Doctor Who Публикувано: 10 юни, 2017 Публикувано: 10 юни, 2017 преди 2 часа, worldwide каза: Тези пусти индийци, при маркиране на стая за трима възрастни ми дават стандартна стая, а не тройна. В крайна сметка я буукнах, написах един "възмутен" имейл на хотела и ми дадоха тройна стая за същите пари и вместо 500 евро ще платя 300. Мисля, че си е добра сделка. Сподели хотела и броя дни, моля. 1
worldwide Публикувано: 10 юни, 2017 Публикувано: 10 юни, 2017 (редактирано) преди 50 минути , Таньо каза: Сподели хотела и броя дни, моля. Хотелът е Edera в Рим. В Booking.com тройната стая я дава 966 лв за 4 нощувки, в сайта на хотела- 460 евро, на мен ми излезе 300 евро. Цената е с безплатно анулиране и включена закуска. Периодът- 10-14.08. Да се надяваме, че ще излезе нещо още по-изгодно дотогава. Само да уточня, че вече съм бил в този хотел, останах доволен, затова и залагам на него. Има и хотели на по-ниска цена, но нито района, нито неизвестността ме блазнят. Редактирано 10 юни, 2017 от worldwide 1
mamaivy Публикувано: 14 юни, 2017 Публикувано: 14 юни, 2017 Вчера запазих през ММТ хотел Света София в София за 2 възрастни и дете на 11 г. с опцията стандартна стая,която сайтът предложи.Резервацията е за след доста време,но тъй като макар и минимална,има вероятност да вземем и малкия,реших да звънна и да попитам дали ще има такава възможност и колко ще струва тази промяна,в случай че се наложи.По телефонът не особено любезно ме осведомиха,че такава резервация не виждат,но и в стандартна стая няма как да настанят 11-годишното дете,защото леглото било малко.:)Разбира се веднага по телефона могат да ми направят резервация(цената е тройно по-висока),а аз да си анулирам другата.Сега се чудя какво да правя.Да пиша ли на ММТ или направо да анулирам и да не се разправям имам ли резервация,нямам ли и за колко души е.Лошото е,че за резервацията използвах и порфейла и не знам ще ги възстановят ли тези рупии.
Kamen Публикувано: 14 юни, 2017 Публикувано: 14 юни, 2017 Имах подобен случай за резервация през ММТ пак за София. Обадих се да я проверя в хотела, нямаше я, но ме увериха много любезно, че най-вероятно на другият ден ще се появи. И действително на другият ден от хотела сами ми се обадиха и потвърдиха. Бяха учудващо учтиви. Моето мнение е изчакай ден два. Ще се появи със сигурност резервацията. Най-вероятно е с безплатна анулация, тъй че канселирането може да стане и в бъдещ период.
Алекс Публикувано: 14 юни, 2017 Публикувано: 14 юни, 2017 преди 12 минути , mamaivy каза: Вчера запазих през ММТ хотел Света София в София за 2 възрастни и дете на 11 г. с опцията стандартна стая,която сайтът предложи.Резервацията е за след доста време,но тъй като макар и минимална,има вероятност да вземем и малкия,реших да звънна и да попитам дали ще има такава възможност и колко ще струва тази промяна,в случай че се наложи.По телефонът не особено любезно ме осведомиха,че такава резервация не виждат,но и в стандартна стая няма как да настанят 11-годишното дете,защото леглото било малко.:)Разбира се веднага по телефона могат да ми направят резервация(цената е тройно по-висока),а аз да си анулирам другата.Сега се чудя какво да правя.Да пиша ли на ММТ или направо да анулирам и да не се разправям имам ли резервация,нямам ли и за колко души е.Лошото е,че за резервацията използвах и порфейла и не знам ще ги възстановят ли тези рупии. worldwide имаше подобна ситуация. Според мен виж дали на ваучера ти пише 3-ма възрастни. Ако пише, проблемът, че няма къде да настанят третия човек (било то и 11 годишно дете) си е лично техен. Е, друг е въпросът, ако в двойна стая ще искате да се поберете 4-ма Досега никой не се е оплакал от липсваша резервация, така че най-вероятно ще я получат тези дни. 1
mamaivy Публикувано: 14 юни, 2017 Публикувано: 14 юни, 2017 преди 5 минути , Алекс каза: worldwide имаше подобна ситуация. Според мен виж дали на ваучера ти пише 3-ма възрастни. Ако пише, проблемът, че няма къде да настанят третия човек (било то и 11 годишно дете) си е лично техен. Е, друг е въпросът, ако в двойна стая ще искате да се поберете 4-ма Досега никой не се е оплакал от липсваша резервация, така че най-вероятно ще я получат тези дни. Пише си 2 възрастни и 1 дете.Вероярността да вземем и второто дете е просто хипотетична,ако няма на кого да го оставим.Сега обаче се замислям,че има хотели които настаняват безплатно деца на съществуващите легла и като нищо може ситуацията да е такава и на детето да не му се полага легло.
neuromancer Публикувано: 14 юни, 2017 Публикувано: 14 юни, 2017 Нямам опит с ММТ, но ако търся стая за трима и на резервацията пише трима, очаквам да настанят трима, без значение как се казва стаята. Ако не, ще ги разнасям из ММТ, Tripadvisor и къде ли не до второ пришествие. Те изрично искат да кажеш възрастта на детето, т.е. би трябвало да правят разлика между дете на 3 и на 10. В букинг за този тип стая какво пише?
mamaivy Публикувано: 14 юни, 2017 Публикувано: 14 юни, 2017 преди 1 час, neuromancer каза: Нямам опит с ММТ, но ако търся стая за трима и на резервацията пише трима, очаквам да настанят трима, без значение как се казва стаята. Ако не, ще ги разнасям из ММТ, Tripadvisor и къде ли не до второ пришествие. Те изрично искат да кажеш възрастта на детето, т.е. би трябвало да правят разлика между дете на 3 и на 10. В букинг за този тип стая какво пише? Ами в Букинг 2 възрастни и 1 дете ги настанява в тройна стая.Дори на снимките от хотела и в описанието в стандартната им двойна стая няма посочено допълнително легло,ама това чак сега ми направи впечатление.Нямам идея защо ММТ изважда само опцията стандартна стая.А на моя ваучер си пише ето това:No of Guests2 Adults, 1 Child Meal PlanBreakfast Ще изчакам малко и ще повдигна пак въпроса другата седмица. Refer attached PDF for more details.
Георги Матеев Публикувано: 14 юни, 2017 Публикувано: 14 юни, 2017 преди 8 минути , mamaivy каза: Ами в Букинг 2 възрастни и 1 дете ги настанява в тройна стая.Дори на снимките от хотела и в описанието в стандартната им двойна стая няма посочено допълнително легло,ама това чак сега ми направи впечатление.Нямам идея защо ММТ изважда само опцията стандартна стая.А на моя ваучер си пише ето това:No of Guests2 Adults, 1 Child Meal PlanBreakfast Ще изчакам малко и ще повдигна пак въпроса другата седмица. Refer attached PDF for more details. Почти мога да се хвана на бас, че хотелът ще ви настани в тройна стая без никакви въпроси. Описанията на стаите не са най-силната страна на ММТ, но винаги се спазва броя на хората, указан на ваучера. Притесняваш се излишно според мен. 8
Костов Публикувано: 14 юни, 2017 Публикувано: 14 юни, 2017 @mamaivy на 99% съм сигурен, че ще ви настанят в тройна стая. Ето един пример от последната ми резервация в ммт Независимо, че пише стандарт, стаята беше нещо като малък апартамент с двойна и единична стая с общ вход. Резервирал съм и друг път също за трима, също пишеше стандарт но стаята си беше с три легла. Най-интересно ми беше когато резервирах единична стая в София, а получих стая с две легла и разтегателен фотьойл Така че според мен няма място за притеснение. 2
prozium Публикувано: 14 юни, 2017 Публикувано: 14 юни, 2017 Малко се срамувах и аз да питам точно това - най-често в резервацията пише "Standard" или "Classic", а буквам за 2ма или 3ма. Сега ми е по-спокойно! Благодаря! И в този ред на мисли да не е само спам мнение : Grand Hotel Ortigia, Сиракуза - цена в booking 448eu/2 вечери, от MMT - 220eu/2вечери 1
nadeto_nn Публикувано: 15 юни, 2017 Публикувано: 15 юни, 2017 Здравейте, мъча се да запазя този хотел: https://www.makemytrip.com/mmthtl/site/hotels/detail?country=DO&city=PUJ&checkin=10142017&checkout=10212017&searchText=Punta Cana, Dominican Republic&roomStayQualifier=2e0e&hotelId=20160310094438159&mtkeys=N$$s9rHC9RN7n%2BxA5Q1obzRwlJmj289CXYiRe3ESqAGCCRBm7UyqLLx2QQwjMYjH2AHRB%2FFjcuHas3ild5873BQ1t%2Bs3RaYR0v4IRoY4AYVCWBWj86J4shl3FhFZa4tLS8x72eThNSDNhZxmznYUK1lEfJRm1QBp%2Bvit7XB7CwSYBqKDv5TN2%2Fk%2Fonv12Z9rywo36JVR09tdr2DeIY07gh4ZOFhKvyvUBXNYSnN1KcWRrgA2eJLE%2Fqos%2FTEGyLI2FHTa990JITgZOFEAbl8MeqDt7HSpybYcyc5Mjf%2FBqhQPXYB78TVaYzUKLFk8%2Fm0Ev4ijs0K%2F6HntT7Si1PfX%2BdFk3t1OHnhfa8frWqSk%2BIfLuzszBW8YUzMxlHB42UHUjR5zdGGbEKCL5o%3D&p=18.808593|-68.581262|0|0|3&newListing=true но много гадно при търсене ми дава една цена а след като тръгна да Book-вам, цената скача драстично. Случвало ли ви си е? Не е си ли е измамно това дори?
rik4o Публикувано: 15 юни, 2017 Публикувано: 15 юни, 2017 (редактирано) преди 23 минути , nadeto_nn каза: Здравейте, мъча се да запазя този хотел: https://www.makemytrip.com/mmthtl/site/hotels/detail?country=DO&city=PUJ&checkin=10142017&checkout=10212017&searchText=Punta Cana, Dominican Republic&roomStayQualifier=2e0e&hotelId=20160310094438159&mtkeys=N$$s9rHC9RN7n%2BxA5Q1obzRwlJmj289CXYiRe3ESqAGCCRBm7UyqLLx2QQwjMYjH2AHRB%2FFjcuHas3ild5873BQ1t%2Bs3RaYR0v4IRoY4AYVCWBWj86J4shl3FhFZa4tLS8x72eThNSDNhZxmznYUK1lEfJRm1QBp%2Bvit7XB7CwSYBqKDv5TN2%2Fk%2Fonv12Z9rywo36JVR09tdr2DeIY07gh4ZOFhKvyvUBXNYSnN1KcWRrgA2eJLE%2Fqos%2FTEGyLI2FHTa990JITgZOFEAbl8MeqDt7HSpybYcyc5Mjf%2FBqhQPXYB78TVaYzUKLFk8%2Fm0Ev4ijs0K%2F6HntT7Si1PfX%2BdFk3t1OHnhfa8frWqSk%2BIfLuzszBW8YUzMxlHB42UHUjR5zdGGbEKCL5o%3D&p=18.808593|-68.581262|0|0|3&newListing=true но много гадно при търсене ми дава една цена а след като тръгна да Book-вам, цената скача драстично. Случвало ли ви си е? Не е си ли е измамно това дори? Пробвах и аз. Цената от около 1880 рупии на ден, която излиза за някои периоди, вкл. и за твоя, очевидно е техническа грешка. Ако смениш броя нощувки, в някои варианти се появява реалната цена от над 20000 рупии. При "фалшивата" цена на следващия екран от резервацията се възстановява истинската. Т.е. не е въпрос на купони и намаления, а по-скоро на очевидна техническа грешка, която за съжаление системата своевременно поправя в хода на закупуването. Редактирано 15 юни, 2017 от rik4o
nino Публикувано: 15 юни, 2017 Публикувано: 15 юни, 2017 32 minutes ago, rik4o said: Пробвах и аз. Цената от около 1880 рупии на ден, която излиза за някои периоди, вкл. и за твоя, очевидно е техническа грешка. Ако смениш броя нощувки, в някои варианти се появява реалната цена от над 20000 рупии. При "фалшивата" цена на следващия екран от резервацията се възстановява истинската. Т.е. не е въпрос на купони и намаления, а по-скоро на очевидна техническа грешка, която за съжаление системата своевременно поправя в хода на закупуването. При плащане с Пей пал в англ. лири, цената пада от 1996 на 1790 евро, ако това може да е някакво успокоение.
Branko Публикувано: 15 юни, 2017 Публикувано: 15 юни, 2017 (редактирано) Преди месец пуснах ревюта на два хотела в,които съм бил.Имам преведени по 100 рупии в портфейла .Тъй,че работи това А в 21ч пуснах други две,едната вече е отразена. ей сега видях Редактирано 15 юни, 2017 от Branko 1
Цвете Публикувано: 15 юни, 2017 Публикувано: 15 юни, 2017 преди 30 минути , Branko каза: Преди месец пуснах ревюта на два хотела в,които съм бил.Имам преведени по 100 рупии в портфейла .Тъй,че работи това А в 21ч пуснах други две,едната вече е отразена. ей сега видях Имам 7-8 резервации с тях за миналия месец, но ми изпратиха мейл да дам ревю само за един хотел. Има ли начин да напиша ревю без такъв мейл ? Иначе ми преведоха 100 пари, но очаквах, че ще искат отзив за всеки резервиран хотел.
Branko Публикувано: 15 юни, 2017 Публикувано: 15 юни, 2017 Не знам.Мисля,че без да ти пратят мейл няма как 1
alienad Публикувано: 17 юни, 2017 Публикувано: 17 юни, 2017 преди 6 часа, Мари Николова каза: Един от хотелите за които излизат ниски цени в Бургас-нотел Мираж. Добър градски хотел подходящ повече за работни пътувания,отколкото за почивка.Далече е от центъра и морето,но ако сте с кола не пречи за един уикенд.Стаите са просторни,леглото е удобно, закуската е ок.Щеше да бъде прекрасен хотел,ако прозорците се отваряха, главно заради това в букинг има нисък рейтинг.Все пак има вариант за стая,чиято баня е с падащ прозорец Иначе от горните етажи се открива прекрасна гледка към града и залива. На какви цени го улучи? Аз сега гледам, че е около 120 лв. студио за двама за 01.07.17.
iMari Публикувано: 17 юни, 2017 Публикувано: 17 юни, 2017 За три нощувки,с 200 рупии в портфейла и плащане през пей пал в паунди - около 27лв на вечер. 2
noshtna_ptica Публикувано: 17 юни, 2017 Публикувано: 17 юни, 2017 Един въпрос - хотелиерите, виждайки резервацията, наясно ли са колко реално сме платили? 1
Георги Матеев Публикувано: 17 юни, 2017 Публикувано: 17 юни, 2017 преди 16 минути , noshtna_ptica каза: Един въпрос - хотелиерите, виждайки резервацията, наясно ли са колко реално сме платили? Не мога да генерализирам, но преди месец в хотел в Нова Зеландия рецепционистката по погрешка ми даде тяхната фактура (тази издадена от Expedia към самия хотел). Пишеше реалната стойност на стаята, колко точно е комисионната на посредника (MMT не фигурираше никъде!) и какъв остатък ще преведат на хотела. По абсолютно никакъв начин не се загатваше колко точно е платил клиентът, като в моя случай беше 65% надолу от цифрата във фактурата. Това ме навежда на мисълта, че хотелите вероятно нямат идея колко реално плащаме, а и още по-вероятно - дори не ги интересува, тъй като те си взимат техните пари. Точно по тази причина никога не изпечатвам ММТ ваучера докрай, винаги скривам частта с отстъпките и крайната платена сума за да избегна евентуално забавяне при настаняване (имах случай на Фиджи, когато рецепционистката се ошашка от ниската цена и викна управителя за проверка). 11
noshtna_ptica Публикувано: 17 юни, 2017 Публикувано: 17 юни, 2017 (редактирано) Управителката на 2 пъти спомена платформата, от която ми е резервацията, но това не беше ММТ, нито Експедия, а нещо, което досега не съм чувала /умиращия от срам емотикон не го намерих/ и помоли, ако ни е харесало, да напишем ревю. Редактирано 17 юни, 2017 от noshtna_ptica
koliob Публикувано: 17 юни, 2017 Публикувано: 17 юни, 2017 Да ви споделя един според мен доста изгоден код, който не видях да излиза автоматично (трябва да се въведе ръчно). BOOKTRIP сваля до 2500 рупии, като става и за една нощувка, а след 10 дена би трябвало да върне в MyWallet още 20% от сумата на резервацията преди намалението. Минималната сума на резервацията преди намалението трябва да е поне 4000 рупии, а крайната дата трябва да е преди края на ноември 2017. Лошото е само, че май може да се ползва веднъж на акаунт, но и за това има решение. 12
koliob Публикувано: 17 юни, 2017 Публикувано: 17 юни, 2017 В момента, macf1an каза: Също и BOOKSEARCH става Става разбира се, но намалява до 2000 рупии и кешбека е до 1000 рупии.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега