Прескочи до съдържание

Тема за рок/блус музика и производни - класически рок, арт, прог, хард, хеви, метъл, ню-уейв, алтърнатив...

Препоръчани мнения

Публикувано:

Със сигурност е един от големите им хитове. През 2005-та концертите започваха и свършваха с нея. Не знам дали има друга песен, която да са изпълнявали два пъти на вечер.

Публикувано:

Самата Вертиго има и няколко награди Грами и е доста рок така да го кажа. На мен лично ми харесва. А сингъла  имаше бая успех и много продадени копия

Публикувано:

Ужасна е за мен! Нищо общо с Ю2. Също така е началото на края в творчеството на групата. Това беше първият определено слаб техен албум след който така и не успяха да намерят себе си. Новите два макси-сингъла съдържат и добри неща, но като цяло отново не могат да се сравняват с класическите творби на Ю2. В този смисъл нямам особено големи очаквания към новия албум, но естествено вече имам приордър за бокс сета...

Публикувано:

Песента е всепризната и харесвана, както и ефективна и енергична концертна песен

Сингъла е достигнал голям успех в продажби

А албума още по голям , включително и незнам колко Грамита имаше

Но всеки има вкус

Публикувано:

Даже и Грами 'албум на годината' взе.

За новия (двете песни) не още какво мисля. Подозирам, че тая латино тема ще ги отведе на плажа в Рио да бият рекорди по посещаемост.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• blueriver
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.