Прескочи до съдържание

Портали за кешбек (връщане на пари при покупки) - въпроси и отговори

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 минута , elzbieta каза:

Някой попадал ли на този сайт за cash back? Появи се при завършване на резервация за паркинг на летище Отопени. Предлагат ми 20 паунда за регистрация като нов член.  Досега не съм ползвала сайтове за cash back и въвеждането на  толкова картови данни, леко ме притеснява.

https://www.completesavings.co.uk/?epid=13&actid=28

Бягай далече! Всеки месец таксуват с някаква сума(по спомен-18£).

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:

Може ли малко помощ  -  на 01.12.24 направих поръчка от TEMU чрез topcashback.com за първи път , но все още няма никакъв начислен кешбек. 

Тръгнах да пускам claim , но ми иска сумата в долари . Но аз платих в лева , тъй като не можех да избера друга валута освен евро.

Липсва ми и бонусът от 2.50 $ които трябваше да спечеля след като направя поръчка от над 15$.

Как да изчисля сумата в $  и как да си взема този бонус?

Публикувано:

Ами влез си в профила в раздел earnings и виж дали изобщо е отчетено. Сумите понякога се бавят много, но поне трябва да пише pending или claimed...

Публикувано:
преди 16 минути , jorocontrola каза:

Ами влез си в профила в раздел earnings и виж дали изобщо е отчетено. Сумите понякога се бавят много, но поне трябва да пише pending или claimed...

Ами , няма нищо . Вече съм проверила. 

Навсякъде сумата е $ 0.00.

Публикувано:
преди 1 час, Dora Popova каза:

Може ли малко помощ  -  на 01.12.24 направих поръчка от TEMU чрез topcashback.com за първи път , но все още няма никакъв начислен кешбек. 

Тръгнах да пускам claim , но ми иска сумата в долари . Но аз платих в лева , тъй като не можех да избера друга валута освен евро.

Липсва ми и бонусът от 2.50 $ които трябваше да спечеля след като направя поръчка от над 15$.

Как да изчисля сумата в $  и как да си взема този бонус?

Не знам как да превалутираш, и защо не може в лева. Аз също пуснах клейм и след месец  ми изплатиха сумата, въпреки, че ми писаха, че може да минат месеци.

• Благодаря 1
Публикувано:

Приблизително обърни сумата, но не разчитай много, те клеймове от AliExpress даже официално ги игнорират, може и това така...

• Харесвам 1
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.