Прескочи до съдържание

MakeMyTrip - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:
3 hours ago, noshtna_ptica said:

Един въпрос - хотелиерите, виждайки резервацията, наясно ли са колко реално сме платили?

Разбира се,  че не са наясно - аз също никога не разпечатвам последната страница на ваучера с платената сума, така си спестявам евентуални допълнителни разговори.Това, което излиза със знак минус от тотала на резервацията се поема от индийците( да са живи и здрави вечно). Мога да споделя от личен опит при резервиране на хотели в моят град за приятели/роднини ,когато сравня цените на място и в букинг, разликата е + +15-20% при гиганта.

Георги Матеев
Публикувано:
преди 2 часа, koliob каза:

Да ви споделя един според мен доста изгоден код, който не видях да излиза автоматично (трябва да се въведе ръчно). BOOKTRIP сваля до 2500 рупии, като става и за една нощувка, а след 10 дена би трябвало да върне в MyWallet още 20% от сумата на резервацията преди намалението. Минималната сума на резервацията преди намалението трябва да е поне 4000 рупии, а крайната дата трябва да е преди края на ноември 2017. Лошото е само, че май може да се ползва веднъж на акаунт, но и за това има решение.

Страхотен код, бях го пропуснал, много благодаря.

Току-що с него резервирах двойна стая със закуска и вечеря в 4-звездния хотел Фламинго на Слънчев бряг. Като приспаднем и предстоящият кешбек, който ще преведат след нощувката, то това настаняване ми излезна.... 22 лева. При това в топ сезон, началото на август. По принцип само закуската и вечерята биха стрували повече :) 

Огромен поклон към ММТ, наистина не знам как го правят. Изчерпаха ми се всички обяснения вече.

• Харесвам 11
Георги Матеев
Публикувано:
преди 2 часа, chandni каза:

Кешбек без индийски номер няма как да получиш.

Не съм сигурен какво точно имаш предвид, но и в четирите си акаунта съм получавал кешбек в wallet-а от разни резервации. Само един от акаунтите е верифициран с индийски номер, а другите не са.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 минута , Георги Матеев каза:

Не съм сигурен какво точно имаш предвид, но и в четирите си акаунта съм получавал кешбек в wallet-а от разни резервации. Само един от акаунтите е верифициран с индийски номер, а другите не са.

Искаш да кажеш, че кешбек се получава и без верифициран акаунт с OTP и индийски номер?

Публикувано:
преди 8 минути , chandni каза:

Искаш да кажеш, че кешбек се получава и без верифициран акаунт с OTP и индийски номер?

Аз съм получавал няколко пъти без да имам верифициран индийски номер.

• Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 8 минути , chandni каза:

Категорично да, потвърдено многократно. Говоря изрично за този кешбек, който дават допълнително към някои кодове за намаления (ХХ % незабавен дискаунт и ХХ % допълнителен кешбек в wallet-a). Даже вече специален имейл пращат за този кешбек, което е нещо ново.

Dear Georgi Mateev,

Your cashback of Rs.885.00 for Booking ID NH2XXXXXXXXXXXX will be processed in your MakeMyTrip Wallet by 10 working days after you check-out from hotel.
  • Харесвам 9
Публикувано:
Преди 1 час, Георги Матеев каза:

Току-що с него резервирах двойна стая със закуска и вечеря в 4-звездния хотел Фламинго на Слънчев бряг. Като приспаднем и предстоящият кешбек, който ще преведат след нощувката, то това настаняване ми излезна.... 22 лева. При това в топ сезон, началото на август. По принцип само закуската и вечерята биха стрували повече :) 

Огромен поклон към ММТ, наистина не знам как го правят. Изчерпаха ми се всички обяснения вече.

Това цена на човек ли е или за цялата стая?

Георги Матеев
Публикувано:
преди 19 минути , alienad каза:

Това цена на човек ли е или за цялата стая?

За цялата стая, пада се по 11 лв на човек.

За да се постигне тази цена се плаща чрез Пейпал в британски паунди, което дава допълнително 11% намаление.

• Харесвам 6
Публикувано:

Успях да резервирам стая в хостел в Мюнхен с новия код BOOKTRIP за 60лв,при положение ,че за този период ,около бирфеста, най-ниските цени за стая със самостоятелна баня бяха 200лв и 300лв за нощувка.Вече се чудех дали да не се откажа от пътуването.

Благодаря от сърце за споделеното:)

П.П.Ето това е Hostel haus internationa,но няма смисъл да се ползва освен в ситуации като тази,за други дати излизат доста по-добри предложения.

• Харесвам 9
Публикувано: (редактирано)
преди 18 часа, koliob каза:

Да ви споделя един според мен доста изгоден код, който не видях да излиза автоматично (трябва да се въведе ръчно). BOOKTRIP сваля до 2500 рупии, като става и за една нощувка, а след 10 дена би трябвало да върне в MyWallet още 20% от сумата на резервацията преди намалението. Минималната сума на резервацията преди намалението трябва да е поне 4000 рупии, а крайната дата трябва да е преди края на ноември 2017. Лошото е само, че май може да се ползва веднъж на акаунт, но и за това има решение.

Имах резервиран хотел във Валенсия за следващия петък, който с друг купон ми беше излязъл  39 евро за трима със закуска. Утре беше последния срок за безплатен отказ.

Преди малко пробвах да видя каква цена ще ми даде с този код и с радост видях, че излиза 24 евро, ако пък върнат и обещания кешбек  10 дни след посещението на хотела, както е написано, ще ми излезе за 14-15 евро. Поне за мен това е рекорд, идва по 5 евро на човек с включена закуска.

В букинга не дава да има свободни тройни  стаи, но се надявам да нямам проблеми на място.

Редактирано от Alexander
  • Харесвам 8

Да похваля ММТ.След анулация по резервация, част от която платих с портфейла,ми възстановиха отново тези рупии.Бях ги отписала,още повече че бяха от мнения.

И още кода BOOKTRIP прави цената на петзвездния Lighthouse golf and spa resort  в Северното черноморие невероятна,спокойно може да се ползва за някой уикенд в пик сезон.

Редактирано от mamaivy
  • Харесвам 3
Публикувано:

Този код BOOKTRIP важи само са Европа ли? 

Аз пробвах да резервирам хотел в Сеул и Шанхай, но не го приема. Някой знае ли код са отстъпка, различен от този, който автоматично излиза при резервация за Азия - интересува ме конкртетно за Шанхай, Сеул и Токио.

Публикувано:
17 minutes ago, Boo said:

Този код BOOKTRIP важи само са Европа ли? 

Аз пробвах да резервирам хотел в Сеул и Шанхай, но не го приема. Някой знае ли код са отстъпка, различен от този, който автоматично излиза при резервация за Азия - интересува ме конкртетно за Шанхай, Сеул и Токио.

Не е само за Европа, но цената на нощувката преди да приложиш кода трябва да е поне 4000 рупии.

Публикувано:
преди 2 минути , nino каза:

Не е само за Европа, но цената на нощувката преди да приложиш кода трябва да е поне 4000 рупии.

Благодаря. Това го знам, но явно не е за всички хотели. Не го приема, заа тези, които съм избрала.

Публикувано:
На 6/15/2017 в 20:48, nadeto_nn каза:

Много тъпо. И аз попаднах на един такъв хотел с измамно ниска цена. Явно е някакъв бъг. Пробвах различни варианти с брой нощувки и интересно, че само при зададени 5 нощувки излиза. Не успях да го излъжа да пусне ниската цена. 

Публикувано:

Т.като мненията с ревюта на хотели започнаха да зачестяват, нека напомним, че си имаме отделен под-форум за целта:

https://magelanci.com/forums/forum/42-мнения-и-ревюта-за-хотели-хостели-и-апартаменти/

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 18 минути , macf1an каза:

Т.като мненията с ревюта на хотели започнаха да зачестяват, нека напомним, че си имаме отделен под-форум за целта:

https://magelanci.com/forums/forum/42-мнения-и-ревюта-за-хотели-хостели-и-апартаменти/

Може би да си направим нова тема или подфорум само за ревюта на хотели, букнати през ММТ? Според мен повечето хора са скептични като видят някаква супер ниска цена, затова е хубаво някой, който е попаднал на такава и е букнал да сподели отзиви. За мен също е ценно за кои хотели са били особено ниски цените. Примерно, ако реша да ходя на Златните другата година ще знам да следя цените в х-л Градина например :)

• Харесвам 2
Публикувано:

Ето я темата, пишете вътре за сега, че форумът за хотелските ревюта е без шаблони в момента и не знам дали някога ще има:

Ако съм изтървал някое ревю, пуснете един доклад на мнението и ще го прехвърля :)

• Харесвам 4
Публикувано:
На 17.06.2017 г. в 20:11, Георги Матеев каза:

Това трябва да е някаква грешка в цената. За кой период точно става? Фламинго Несебър, база под 6 000-6 500 инд рупии няма за лятото. Или има друго Фламинго на Сл.бряг? Единствено се вързва такава цена за 2 нощувки при база 2 000 - 2 500 инд рупии и кода да свали 2 500. Още от вчера ми стана много интересно.

Георги Матеев
Публикувано:
преди 17 минути , Kamen каза:

Това трябва да е някаква грешка в цената. За кой период точно става? Фламинго Несебър, база под 6 000-6 500 инд рупии няма за лятото. Или има друго Фламинго на Сл.бряг? Единствено се вързва такава цена за 2 нощувки при база 2 000 - 2 500 инд рупии и кода да свали 2 500. Още от вчера ми стана много интересно.

Не знам дали е грешка, но вече имам 3 потвърдени нощувки със закуска и вечеря за 27.07, 03.08 и 10.08 на цена от по 22 британски паунда (около 49 лв). Като приспаднем очаквания кешбек след като минат резервациите, то крайната цена се връзва 22-23 лв.

Става въпрос за този хотел: http://www.flamingo-sunnybeach.biz/

Имай предвид, че понякога цените в ММТ се променят светкавично, като в някои ценови категории има буквално по 1-2 стаи...

• Харесвам 4
Публикувано:

И аз имам един въпрос относно намалението при плащане през paypal в лири (11%) - това винаги ли е така или само за определени резервации и как се разбира? Благодаря :)

Винаги е така. Просто има бъг при превалутирането в паунди и цената в паунди е осезаемо по-ниска отколкото би трябвалo.

Редактирано от chandni
  • Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.