоки .

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 5 минути , ДиянаВ каза:

Какви са загадките от предните дни знаеш ли?

Не знам, днес видях, че играта пак е активна. Успях да спечеля две Jelly Beans при Pets at home и Monsoon.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 23 минути , neuromancer каза:

тези от алиекспреса може ли да се теглят или трябва да ги харчиш на сайта? Че аз от там не пазарувам

Койните ги дава под формата на отстъпка за определени стоки. 
Пример:

18BEFB3A-6095-49B7-BA18-51875ADDA422.jpeg

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Правилно ли се ориентирам, че ако спечелиш някаква награда, няма много смисъл да продължиш да гониш колибрита, защото започва да ти дава само prize draw entry без лакомства? Така беше при миналата игра, където спечелих 1 паунд, така се случва и сега, след като улучих бутилка кока-кола - 10 пенса.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

май не, печелил съм 1.30 макс от една игра (3 награди)

просто са поразпределени, не дават само картинки и ако много цъкаш колибрита пoчвa да дава само prize draw entry

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 1 минута , iMari каза:

Правилно ли се ориентирам, че ако спечелиш някаква награда, няма много смисъл да продължиш да гониш колибрита, защото започва да ти дава само prize draw entry без лакомства? Така беше при миналата игра, където спечелих 1 паунд, така се случва и сега, след като улучих бутилка кока-кола - 10 пенса.

Може да се спечелят и от другите награди.Но аз повече харесвам играта при американците,там има повече печалби.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 1 минута , iMari каза:

Аз предния път спечелих 2 награди - 0,10 и 0,20. Според мен са на бройка. Има шанс да ти се падне втора, но бая влизания трябват и накрая ти писва.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

освен тия с подсказките дето са по един на ден има и други случайни, ама май са наистина случайни за всеки

аз ако спечеля картинка повече същия ден не влизам, че почва да дава само entry

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 24 минути , ДиянаВ каза:

musicMagpie

На мен ми даде само шанс за наградата. UKците коментират, че дава максимум 4 лакомства на ден и после почва само entry. Точно така стана при мен днес.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, ДиянаВ каза:

Аз предния път спечелих 2 награди - 0,10 и 0,20. Според мен са на бройка. Има шанс да ти се падне втора, но бая влизания трябват и накрая ти писва.

наградите със сигурност са на бройка, то си пише в регламента еди колко си по 0.10, еди колко си по 0.20...

• Харесвам 2
Връзка към коментар
На 11.03.2022 г. в 16:17, Lindt каза:

Има ли някакъв портал, който можем да ползваме за airbnb? 

На 11.03.2022 г. в 16:47, Фил каза:

Гугъл казва 3% от някакво си Fluz, но не съм го ползвал, нито съм го чувал. 

@Lindt, успя ли отнякъде да получиш нещичко за Airbnb🙂

Пробвах това Fluz, инсталирах приложението, но не мога да се регистрирам. Иска ми телефонен номер, на който да ми пратят смс, въвеждам го, но излиза съобщение, че вече е използван.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 11 минути , ДиянаВ каза:

@Lindt, успя ли отнякъде да получиш нещичко за Airbnb🙂

Пробвах това Fluz, инсталирах приложението, но не мога да се регистрирам. Иска ми телефонен номер, на който да ми пратят смс, въвеждам го, но излиза съобщение, че вече е използван.

Не, не намерих вариант. Напоследък обаче ми действа успокояващо airbnb, защото не се налага да го порверявам през 100 места и да съм убедена, че все пак се прецаквам с резервацията, както е с букинг 😄

• Смея се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.