Sun4o Публикувано: 13 септември, 2015 Сподели Публикувано: 13 септември, 2015 Горе главата, след време ще се смеете на случката. Ей такива моменти се помнят най-много. 7 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 13 септември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 13 септември, 2015 Смеем се :-). Багажът се намери в Дюселдорф. Ще се опитат да го доставят в Лима. А дано, че за Куско вече ще трябват топли дрехи. Току-що се чекирахме за Лима. Така, че продължаваме напред по плана. 10 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 13 септември, 2015 Сподели Публикувано: 13 септември, 2015 Не е точно така , но не е далеч от истината Ще се отдам на шопинг ... Смеят се те. Аз не чак толкова. 7 Връзка към коментар
maik Публикувано: 13 септември, 2015 Сподели Публикувано: 13 септември, 2015 лошо се е получило, спор няма.. след като на една среща се наложи да се явя в полу-неуместен вид по подобни причини, винаги слагам 2 ката дрехи + обувки в ръчния си багаж. и с децата като пътуваме, пак така правя. а после пък, на връщане, всичко новозакупено от съотвеното място, също мушкам в ръчния и ние стартирахме пътуването си до перу с бъгове. при нас беше директно отменен полет букурещ-бареселона. и от там се наложи да купуваме билети за мадрид (помня цифра над 500Е), съответно загубихме парите, свързани с дестинацията барса-мадрид - полет и хотел, и планове, и какво ли не. много тъпо беше. и при теб е тъпо - спор няма. накрая обаче всичко ще се подреди по един или друг начин. дано само да е по един, а не по друг 1 Връзка към коментар
Botko Публикувано: 13 септември, 2015 Сподели Публикувано: 13 септември, 2015 Смеем се :-). Багажът се намери в Дюселдорф. Ще се опитат да го доставят в Лима. А дано, че за Куско вече ще трябват топли дрехи. Току-що се чекирахме за Лима. Така, че продължаваме напред по плана. На чужд гръб и 100 тояги са малко,но ви стискам палци всичко да завърши добре! Иначе ако багажа е в Дюселдорф,като нищо БГаер май има дестинация до там(от скоро) и е възможно да са го запратили нататък ТЕ! Аз по си мислих да не са объркали Lima...с LimaSsol 2 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 13 септември, 2015 Сподели Публикувано: 13 септември, 2015 Смеят се те. Аз не чак толкова. Спътничките все ще ти услужат с някоя дрешка. Ще избягваш снимките няколко дена 14 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 13 септември, 2015 Сподели Публикувано: 13 септември, 2015 Спътничките все ще ти услужат с някоя дрешка. Ще избягваш снимките няколко дена Хахаха това беше сериозен удар под кръста 9 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 13 септември, 2015 Сподели Публикувано: 13 септември, 2015 Лек път! Ще чакаме снимки! Няма значение ако са такива Сори Stenk, за още една тояга на твой гръб Надявам се, че ще си го избиеш чрез компенсации от авиокомпаниите! 7 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 13 септември, 2015 Сподели Публикувано: 13 септември, 2015 Не е точно така , но не е далеч от истината Ще се отдам на шопинг ... Смеят се те. Аз не чак толкова. Поплачи на моето рамо, Стенк - аз те разбирам. Една от моите фобии. Зарежи ги тия подигравчии, сега ще ги ритна от теб! Много да ви е хубаво! Тези моменти наистина оставят незабравим отблясъм. Мацките могат да дадат едно рамо с някоя дрешка - е, не баш като горната, ама ако е такава, искам снимкааа! Всичко ще е наред, Връзка към коментар
Костов Публикувано: 13 септември, 2015 Сподели Публикувано: 13 септември, 2015 Май Стенк ще бие Wilks като прелети окена само с ръчен багаж, състоящ се от пазарска торбичка. Мисля че Wilks, следващия път ще прелети океана само по тениска, къси панталони и джапанки. Паспорт и пари в джоба. Надявам се нашите Убавци от Bulgaria air, да не се намесят в пращането на багажа на Stenk от Дюселдорф, защото кой знае чий багаж ще му пратят. Както се казва всяко зло за добро. Сигурен съм, че от тук нататък ви чакат само хубави неща 5 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 13 септември, 2015 Сподели Публикувано: 13 септември, 2015 Лек път! Ще чакаме снимки! Няма значение ако са такива Сори Stenk, за още една тояга на твой гръб Надявам се, че ще си го избиеш чрез компенсации от авиокомпаниите! Подобна е , но в черно Да видим нещо за бельо )) Ами аз само с Iberia контактувам , да видим какво ще направят. Имам там някакъв номер при тях за delayed bag , но пък не попълних нищо друго на летището за забавен или изгубен багаж... 5 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 13 септември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 13 септември, 2015 Ние вече се заехме с попълването на гардероба на Стенк, ама той геройски се противи. Майтапа на страна, ама ситуацията никак не е приятна да останеш без багаж още преди да си започнал истинското пътуване. Air China не са толкова зле колкото очаквахме. Излитане и кацане по разписание. Лек полет почти без никакъв сървиз. Но пък, когато хранят го правят добре. Който обича китайско гладен няма да остане. Китайците бяха малцинство. Екипажът завърши полета с поклон за пътниците. 16 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 13 септември, 2015 Сподели Публикувано: 13 септември, 2015 (редактирано) Копринени чорапи и нощница ...това не стига Редактирано 13 септември, 2015 от stenk 9 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 13 септември, 2015 Сподели Публикувано: 13 септември, 2015 Май Стенк ще бие Wilks като прелети окена само с ръчен багаж, състоящ се от пазарска торбичка. По-скоро wilks ще бие stenk, че пълни куфaри, и ги чекирa, a не тръгвa сaмо с мaксимaлно позволения ръчен бaгaж Нищо, че е презокеaнско пътувaне, но пък сaмо зa 2 седмици. Още повече, че всички полети от тук до крaйнaтa точкa, не сa били нa един билет, и шaнсът зa зaсечкa по трaсето се увеличaвa многокрaтно. Ще се нaучиш и ти, брaт, aмa кaто гледaм по трудния нaчин Копринени чорапи и нощница ...това не стига Горе глaвaтa! Когa друг път ще имaш възможност дa се видиш в дрехите нa mililia и Гергaнa, и то без дa събудиш никaкви подозрения. П. П. Снимки и aз искaм. Зaдължително! 11 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 14 септември, 2015 Сподели Публикувано: 14 септември, 2015 Весело и незабравимо да си изкарате Stenk не се коси с багаж или без, важното е, че се намираш на прекрасно място в страхотна компания Enjoy и чакаме снимков материал. 5 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 16 септември, 2015 Сподели Публикувано: 16 септември, 2015 Якенцето на Гергана много ми отива , подариха ми и гребен , черпят ме с Упсарин ... Само боксерки и тениски си накупих Абе злато са си ... 19 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 16 септември, 2015 Сподели Публикувано: 16 септември, 2015 Якенцето на Гергана много ми отива , подариха ми и гребен , черпят ме с Упсарин ... Само боксерки и тениски си накупих Абе злато са си ... Ще видиш, че от това пътуване ще ти остане най-хубавият спомен. И най-гояямата радост, че не си сам, ами с такава супер компания. Ееееееех, младини, младиниииии 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 16 септември, 2015 Сподели Публикувано: 16 септември, 2015 (редактирано) Якенцето на Гергана много ми отива , подариха ми и гребен , черпят ме с Упсарин ...Ехеее, обгрижват те момичетата, не сме се и съмнавали, де! Заклевам те обаче ролките за коса и фон дьо тенът любезно, но твърдо и непоколебимо да откажеш! Редактирано 16 септември, 2015 от Фичо 17 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 16 септември, 2015 Сподели Публикувано: 16 септември, 2015 Ехеее, обгрижват те момичетата, не сме се и съмнавали, де! Заклевам те обаче ролките за коса и фон дьо тенът любезно, но твърдо и непоколебимо да откажеш! На глас се смея... :) Наистина ще ти остане незабравим спомен. Хеле ако има и ролки... хахахааа Връзка към коментар
vesi Публикувано: 16 септември, 2015 Сподели Публикувано: 16 септември, 2015 Ххахахахха Да очакваме пътепис с заглавие "Перу... По пътя на инките с черни копринени чорапи" Приятно изкарване и само положителни емоции насетне 7 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 16 септември, 2015 Сподели Публикувано: 16 септември, 2015 Якенцето на Гергана много ми отива , подариха ми и гребен , черпят ме с Упсарин ... Само боксерки и тениски си накупих Абе злато са си ... Искамееее снимкиии! 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 16 септември, 2015 Сподели Публикувано: 16 септември, 2015 ... черпят ме с Упсарин ... Ауууу, сега го видях , няма ли нЕкое коктейлче с маслинка на клечка, ми с това. :unsure: Връзка към коментар
Ellena Публикувано: 17 септември, 2015 Сподели Публикувано: 17 септември, 2015 Усетихте ли земетресението в Чили? Стойте по-далече от океана. Връзка към коментар
Duke Публикувано: 17 септември, 2015 Сподели Публикувано: 17 септември, 2015 Брей, чак сега виждам тази тема! Чета по други теми разни откъслечни мнения за Мадрид, загубен багаж, Куско и т.н., но сега вече навързах нещата... Стенк, тази история с багажа е действително неприятна. От друга страна, добре е човек да извлича дивидент от всяка ситуация. Сега при ограничено количество дрехи с което по принуда разполагаш и с две жени, с които така или иначе (по принуда) разполагаш, не е зле да помислиш за нов вечерен дрескод. В знак на солидарност, вечер, след завръщане в хотела от изнурителни обиколки, нека задължителното облекло за двете дами да включва единствено шапка и евентуално вратовръзка. Хора сме, трябва да бъдем солидарни... 3 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 17 септември, 2015 Сподели Публикувано: 17 септември, 2015 Усетихте ли земетресението в Чили? Стойте по-далече от океана. Не , нищо не сме усетили тук. Още сме в Куско. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега