iaia_mama Публикувано: 6 май Публикувано: 6 май iMari, Ей го тука миналата година, само че тогава е бил с друга прическа, иначе якето му е същото, но по-раздърпано и мръсно, табелката с надписа е същия, нея явно добре си я пази Другият е русият, дето говори с момичето. Имаше още един тъмен, мърляв и раздърпан с бутилка бира в ръка, който внезапно скочи и офейка нанякъде, както и една мома-англичанка с халки на носа и веждите, и в... меко казано странно облекло, стоеше с тях, но докато се реша да се обърна да ги цъкна тайно, ми е излязла от кадъра, а русият се е завъртял с гръб. Колоритни са, правят си шоуто на моста, но ако това е, а явно е, начинът им на живот - жалко. 11
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 7 май Популярно мнение Публикувано: 7 май 7 mile beach , Kimpton Seafire , Grand Cayman , Кайманови острови ☀️ 46 2 7
Популярно мнение Радо Публикувано: 7 май Популярно мнение Публикувано: 7 май И още малко от Петербург: 46 7
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 7 май Популярно мнение Публикувано: 7 май Lijiang със своя прекрасен стар град: 51 14
jorocontrola Публикувано: 7 май Публикувано: 7 май преди 17 часа, Фил каза: Саксофоните няма ли го на моста, или просто не мога да ги фиксирам от толкова далеч? Тези ли? Там са си 🙂 30 1
Фил Публикувано: 7 май Публикувано: 7 май Преди 1 час, jorocontrola каза: Тези ли? Там са си 🙂 Точно! За момент се притесних. 1 9
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 7 май Популярно мнение Публикувано: 7 май До Shangri-La: Tiger Leaping Gorge, Dukezong ancient town, Songzanlin monastery. Питах ChatGPT какво значи надписът на червения фон. Ето превода: Shangri-La Altitude 3300 meters The place closest to heaven П.с. май снимах повече момичета отколкого манастира. Те ще бъдат в по-подходящата тема. 44 12
stanislavpp Публикувано: 7 май Публикувано: 7 май Последни снимки от Гранд Кайман няколко фотоси от бар номер 1 в Карибите ( #30 в Северна Америка ) : Library by the Sea 33 1
Популярно мнение iMari Публикувано: 8 май Популярно мнение Публикувано: 8 май Вълшебна разходка в Ричмънд парк със страхотен гид имах вчера. @searus,😘! Видяхме и стада с елени, налягали под сянката, но не ми се получиха снимките. До British museum не стигнах, защото Natural History Museum се изпречи на пътя ми. 🙂 Много красива сграда и отвън и от вътре. А експозицията ме накара да се чувствам като любопитно малко дете. 49 8
MayaS Публикувано: 8 май Публикувано: 8 май преди 2 часа, iMari каза: До British museum не стигнах, защото Natural History Museum се изпречи на пътя ми. 🙂 Ха, колко познато. Преди доста години отивам в Natural History Museum, защото беше по далеч от хотела и после ще ходя в British museum. Та откарах сериозно количество време там и после пристигам в British museum, еми на втората зала ми стана лошо от толкова гледане и се отказах. Та и да беше стигнала, не се знае дали като мен нямаше да изпушиш 🙂 3
master_of_germs Публикувано: 8 май Публикувано: 8 май Аз пък де чудя, как си успяла да излезеш от Ричмънд парк, че да отидеш до природонаучния. Аз така в Ричмънд парк с рододендроните си откарах цял ден, после още един цял в Кю гардънс, трети в Гринуич и то стана време да се прибирам 😄 3 7
Duke Публикувано: 8 май Публикувано: 8 май преди 13 минути , master_of_germs каза: Аз пък де чудя, как си успяла да излезеш от Ричмънд парк, че да отидеш до природонаучния. Аз така в Ричмънд парк с рододендроните си откарах цял ден, после още един цял в Кю гардънс, трети в Гринуич и то стана време да се прибирам 😄 Ако не те познавах, щях да си помисля нещо за теб... 😛 Иначе, както и друг път съм казвал, "природонаучния" е по-красив отвън отколкото отвътре за разлика от своя "научен" съсед, който отвън не изглежда впечатляващо, но вътре предлага забавления за деца от 5 до 105 години... 6
iMari Публикувано: 8 май Публикувано: 8 май преди 54 минути , MayaS каза: Ха, колко познато. Преди доста години отивам в Natural History Museum, защото беше по далеч от хотела и после ще ходя в British museum. Та откарах сериозно количество време там и после пристигам в British museum, еми на втората зала ми стана лошо от толкова гледане и се отказах. Та и да беше стигнала, не се знае дали като мен нямаше да изпушиш 🙂 Прекрасното на градове като Лондон е, че винаги има нещо, което да те отклони от набелязания маршрут. 🙂 преди 22 минути , master_of_germs каза: Аз пък де чудя, как си успяла да излезеш от Ричмънд парк, че да отидеш до природонаучния. Аз така в Ричмънд парк с рододендроните си откарах цял ден, после още един цял в Кю гардънс, трети в Гринуич и то стана време да се прибирам 😄 Бяха ме подкрепили със специална селекция кезеркухени. 😉 А иначе е много лесно с District line до South Kensington, от станцията има топла връзка с красивата градина на музея. Питай как успях да стигна Ричмънд парк, след като се оказа, че има авария по District line. 🤯 Направих една хубава разходка с автобуси от Хамърсмит до парка, което си беше късмет, защото видях много от района. Ние се шегувахме преди няколко дни в другата тема, но за малко да мина и през любимия пъб на Duke в Хамърсмит. 🙃 4
Duke Публикувано: 8 май Публикувано: 8 май преди 6 минути , iMari каза: Направих една хубава разходка с автобуси от Хамърсмит до парка, което си беше късмет, защото видях много от района. Ние се шегувахме преди няколко дни в другата тема, но за малко да мина и през любимия пъб на Duke в Хамърсмит. 🙃 Е, поне едното си направила - разходка с дабълдекер, а за второто - посещение на The Dove, може би при следващо посещение на града в съчетание с разглеждане на новия комплекс Батърси Пауър Стейшън, а ако все пак предпочиташ музеите - в района е и класическата галерия Тейт, която много хора пропускат, а не бива... 2 1
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 8 май Популярно мнение Публикувано: 8 май Kunming Stone Forest 50 7
Lindt Публикувано: 8 май Публикувано: 8 май преди 17 минути , Граф Вронски каза: Kunming Stone Forest Марти, а може ли да се разхождаш между тези скали не е позволено? 1
Zaro Публикувано: 8 май Публикувано: 8 май преди 8 часа, iMari каза: До British museum не стигнах, защото Natural History Museum се изпречи на пътя ми Земетресенията работеха ли? Т.е. стаята с възстановка на Кобе 1995.
iMari Публикувано: 8 май Публикувано: 8 май преди 14 минути , Zaro каза: Земетресенията работеха ли? Т.е. стаята с възстановка на Кобе 1995. Не знам, не съм проверявала.Доколкото си спомням трябваше предварителна резервация.А и последните седмици ми носеха такъв заряд, че само земетресение ми липсваше. 😂
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 8 май Популярно мнение Публикувано: 8 май Имаме папа! Репортажът е отзад напред🙃 Новината ни достигна в Трастевере на вино с паста ( @Argentique сварихме точно една свободна маса в Tonnarello Scala, доволни сме😋) и тъкмо привършвахме с вечерята, когато заприиждаха тълпи от Ватикана. Отправихме се в тази посока да видим дали не е останал празен площад Св. Петър😉 От едно място се чува “Вива Чили”, от друго знамена се разпъват, от трето песни се разгласят… емоционално е … като след футболен мач на национален отбор - хем победил, хем домакин🍾. С @EliDion сме в Рим (за пръв път!🤭), ако не сте разбрали😄 Супер си изкарваме, градът ни харесва много❣️ Много колони, много нещо 😜 49 17
Популярно мнение Mary Публикувано: 8 май Популярно мнение Публикувано: 8 май Подсещам софиянци, че Лунар започва от днес.   50 3
Граф Вронски Публикувано: 9 май Публикувано: 9 май преди 11 часа, Lindt каза: Марти, а може ли да се разхождаш между тези скали не е позволено? Да, има и други скали, между които можеш да минаваш. Дори на едно място ми беше трудно 😂 4 1
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 9 май Популярно мнение Публикувано: 9 май Dongchuan Red Land 47 9
ЕмиЖор Публикувано: 9 май Публикувано: 9 май На 5.05.2025 г. в 0:54, Граф Вронски каза: Пекин: bell and drum towers, temple of Heaven, площад Тиенанмън и Забранения град Имам и няколко снимки на прекрасни китайски принцеси от двореца. Ще ги споделя в по-подходящара тема. Как си взе билетите, от посредник или успя от официалният сайт?
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега