Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2015

Георги

Препоръчани мнения

Лю, аз мисля,че няма за какво да се притесняваш все още. Пощенските служби не са несигурни, но са бавни. Веднъж пратих колетче до Малта. Пътува цифром и словом 20+ дни. Пристигна след НГ,а аз го пратих 2 седмици преди Коледа. Въпроса е,че са заети в момента и вероятно нямат достатъчно капацитет. Все пак им се обади да питаш какво става,за да не се притесняваш.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Значи, започвам да се притеснявам вече. Моето подаръче (демек от мен) биде изпратено миналата седмица, а още никой не се е отбелязал, че го е получил. И като познавам от миналото български пощи, започвам все повече да се притеснявам за крайната дестинация.

Е, то и на Матеев никой не се е отбелязал, че му е получил подаръчето, ама Матеев е корав - стиска зъби и търпи :biggrin:

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Е, то и на Матеев никой не се е отбелязал, че му е получил подаръчето, ама Матеев е корав - стиска зъби и търпи :biggrin:

Капитане, ти ли трябваше да получиш подарък от Матеев? Ако си го получил, кажи му да не се мъчи бе. Садист такъв :biggrin::lol:

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Предполагах, че аз ще съм от последните получили подаръка си с моето местоживеене. Не остава друго, освен да продължавам да го чакам, но така е по-вълнуващо.

Те и календарите ще ми пристигнат на 30.12, точно на време.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И аз почнах да се притеснявам за моя колет.

Пратих го на 11/12 и уж трябваше да пристигне на 18/12, но явно се е забавил по пътя. Проверих го днес в сайта на пощите, на митница е. Дано скоро да зарадва получателя си.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз заради митницата не участвам, тук трае по 2 месеца, минимум един, ако имам късмет...

Явно гледат всичко ръчно, а ако не е написано в декларацията какво има вътре и отварят (случвало ми се е).

Връзка към коментар

При мен изпращането/получаването на подаръците ще стане в България с Еконт. Иначе до и от България ще ги занесе приятелката ми. Тя се връща тук ба 9.01 така че след това ще видя моя подарък и календарите.

Иначе с канадските пощи ми казаха че ще отнеме 2 месеца да пристигне до България и таксата беше някаква космическа... :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Ето, че Дядо Коледа посети и мен ;)))! Благодаря на Росен за хубавия подарък и прекрасните пожелания! Уцелил си в десетката :)))))! 

Не съм снимала пратката, защото преди да се усетя бонбоните бяха нападнати и почти унищожени и се загуби цялостта на подаръка ;)))!

Пожелавам много здраве, щастие, весели празници и много положителни емоции през следващата година!

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Имам праткаааа !!!! Ураааа! мама ще ми я вземе и довечера ще е при мен и веднага се похвалвам!!! Еххххх, колко прекрасно и каква емоция са тези подаръци ! Не съм си видяла още подаръка и вече подскачам от щастие!

• Харесвам 12
Връзка към коментар

Уфф камък ми падна от сърцето :) Най-накрая успях да изкопча малко свободно време, стоически издържах на опашката в Еконт, като от зората на демокрацията за хляб - над 20 човека и си пратих подаръка :) За съжаление не успях да си подаря подаръка на Коледната магеланска лично - както миналата година, но пък ми се падна много як магеланец, на когото подарявам :) Дойде време и да благодаря на Zori, за моя подарък който си получих лично на срещата - миналата година шал, тази шапка и чаша за топли напитки, догодина чакам грейка и съм готов за Сибир :)

Редактирано от edbloom
  • Харесвам 14
Връзка към коментар

Да се похваля и аз. При мен Снежанка дойде под формата на bungle.

Благодаря за чудесната книжка. Вече започнах с четенето и.

Разбрах, че някои пътешествия вече съм направила, но още много ми предстоят.  

"Шоколадчето" към този момент го опазвам, но мисля, че тази вечер ще му видя сметката. :)

Благодаря и за пожеланията.

Bungle, бъди здрава и много щастлива. Нека новата 2016 г. ти донесе само положителни емоции и незабравими пътешествия до далечни страни.

post-514-0-76283300-1450787562_thumb.jpg

• Харесвам 19
Връзка към коментар

Уфф камък ми падна от сърцето :) Най-накрая успях да изкопча малко свободно време, стоически издържах на опашката в Еконт, като от зората на демокрацията за хляб - над 20 човека и си пратих подаръка :) За съжаление не успях да си подаря подаръка на Коледната магеланска лично - както миналата година, но пък ми се падна много як магеланец, на когото подарявам :) Дойде време и да благодаря на Zori, за моя подарък който си получих лично на срещата - миналата година шал, тази шапка и чаша за топли напитки, догодина чакам грейка и съм готов за Сибир :)

Викаш, от сега да даваме поръчки за догодина? ;) Хитрушкоооо ;)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Моят също е пратен отдавна, а уж ми обещаха,че ще е при получателят си преди Коледа :unsure:  А и моят Дядо Коледа още не е пристигнал, а се притеснявам,че заминаваме на 24.12 и ако не влезе в пощенската кутия, незнам колко време ще го пазят в пощата, а ние се прибираме на 22.01 :unsure:

Връзка към коментар

Ами не точно, шапки и шалове си имам в изобилие, но оценявам жеста на хората, че искат да ми е топло :)Дори с риск Zori да ми се обиди, искам да я помоля, понеже наистина имам десетки шапки, дали мога да я подаря на някой бездомен човек, да му топли зимата ?

Редактирано от edbloom
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Моят също е пратен отдавна, а уж ми обещаха,че ще е при получателят си преди Коледа :unsure:  А и моят Дядо Коледа още не е пристигнал, а се притеснявам,че заминаваме на 24.12 и ако не влезе в пощенската кутия, незнам колко време ще го пазят в пощата, а ние се прибираме на 22.01 :unsure:

На 10.12. е пратен подаръкът към теб от друга европейска държава, би трябвало да дойде до ден-два, но ако искаш, попитай в пощите за по-сигурно, ако се забави, какви са опциите.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Опаааааа!

И аз да благодаря на Снежанка за страхотния подарък! 

Сега установих (за мой срам!!!), че не мога да кача снимка тук...

Но - с коледния лопатар вече си мерим рогата-хаххххх.

Започнах уроците по "Оцеляване сред дивата природа" с парченца невероятен марципан и още по-сладките пожелания на П. за попътен вятър до Рио!!!

Благодарско!!! 

• Харесвам 5
Връзка към коментар

...

Сега установих (за мой срам!!!), че не мога да кача снимка тук...

...

Понеже много обичам да гледам снимки, веднага подсказвам как се качват.

В първия пост на тази тема Георги го е обяснил и картинки е показал.

Извинявам се, че не е по темата!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.