EliNik Публикувано: 14 юли, 2025 Публикувано: 14 юли, 2025 Последните три дни в Бар Харбър, Акадия и в Бангор за тур - Стивън Кинг. Беше една прекрасна седмица в Мейн, седем дни бяхме на лобстери и скалопи, изключително вкусни, местни вина нямат хубави, та наблегнахме на калифорнийски вина и любимия ми коктейл Маргарита. В ресторанти на два пъти попаднахме на сервитьори от България, много ни се зарадваха и ние на тях, обслужиха ни прекрасно, даже и ни почерпиха. Остава ни още една седмица, която ще разделим в Ню Хемпшир и Върмонт, прибираме си детето от Йейл - Кънектикът и през Ню Йорк към София. 38 7
PlamenPeev Публикувано: 14 юли, 2025 Публикувано: 14 юли, 2025 Из Австрийските Алпи миналата седмица по маршрут Фюсен - района на Имст - Арлберг - Фелдкирхе. Бях планирал Силврета - Хьоенаплщрасе, но хванахме студената вълна и проходът беше затворен. Дори и кравите си бяха прибрали хората - срещнахме само веднъж. 35 2
Jenbel Публикувано: 14 юли, 2025 Публикувано: 14 юли, 2025 преди 19 часа, hristov.hb каза: Уикенд в Мадрид. Тук съм за първи път и вече съм разколебан дали Барселона или Мадрид ми харесва повече. ….. Да ти помогна, Мадрид е по-хубавия град❤️! За мен беше любов от пръв поглед, а на теб ти трябва второ посещение. В момента чакам на Терминал 1 (стар и зле организиран) на Шарл дьо Гол за полета Париж-Варна на България Ер. След 15 дни във Франция вече едва ги трая франсетата с тяхната лоша организация и нехайство. Ние в България няма да станем като тях, но те вървят уверено да станат като нас. Не знам кое от двете е по-лошо. 5 1 4 1
Гост Публикувано: 14 юли, 2025 Публикувано: 14 юли, 2025 В момента съм … някъде .. Летя за … другаде.
Гост Публикувано: 14 юли, 2025 Публикувано: 14 юли, 2025 Пак съм на летището. Посрещат ме видимо с необходимата доза уважение и интерес … Както подобава на един вип. Което е несравнимо по-добрия вариант от това да те изведат с гранична полиция, както се случи на едни други наоколо.
traveler Публикувано: 14 юли, 2025 Публикувано: 14 юли, 2025 преди 18 минути , Брани каза: Пак съм на летището. Посрещат ме видимо с необходимата доза уважение и интерес … А по-обикновените на Т1 ни посрещат така. Не е от днес. Някой знае ли каква е съдбата на този/тази посрещач/ка? 3 4
Популярно мнение Тони Публикувано: 15 юли, 2025 Популярно мнение Публикувано: 15 юли, 2025 Medellin Colombia and Comuna 13. 48 3
Бръмбар Публикувано: 17 юли, 2025 Публикувано: 17 юли, 2025 Отново на работа след ваканция, все пак трябва и да се работи за да се изкарват пари за пътувания 🙂 От последните три дни: Белите къщички на Бинибека в Менорка. Построено по проект на архитекта от Барселона Барба Корсини с идеята да представлява прототипа на рибарските села по Средиземноморието през около 1960г и критикуван от противниците, че не е автентично и не представлява правилно стила, който се предполага, че имитира. Така или иначе се обикаля бързо и няма кой знае какво да се прави освен да се изпие след това бира или кафе в някое от заведенията в центъра, така че се преместихме на плажа наблизо. Махон, който претендира да е родината на майонезата Последно кръгче в Стария град на Палма преди прибиране 44
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 18 юли, 2025 Популярно мнение Публикувано: 18 юли, 2025 В Краков 😀 Ииии....чухнах 50 😀😀😀 50 посетени държави 😀😀😀 40 22
DaBo Публикувано: 18 юли, 2025 Публикувано: 18 юли, 2025 @Eva eva Жива и здрава да си, наборе! Наздраве! 2 1 1
Иван Попов Публикувано: 18 юли, 2025 Публикувано: 18 юли, 2025 Жива и здрава да си! Още много пътувания ти пожелавам! Весел празник в Краков! 2 1
jungfraujoch Публикувано: 18 юли, 2025 Публикувано: 18 юли, 2025 преди 3 часа, Eva eva каза: Ииии....чухнах 50 По този повод купи ли си кехлибарено бижу от Краков? Да си жива и здрава! Много пътешествия и прекрасни моменти ти пожелавам! 5
Eva eva Публикувано: 18 юли, 2025 Публикувано: 18 юли, 2025 Благодаря на всички за поздравите 🙂 Само да уточня, че чукнах 50 посетени държави, не 50 години 😀😀😀 4 1 15
Популярно мнение Тони Публикувано: 18 юли, 2025 Популярно мнение Публикувано: 18 юли, 2025 Jardin , Colombia 47 4
Популярно мнение П.Кръстев Публикувано: 18 юли, 2025 Популярно мнение Публикувано: 18 юли, 2025 Елафониси, Крит 53 1 1
Иван Попов Публикувано: 19 юли, 2025 Публикувано: 19 юли, 2025 Време е за езерата на Италия… Там, където природата се среща с историята, а спокойствието прегръща всяка мисъл. Голяма група сме, един автобус с ученици и колеги. От тихите води на Изео, през величието на Маджоре, чак до магията на Изола Бела – всяко кътче разказва приказка. Италия не е само градове и музеи – понякога най-голямото вдъхновение идва от отражението в езерната вода… Ето една подредена стая 😁 Колежката им казва: все едно бомба е паднало тук в тази стая 😁😀😀 17 1 18
Популярно мнение Mary Публикувано: 19 юли, 2025 Популярно мнение Публикувано: 19 юли, 2025 В Киргизстан с @Цвете и @Dian 47 2 19
dunaika Публикувано: 19 юли, 2025 Публикувано: 19 юли, 2025 преди 18 минути , Mary каза: В Киргизстан с @Цвете и @Dian Знам, че е спам, но снимките ти са… уау!!! Браво! 4 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега