ДиянаВ Публикувано: 15 юни Публикувано: 15 юни преди 2 часа, Граф Вронски каза: Връх Ботев от хижа Плевен А, успокоих се. Щом качваш върхове в България, значи си добре. Бях се притеснила да не си ял бой в Северна Ирландия, спря и да пускаш репортажи😄. Отиде там и станаха размирици по улиците, подозрително е 😜 3 3
Граф Вронски Публикувано: 15 юни Публикувано: 15 юни Преди 1 час, ДиянаВ каза: А, успокоих се. Щом качваш върхове в България, значи си добре. Бях се притеснила да не си ял бой в Северна Ирландия, спря и да пускаш репортажи😄. Отиде там и станаха размирици по улиците, подозрително е 😜 Всичко беше / е наред с мен. 🙏🍻 4 2
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 15 юни Популярно мнение Публикувано: 15 юни Малцезин и Лимоне, Гарда, Италия 😀 Кеееееееф 😀 59 2 7
MayaS Публикувано: 16 юни Публикувано: 16 юни На 15.06.2025 г. в 9:44, Граф Вронски каза: Връх Ботев от хижа Плевен Защо открадна табелката. Ще те докладвам. 😁 5
Популярно мнение desislavna Публикувано: 16 юни Популярно мнение Публикувано: 16 юни Във Вилнюс, Литва. Приятно градче с хубава атмосфера и много църкви. Слънцето започва да залязва след 22 ч., но пък изгрява в 4 ч. Най-симпатичното е порталът, разположен на площада с кметството, чрез който има жива видео връзка с различни градове в разни държави. Трогателно е да си махате с хора, които в този момент са във Филаделфия. 59 1
Monika_Koko Публикувано: 17 юни Публикувано: 17 юни На Път за Рига и магеланска непредвидена среща! Видяхме се и с Деси Г. , която се прибираше от Рига. Изобщо, магелански самолет! 29 1 11
Популярно мнение Argentique Публикувано: Вторник в 20:05 Популярно мнение Публикувано: Вторник в 20:05 Май скоро летище Рига ще ми влезе в тройката на най-посещаваните летища досега. Този път транзитирам из града и в сравнение с юли и август от преди година мога да кажа - мчи то няма хора! Сравнително пусти улици и заведения дори в центъра, сигурно утре всички са на работа, за разлика от нас. Аз най-сетне съм в отпуска и се радвам блажено на нищоправенето. 51 2 1
chandni Публикувано: Сряда в 05:38 Публикувано: Сряда в 05:38 преди 9 часа, Argentique каза: и в сравнение с юли и август от преди година мога да кажа - мчи то няма хора! Чудесно, обичам когато няма тълпи и може да се снима и разглежда спокойно. Но в началото на юли, когато ние ще сме там, предполагам положението ще се промени.
jorocontrola Публикувано: Сряда в 05:57 Публикувано: Сряда в 05:57 преди 16 минути , chandni каза: Чудесно, обичам когато няма тълпи и може да се снима и разглежда спокойно. Но в началото на юли, когато ние ще сме там, предполагам положението ще се промени. Тълпите не са проблем нито през юни, нито през август или поне такива са ми спомените от миналата година. Това, което се разбира под тълпи, в Рим или Париж няма нищо общо, дори може да се приеме за приятно. Може да се изсипят малко немски баби от някой круиз, но всичко е в рамките на поносимото. 2 1
traveler Публикувано: Сряда в 07:26 Публикувано: Сряда в 07:26 Преди 1 час, noshtna_ptica каза: Поздрави от Краков! С първия полет на Wizz? 4
noshtna_ptica Публикувано: Сряда в 16:56 Публикувано: Сряда в 16:56 преди 9 часа, traveler каза: С първия полет на Wizz? Да, но нямаше ни шампанско, ни бонбонки. Сега наваксваме. 🙂 3 2
Популярно мнение zon Публикувано: Сряда в 20:50 Популярно мнение Публикувано: Сряда в 20:50 Sinaia 52 3
Argentique Публикувано: Четвъртък в 21:40 Публикувано: Четвъртък в 21:40 Два дни в Стокхолм. Има слънце, има вятър, има дъжд, обикновено всичко наведнъж 🙂 Лятото е в разгара си, към 17 градуса с бръснещ вятър. 😀 Утре е Midsommar. Слънцето изгрява в 3:30. Днес се разходихме с градския корабен транспорт из архипелага. Аз харесвам такива неща и съм предоволна. Vaxholm: Много фотогенично местенце е Целият Стокхолм се изнесе за няколко часа за дългия уикенд. В момента няма човек по улиците. И ние сменяме локацията 45 4
noshtna_ptica Публикувано: Четвъртък в 22:03 Публикувано: Четвъртък в 22:03 Не знам какво съм научила в училище, но чак днес разбрах кой е най-многолюдният град на планетста - Вроцлав със сигурност! Днес е празник и всички земляни са на централния площад. Имаше великолепно светлинно шоу, от което нищо не снимсх, понеже в град като този няма как да имаш батерия чак до вечерта. Прекрасен! 49
dunaika Публикувано: Петък в 14:44 Публикувано: Петък в 14:44 Скиатос и една мега яхта, с която нямам нищо общо, за съжаление 😔 43
Asya Assenova Публикувано: Събота в 15:31 Публикувано: Събота в 15:31 В Родос за пореден път и за пореден път съм очарована. Обичам го този град. 39
Roberto Baggio Публикувано: Събота в 19:23 Публикувано: Събота в 19:23 Ден първи от нашето пътешествие в Грузия. Тбилиси определено ни очарова и надмина всякакви очаквания 45 4
Иван Попов Публикувано: Събота в 21:11 Публикувано: Събота в 21:11 Тази вечер имах удоволствието да бъда на концерта на Триандафилос – гръцка музика, емоция, страст и страхотно настроение до последната минута! 💃🕺 – "Se perno gia na sou po" (Σε Παίρνω Για Να Σου Πω) – "Spao ta rologia" (Σπάω Τα Ρολόγια) и още много любими гръцки хитове... 🎶 Ευχαριστούμε, Τριαντάφυλλε! 🙏 До следващия път! 19 1 1
Asya Assenova Публикувано: преди 23 часа Публикувано: преди 23 часа Вече в Халки за заслужена почивка. Поздрави от рая. 34 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега