Прескочи до съдържание

Български Банки - кратки въпроси и дискусии

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, new one каза:

Аз - не, може би щото е бивша Райфайзен карта 😇

Моята карта си е на ОББ (от 2015 или 2016 г). Откакто започнаха сливанията с други банки не мога да попадна на читав служител,а и приложението им ми играе някакви номера. Няколко пъти ми изчезват картите ,вижда се само сметката. Питах в офис- не знаят причината. Забелязала съм,че се случва предимно през нощта.

Публикувано:
Преди 1 час, Stryper каза:

Бих искала да попитам колко време сте задържали сумата от 10,000 EUR в сметка на ЦКБ, за да се извади World Debit Mastercard карта?

Те дали издават кредитни карти с депозит? Например депозирам 500 евро, за да не им давам служебна бележка?

В момента който ти издадат картата според мен може да си ги изтеглиш. За кредитната срещу депозит се съмнявам да го правят, но не пречи да питаш. 

• Харесвам 1
Публикувано:

ЦКБ ми казаха, че могат да издадат кредитна карта с депозит, като се внася 250 евро блокирана сума, сумата за самата карта и още 110%. Или за карта  с лимит 250 евро, ми трябват към 800 евро. За такава с лимит 2,500 трябва да внеса 3000. Нещо подобно.

Публикувано:
преди 22 часа, Redyred каза:

Интересно, че аз получих само по кредитната. По другите 3 дебитни - нищо... 

На 02.07 са ми превели и по кредитната и по дебитната от ДСК.. явно на много рандом принцип превеждат, но би трябвало да получиш и по дебитната.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 10 минути , Oshko каза:

Аз в ПИБ все още нямам превод по Виза програмата...

Вчера по обяд получих, предполагам е въпрос на време...

• Харесвам 1
Публикувано:
На 18.01.2026 г. в 18:05, Яничка каза:

Страдайки за отпадането на Wizz MasterCard (моята все още работи, но съм на щрек 😆) и търсейки и заместител заради програмата MasterCard MyDay (10% кешбек от ресторанти всеки вторник), и намерих подходящ заместител.

EasyPay имат дебитна MasterCard, която е без месечни такси и други разходи: https://www.easypay.bg/site/?p=easypay-mastercard

Издава се с едно ходене до офис на EasyPay и и има такса за издаване 5,90 лв., еднократно.

Имах притеснения, че картата няма да е подходяща за програмата, защото на нея пише "Prepaid", а в условията на МС пише, че не могат да участват Prepaid карти. Но от няколко седмици я тествам и кешбекът си пристига, както преди идваше по Wizz KK. 🙂 

Самата карта се зарежда лесно и бързо чрез превод по IBAN и за целите на мероприятието е много удобна.

Преди време писах за EasyPay MasterCard, която тогава си извадих и все още ползвам за 10% кешбек от ресторанти всеки вторник.

Сега собствениците на картата може да се възползват и от новото промо: 

Плащайте гориво с Mastercard от
EasyPay на бензиностанции и вземете
10% от сметките си обратно

Условията - тук. Период на кампанията: 01.07 - 30.09.

• Харесвам 12
  • Благодаря 2
Публикувано:
On 7/9/2026 at 11:33 PM, Яничка said:

Преди време писах за EasyPay MasterCard, която тогава си извадих и все още ползвам за 10% кешбек от ресторанти всеки вторник.

Сега собствениците на картата може да се възползват и от новото промо: 

Плащайте гориво с Mastercard от
EasyPay на бензиностанции и вземете
10% от сметките си обратно

Условията - тук. Период на кампанията: 01.07 - 30.09.

Ресторантите само в България ли?

Публикувано:
преди 2 часа, The rider каза:

Картата на EasyPay MasterCard може ли да се добави в Уолет?

Google/Apple - не

Curve - да,  но не винаги работи коректно.

• Харесвам 2
Публикувано:

Да попитам :

- могат ли КК от пощенска да се добавят в Google pay?

- начислявали се кеш бек ако зад КК Mastercard World/Premium  от Пощенска стои Curve?

Публикувано:
преди 10 часа, Dora Popova каза:

Да попитам :

- начислявали се кеш бек ако зад КК Mastercard World/Premium  от Пощенска стои Curve?

И на двете отговорът е “да”. 🙂 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 13 часа, Dora Popova каза:

Да попитам :

НЕ може в Гугъл пей за безконтактни плащания, може само за онлайн плащания да се добави.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Вече можем да закриваме картите виза. Едва ли скоро ще има някаква промоция с тях. 😉 

/Шегувам се, разбира се./

• Харесвам 3
  • Смея се 3
Публикувано:

При мен вчера на ДСК-Wizz картата, а днес в ПИБ. С което единствената хубава промоция на VISA за последните 10-15 години безславно приключи 😞

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 часа, new one каза:

И при мен вчера видях, че са пристигнали май и юни едновременно у обб картата

И приятелка, която не беше получила за м.май, сега има 2 превода - за май и юни. Също става въпрос за ОББ, но се регистрира през май.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• horus92
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.