bad kid Публикувано: 14 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2015 Allgau Airport Expres до Мюнхен (15 евро) и Мюнхен - Нюрнберг с flixbus за 5 евро Връзка към коментар
Plovdivian Публикувано: 14 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2015 Питайте всичко което ви интересува, аз тая линия я изтърбуших за три месеца вече четири пъти, и до края на годината планирам поне още два полета. Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 14 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2015 Възползвам се Има ли достатъчно таксита на летището и каква е цената до жп гарата в Меминген? Връзка към коментар
Mary Публикувано: 16 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2015 Allgau Airport Expres до Мюнхен (15 евро) и Мюнхен - Нюрнберг с flixbus за 5 евро Не видях подходящ вариант с този автобус, съобразявайки часа на пристигане от София. Вероятно си го ползвал след отсядане/разглеждане на Мюнхен. Питайте всичко което ви интересува, аз тая линия я изтърбуших за три месеца вече четири пъти, и до края на годината планирам поне още два полета. И аз като noshtna_ptica да попитам за такситата от летището до гарата в Меминген? И още едно въпросче - Струва ли си да си купим и използваме Bavaria-Ticket за придвижването от Меминген до Нюрнберг? Двама човека сме. Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 16 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2015 за някои дни има автобус до Нюрнберг в 15 часа, аз чаках чак до 19;30, разходих се из Мюнхен, пих кафе докато го чакам... Връзка към коментар
Mamas Публикувано: 18 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2015 Посочената автобусна линия Allgau Airport Expres има автобус от летището в Меминген за Мюнхен в 13:20. При положение, че по разписание полета пристига на 12:50, дали ще има достатъчно време да се хване автобуса. Ако не, какво предлагате за придвиждане до Мюнхен - 5-ма възрастни. Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 18 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2015 Тези автобуси чакат полетите и докато не се качат хората не тръгват. 1 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 18 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2015 нашият полет закъсня с около 40 мин, автобусът чакаше, потвърждавам 4 Връзка към коментар
Mamas Публикувано: 18 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2015 Чудя се да купя ли билети предварително? Какво ще ме посъветвате, все пак сме пет човека? Връзка към коментар
alex0001 Публикувано: 18 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2015 Днес се завърнах от Мюнхен, но летяхме с Уиз през Меминген.Използвахме автобусния трансфер и нямахме абсолютно никакви проблеми.Автобусите чакат всички пътници да се качат.Бях купил 4 билета онлайн, така ползвахме отстъпка, и само показах потвърждението за билетите на шофьора и се качихме. 1 Връзка към коментар
Mamas Публикувано: 30 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2015 Ако не е нахално, може ли да ми посочите къде са спирките на този автобус на летището и в Мюнхен? Аз също купих билети и се надявам всичко е наред. Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 30 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2015 (редактирано) В Мюнхен пристигат и тръгват от Arnulfstrasse №3, много близо до централната жп гара. Ето го мястото и оранжевият автобус. На връщане беше препълнен и не всички успяха да се качат, но 30 мин по-ранно отиване е ОК. Тези, които останаха ги натовариха на същата цена на такси, но не знам дали това беше инцидентно или е практика. Летището е много малко. Излизаш и пред теб е оранжевият автобус, друг няма Редактирано 30 ноември, 2015 от noshtna_ptica 3 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 30 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2015 спират и зелените автобуси на flixbus 2 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 30 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2015 спират и зелените автобуси на flixbus Спират, когато ги има. При нас нямаше - вероятно такова е зимното разписание. Връзка към коментар
Васил Атанасов Публикувано: 15 декември, 2015 Сподели Публикувано: 15 декември, 2015 Някой може ли да ми каже билетите за трансфера от Меминген до Мюнхен(и обратно) чрез Allgau Airport Expres онлайн ли да си ги купя и ако да от кой сайт. Връзка към коментар
Mary Публикувано: 15 декември, 2015 Сподели Публикувано: 15 декември, 2015 Някой може ли да ми каже билетите за трансфера от Меминген до Мюнхен(и обратно) чрез Allgau Airport Expres онлайн ли да си ги купя и ако да от кой сайт.Да. Ето сайта им:http://www.allgaeu-airport-express.de/index.php?plink=index&lg=uk 2 Връзка към коментар
ALEX7664 Публикувано: 6 март, 2016 Сподели Публикувано: 6 март, 2016 Добър вечер на всички...ще пътувам до Нюрнберг на 26.05.2016г..мисля през Меминген,като ще отседна там до неделя на 29.05.2016г....Нещо да ме посъветвате...как най-евтино бих могъл да го осъществя... Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 6 март, 2016 Сподели Публикувано: 6 март, 2016 На 26 Май няма полет София - Меминген иначе от Мюнхен до Нюрнберг с flixbus.com за 5 евро 1 Връзка към коментар
ALEX7664 Публикувано: 7 март, 2016 Сподели Публикувано: 7 март, 2016 Грешка...на 25.05 -сряда...значи 20 евро от летището до мюнхен и от мюнхен до нюрнберг още 5 евро...като цена е добре...но не ми дава да си запазя билет за автобусите...може би е още рано? Връзка към коментар
ALEX7664 Публикувано: 7 март, 2016 Сподели Публикувано: 7 март, 2016 Исках да питам и ако си взема автомобил под наем ,дали от летището на меминген ,ми го дават и дали е най-добре от сайта на wizz air е най-добре да го направя? Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 7 март, 2016 Сподели Публикувано: 7 март, 2016 Грешка...на 25.05 -сряда...значи 20 евро от летището до мюнхен и от мюнхен до нюрнберг още 5 евро...като цена е добре...но не ми дава да си запазя билет за автобусите...може би е още рано? Рано е още, да има и директен flixbus от Меминген, но тръгва рано и няма как да го хванеш с полета от София, но следи разписанието, може да пуснат и по-късен. Връзка към коментар
Plovdivian Публикувано: 7 март, 2016 Сподели Публикувано: 7 март, 2016 За българския полет, Фликсбус не те устройва, освен ако естествено не ти се дреме на летището допълнителни 3 часа, за да спестиш 4 евра. И на отиване към FMM и на връщане, те устройва Алгьой експрес. Кофтито е че е по-скъп, но...пълно щастие никога няма. Цена при закупуване онлайн - 15 евра, на място в автобуса преди качване - 17. Един съвет от мен обаче, като човек който пътува по тая отсечка всеки месец - ВИНАГИ купувай онлайн предварително, спестяват се главоболия. Автобусите винаги чакат отпред пред терминала да се напълнят и в рамките на около 15-20 минути тръгват, като очакваното пристигане на Хаупбанхоф е 15.30+- някоя друга минута.Ако пък предпочетеш кола под наем - Авис и Сикст (и разни други някакви) си имат гишета на летището, но за условия и цени - на място. 2 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 7 март, 2016 Сподели Публикувано: 7 март, 2016 Аз говоря за фликсбус Меминген - Нюрнберг, не Меминген - Мюнхен 1 Връзка към коментар
Plovdivian Публикувано: 7 март, 2016 Сподели Публикувано: 7 март, 2016 (редактирано) Аз говоря за фликсбус Меминген - Нюрнберг, не Меминген - Мюнхен Не съм догледал, извинявам се. При това положение си хващаш градския за 2 евра да те откара до гарата в Меминген преди 15.30 и си идеален. Билети по 5 евра по тая отсечка няма. В конкретния час са по 13. Билети по 5 евра пускат само по отсечката Мюнхен-Нюрнберг, и то главно за първите и последните автобуси. Всичко друго започва от 8 и нагоре, според зависи часа на пътуване. В такъв случай ще е още по-задължително да си купи билета онлайн, поради щото при всичко което не е фиксирана отсечка, чиито цени са почти уеднаквени онлайн и на място (разбирай трансферите), ти режат главата ако закупиш на място от автобуса. Редактирано 7 март, 2016 от Plovdivian Връзка към коментар
timobg Публикувано: 8 април, 2016 Сподели Публикувано: 8 април, 2016 Някой пътувал ли е с Allgäu Airport Express от Мюнхен до Мемминген с автобуса, който е в Недела в 12:30? Пристига на летището в 14:00 и самолета излита в 15:40. Достатъчно ли е времето или да се ориентирам към по-ранен автобус? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега