Прескочи до съдържание

Тема за рок/блус музика и производни - класически рок, арт, прог, хард, хеви, метъл, ню-уейв, алтърнатив...

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 час, crazyhorse каза:

Хубав проект! Ще е интересно да се види, а и ми е любопитно дали ще има някои от моите любими албуми/групи... 

Не знам доколко ще бъде интересен за форума. Иначе го представих още преди 5 години в социалната мрежа...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 58 минути , Duke каза:

Не знам доколко ще бъде интересен за форума. Иначе го представих още преди 5 години в социалната мрежа...

Не сме приятели в социалната мрежа,затова не го знам... 

Публикувано:

Това звучи много добре. Ако някой има интерес, останали са малко билети, а събитието е знаково за България...

46a1f50f-5a37-9854-a951-438e941a48ba.jpg

Robert Plant
07 юли 2026, Античен театър, Пловдив
100% кешбек

Посети специалния линк на ticketstation.bg по-долу или влез във Fest Club App и вземи билет с 100% кешбек благодарение на Mastercard®. Само за 24 часа в периода от 11:00ч. на 23.06.2026, до 10:59 на 24.06.2026.

от 11:00 на 23.06 до 10:59 на 24.06, само с твоята mc_hrz_rgb_pos.png
  • Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Zaro каза:

Що не даваха отначалото билети със 100% кешбек, та да не се набутваме. 

По всяка вероятност защото разчитат на малоумници като мен, които закупуват билети дори една минута преди официалния старт на продажбите... 😉 

-----Ticketstation-georgeradushev-gmail-com-Gmail-06-23-2026_01_02_PM.png.4dc2568e4c735cee345262fa7e6da311.png

-----Ticketstation-georgeradushev-gmail-com-Gmail-06-23-2026_01_05_PM.jpg.aa24a774c8f01009bfcb2101acac5090.jpg

• Смея се 1
Публикувано:
2 hours ago, Duke said:

Това звучи много добре. Ако някой има интерес, останали са малко билети, а събитието е знаково за България...

46a1f50f-5a37-9854-a951-438e941a48ba.jpg

Robert Plant
100% кешбек

Посети специалния линк на ticketstation.bg по-долу или влез във Fest Club App и вземи билет с 100% кешбек благодарение на Mastercard®. Само за 24 часа в периода от 11:00ч. на 23.06.2026, до 10:59 на 24.06.2026.

от 11:00 на 23.06 до 10:59 на 24.06, само с твоята mc_hrz_rgb_pos.png

Това прилича на измама. Откъде си го изкопирал?

Публикувано:
преди 29 минути , СимЕон I каза:

Това прилича на измама. Откъде си го изкопирал?

Не знам защо реши, че е измама. Получих го по имейл от официалната платформа за продажба на билети. Подобни промота има непрекъснато. Освен за този концерт в същия имейл има и линкове към други техни събития със същите условия...

from: Ticket Station Bulgaria <newsletter@ticketstation.bg>
reply-to:
  1. Ticket Station Bulgaria <newsletter@ticketstation.bg>
to:
  1. ххххххххххххххххххххххххх
date: 23 Jun 2026, 12:44
subject: 🔥 Томбола за -100% за Paw Patrol и Robert Plant
mailing list: 92d3d524faa9db7265de01934mc list <92d3d524faa9db7265de01934.548759.list-id.mcsv.net> Filter messages from this mailing list
mailed-by: mail42.suw151.rsgsv.net
Signed by: ticketstation.bg
security: cleardot.gif Standard encryption (TLS) Learn more

Публикувано:
7 minutes ago, Duke said:

Не знам защо реши, че е измама. Получих го по имейл от официалната платформа за продажба на билети. Подобни промота има непрекъснато. Освен за този концерт в същия имейл има и линкове към други техни събития със същите условия...

from: Ticket Station Bulgaria <newsletter@ticketstation.bg>
reply-to:
  1. Ticket Station Bulgaria <newsletter@ticketstation.bg>
to:
  1. ххххххххххххххххххххххххх
date: 23 Jun 2026, 12:44
subject: 🔥 Томбола за -100% за Paw Patrol и Robert Plant
mailing list: 92d3d524faa9db7265de01934mc list <92d3d524faa9db7265de01934.548759.list-id.mcsv.net> Filter messages from this mailing list
mailed-by: mail42.suw151.rsgsv.net
Signed by: ticketstation.bg
security: cleardot.gif Standard encryption (TLS) Learn more

Този текст:

Robert Plant
100% кешбек

от 11:00 на 23.06 до 10:59 на 24.06, само с твоята..

звучи като всеки да получава кешбек ако си купи билет в тези 24 часа. 

А в subject line пише:  Томбола за -100% за Paw Patrol и Robert Plant и изобщо не е ясно каква е тази томбола.
Освен това няма никаква подобна информация на сайтовете на Mastercard, освен че концерта е включен в мероприятията, за които при покупка от част от търговците се получават 10% кешбек.

Официалните платформи не могат да се изключат автоматично от кръга на измамниците.
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 13 минути , СимЕон I каза:

Официалните платформи не могат да се изключат автоматично от кръга на измамниците.

Е, не вярвам официалният представител на Live Nation за България да си позволява подобни неща. Както и да е, аз го разбирам като последна покана към широките маси (баш феновете отдавна така или иначе са го направили) да изкупят останалите малко свободни билети за събитието. Дали от това ще произтече 100% кешбек или ще има томбола и т.н., според мен е второстепенно в случай, че си решил да посетиш събитието и все още не си се снабдил с билети. Тази програма на МастерКард върви от доста време насам и не вярвам да е измама, но и нямам желание да се задълбочавам в излишни проверки. Реших да споделя нещо интересно, а всеки сам си преценя...

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:
преди 2 часа, Сузи Су каза:

И в тоя ред на мисли, с удоволствие искам да нахраня българските промотори, които за да си спася бъбрек ме принудиха да се вдигна до любимото Порто и да не им стъпвам на фестивалите в Пловдив😁

The Cure ли гледа в Порто? И ако да, защо не и в Пловдив?

Публикувано:
8 minutes ago, Duke said:

The Cure ли гледа в Порто? И ако да, защо не и в Пловдив?

Позна 🙂 А защо не и в Пловдив? Финансовата част няма да коментирам, очевидно е ясна. Но на 40 градуса до реката е убийствено. Идеята е да ни е хубаво, а не да агонизираме. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 41 минути , Сузи Су каза:

Позна 🙂 А защо не и в Пловдив? Финансовата част няма да коментирам, очевидно е ясна. Но на 40 градуса до реката е убийствено. Идеята е да ни е хубаво, а не да агонизираме. 

Сетът им стартира в 22.30 ч. Финансовата част? След месец ще ги гледаме и в Осло при цена на билета от 1299 NOK срещу 60 EUR в Пловдив. Имате време да помислите...

Публикувано:
12 minutes ago, Duke said:

Сетът им стартира в 22.30 ч. Финансовата част? След месец ще ги гледаме и в Осло при цена на билета от 1299 NOK срещу 60 EUR в Пловдив. Имате време да помислите...

50 евро беше билета, а хотел 3 звезди със закуска - 65 евро за двама в Порто.

Тук НА Пловдив под 400-500 евро за нощувка по време на фестивала - забрави! Билетът май беше около 60. Явно не си постоянно пребиваващ в БГ, извинявам се, че не съм наясно. Цените на храни и напитки по време на концерти са станали брутални. 3 евро за бира в Порто срещу 9 евро в София (на Garbage предходната седмица) са меко казано прекалени. Много мръднахме от темата:) Пожелавам Ви прекрасно изкарване, няма да съжалявате!

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 11 часа, Сузи Су каза:

Тук НА Пловдив под 400-500 евро за нощувка по време на фестивала - забрави!

Личи си, че не си чела моят кратък наръчник за неотложни действия и логистика при покупка на билети за концерти... 😛 

Нашата нощувка в Пловдив е в ESTE PARK Hotel, който е на 10-15 минути от мястото на събитието и струваше 200 лева с включена закуска. Естествено, можех да букна и по-евтин хотел, но обичам удобството. За сравнение хотелът ни в Осло струва 1635 NOK на вечер. Самолетните билети, макар и включващи Гьотеборг в едната посока, струват по 370 евро на човек. Въобще не включвам в калкулацията вътрешни транспорти и допълнителни пътувания в Швеция и Норвегия, които предстоят. За цената на концертните билети вече писах, почти двойно по-скъпи в Осло в сравнение с Пловдив. Така че, все още посещение на концерт България с присъщата логистика излиза далеч по-евтино...

Явно не си постоянно пребиваващ в БГ, извинявам се, че не съм наясно.

А, не, основно живеем тук, но много често пътуваме и затова си останала с подобно впечатление...

Цените на храни и напитки по време на концерти са станали брутални. 3 евро за бира в Порто срещу 9 евро в София (на Garbage предходната седмица) са меко казано прекалени.

Тук съм напълно съгласен с теб...

Пожелавам Ви прекрасно изкарване, няма да съжалявате!

Благодаря! Сигурен съм, че няма да съжаляваме. Сетлист 1, който е основен за тазгодишното турне е страхотен, макар, че лично аз имам известни предпочитания към Сетлист 2, който се появи за фестивалните участия на Острова с цел разнообразие за онези, които са посетили първите дати доминирани от Сетлист 1...

• Харесвам 1
  • 3 седмици по-късно ...
  • 4 седмици по-късно ...
Публикувано:

Няма как да не се подмине едно знаметално събитие в рокмузиката. Снощи, след повече от 30 години, Ричи Блекмор се начи на една сцена с тримата живи от великия състав на Пърпъл - Гилън, Пейс и Глоувър. 

• Харесвам 11
  • Браво 1
Публикувано:
преди 14 часа, Zaro каза:

Няма как да не се подмине едно знаметално събитие в рокмузиката. Снощи, след повече от 30 години, Ричи Блекмор се начи на една сцена с тримата живи от великия състав на Пърпъл - Гилън, Пейс и Глоувър. 

Отдавна трябваше да го поканят! Поздравления най-вече за Гилън, че инатът му е пословичен, но ако   не е бил Ричи, най-вероятно нямаше да е това, което е сега! 

Най-после томахавките са заровени! 

• Харесвам 2
Публикувано:
На 17.06.2026 г. в 14:32, Duke каза:

Само да констатирам (дори вече не е за оплакване), че тази година Live Nation (и за съжаление не само те!), съвсем се оляха с цените на концертните билети. Преди малко купих билети на pre-sale за концерт на група, която от години следя, за скромната сума от 270 евро за 1 брой. Концертите са в две поредни дати, в новата зала в Милано, следователно платих общо 1080 евро за нас двамата. Само за сравнение, билети за концерти на същата група през годините съм купувал на следните цени:

2013 г. - Торино (олимпийски стадион) - 67 евро за 1 бр.;

2016 г. - Милано (старата зала) - 57 евро за 1 брой;

2019 г. - Париж (Стад дьо Франс) - 123 евро за 1 брой;

2023 г. - Милано (Сан Сиро) - 98 евро за 1 брой;

2026 г. - Милано (новата зала) - 270 евро за 1 брой.

Тенденцията е ужасяваща...

ОК, аз принципно купувам от възможно най-скъпите билети извън разните VIP пакети, защото имам принцип, че щом давам една шапка пари, за да обикалям Европа по концерти е глупаво да купувам евтини билети за "гълъбарника", но все пак дори и на мен тези цени започват да ми правят сериозно впечатление. И тук не говорим за концерт на Ролинг Стоунс или Сър Пол Маккартни. Впрочем, преди няколко години платих по 260 паунда за билети за концерт на Ролинг Стоунс и пак толкова за концерт на Ийгълс, но това са съвсем различна категория артисти и там цената е очаквано да бъде висока...

Както и да е, със сигурност концертите ще бъдат уникални и нямам търпение да видя отново на живо една от най-атрактивните групи на нашето време...

Билетите за това турне на Мюз за повечето места бяха неприемливо скъпи. Май само за датите в Германия бяха на адекватни цени

Публикувано:
преди 9 часа, stormbringer каза:

Билетите за това турне на Мюз за повечето места бяха неприемливо скъпи. Май само за датите в Германия бяха на адекватни цени

Съгласен съм с теб! Цените на билетите за всяко следващо турне на MUSE непрекъснато се увеличават. Въпреки всичко, поне досега не съм останал разочарован от техен концерт и продължавам без пропуснато турне през последните петнадесет години...

Така или иначе пиша в темата, нека да споделя и краткото си мнение за първата, но категорично не и последна среща на живо с Nick Cave & The Bad Seeds снощи в Осло:

Трудно е да се опише подобно събитие. В живота си съм присъствал на стотици концерти, но такъв като този не бях посещавал. Nick Cave е истински илюминат. Дали харесваш неговата музика и лирика всъщност няма никакво значение в мига, в който този човек излезе на сцената за среща със своята публика. Защото няма абсолютно никакво съмнение, че всъщност всичко е продиктувано именно от тази среща - Nick Cave дава на публиката незабравимо изживяване, но в същото време черпи първична енергия от същата тази публика. Тази симбиоза е толкова силна, че буквално осмисля цялото събитие.

Така беше и снощи в Осло. Nick излезе на сцената, като моментално се насочи към пътеката пред първи ред. След това премина по цялото нейно протежение и внимателно сканира хората от първите редове. По-късно стана ясно и защо го прави, а именно, за да прецени на кои места ще бъде най-безопасно да прекрачва директно и многократно от пътеката върху ръцете и раменете на хората, без да рискува собственото си здраве. Необяснимо поведение за почти седемдесет годишен, нали? И в този момент над Осло започна леко да ръми. Nick беше едновременно изненадан и доволен, а веднага след това започна един от най-шантавите монолози на които съм бил свидетел:

"Хей, Осло, наистина ли започна да вали? Ами, чудесно, направо великолепно..."

В този миг Nick забеляза себе си на един от големите екрани встрани от сцената и продължи:

"Я, ама това съм аз! Вижте колко добре съм облечен, какво ще кажете?"

Естествено последва одобрителен рев, а някой от първите редове се провикна:

"Освен всичко друго си изключително красив!"

Nick Cave не скри своето задоволство и директно отговори с:

"О, благодаря ти, че потвърди моите подозрения!"

Два часа и десет минути по-късно, малко преди да напусне сцената и след като по време на шоуто лично дойде при мен, за да се подпре за около минута на вдигнатата ми за поздрав ръка, Nick Cave изчака членовете на Bad Seeds да се приберат зад кулисите и подари на всички нас прочувствена пиано версия на безсмъртната Into My Arms...

20260813_221340.jpg.340a01cd6efdef945361d065f28481d6.jpg

20260813_224935.jpg.dc3db3e3ecc707e6a9d6398fd0e1aaf6.jpg

20260813_225453.jpg.77b0d6ddf5cef22f37d4c708ba901c36.jpg

20260813_215632.jpg.787fe4a57ca969cacda87617150cf680.jpg

20260813_231012.jpg.82ed3aa6044244de004036a92b6507d2.jpg

• Харесвам 3
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Преди 50г на този ден в Дъблин 14 годишния Лари Мълън-младши залепя обява в  училището си Mount Temple Comprehensive School в Дъблин

с текст “ барабанист търси музиканти за група” . Това поставя началото на великата рок банда U2. Днес те направиха изненада , като се появиха на сцената на същото училище. А преди дни обявиха и новия си студиен албум “ Carnaval de Luz”. Няма как да няма световно турне🙂

• Харесвам 8
Публикувано:

А в момента правят и импровизиран концерт от балкона на Bewley’s Oriental Cafes на Grafton Street , която е препълнена от хора. Уникален подарък за всички фенове там

Публикувано:
преди 1 час, Branko каза:

А в момента правят и импровизиран концерт от балкона на Bewley’s Oriental Cafes на Grafton Street , която е препълнена от хора. Уникален подарък за всички фенове там

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• lesy
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.