angel tomov Публикувано: Сряда в 13:09 Публикувано: Сряда в 13:09 На 2000 песос прилича на Христо Стоичков, без бакенбардите.
Двуцветко Публикувано: Сряда в 17:23 Публикувано: Сряда в 17:23 преди 4 часа, домосед каза: Чили #вМоментаСъм Куиз: Едно от изобразените лица се е появявало и на венецуелска банкнота. Кое? Гледам никой не захапва, та да си кажа. Андрес Бельо, човек ерудит. Интересен факт, който сега виждам, че е бил за кратко учител на Симон Боливар. Има поне 7 други личности, които присъстват на банкноти на две различни държави. Някой друг да се пробва? 🙂 Иначе добре тема @домосед 3 1
Kosta Grudov Публикувано: Сряда в 17:41 Публикувано: Сряда в 17:41 преди 16 минути , Двуцветко каза: Гледам никой не захапва, та да си кажа. Андрес Бельо, човек ерудит. Интересен факт, който сега виждам, че е бил за кратко учител на Симон Боливар. Има поне 7 други личности, които присъстват на банкноти на две различни държави. Някой друг да се пробва? 🙂 Иначе добре тема @домосед Със сигурност едната е кралица Елизабет.. Дали може би тя е единствената, на която ликът ѝ е на повече от 2 държави?
домосед Публикувано: вчера в 01:36 Публикувано: вчера в 01:36 преди 8 часа, Двуцветко каза: Някой друг да се пробва? Ще ги докараме до седем Първата, за която се сещам (разбирай: имам я) е Мария Кюри. Полша и Франция. Нов куиз: кой филм от 2024 гледах в самолета? Такъв, в който една от героините на Хелоуин се беше маскирала като Мария Кюри, заразена от лъчева болест. Имам го и Чърчил от Англия и Гибралтар (аз си ги броя за различни) Христофор Колумб се явява поне (!) в Италия и Испания Симон Боливар, съм сигурен, че се класира в групата. За Маркс, Енгелс и Ленин не съм сигурен. (следва) 2
Argentique Публикувано: вчера в 02:32 Публикувано: вчера в 02:32 преди 54 минути , домосед каза: Такъв, в който една от героините на Хелоуин се беше маскирала като Мария Кюри, заразена от лъчева болест. И аз го гледах скоро в самолета 🙂 Бийтълджус 2 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега