muchachote Публикувано: 27 май Публикувано: 27 май преди 18 минути , Miladina каза: Приключи и нашата разходка в Милано. Най - после видяхме "Тайната вечеря", разходихме се с лодка на Комо, качихме се с фуникуляра до Брунате за още гледки. За малко да посрещнем и финала на етапа на Джирото, на само помахахме на кръжащите хеликоптери. Пихме и коктейли в Хард рок кафе. 🙂 Завижд завижд за Тайната Вечеря!😤 4
Miladina Публикувано: 27 май Публикувано: 27 май 19 minutes ago, muchachote said: Завижд завижд за Тайната Вечеря!😤 Има за какво! 😊 Пожелавам и на теб да ти се случи това изживяване. Мога да кажа, че тези 15 минути вътре не ми бяха достатъчни да се насладя, да снимам /въпреки, че светлината не позволява добри снимки/ и изобщо да преживея картината. Ще се ходи пак. 6
дядо Пепи Публикувано: 27 май Публикувано: 27 май преди 1 час, muchachote каза: Завижд завижд за Тайната Вечеря! Аз пък Ви завиждам, че си позволявате "завидж, завидж". Преди около година в една от темите си позволих да изкажа най-, най-благородна завист за красотите и впечатленията, които бе показал и изразил един магеланец. И последва порой от упреци към мен, че завиждам и го показвам. Не, че съм спрял да се радвам за някое човече, което изразява възхита и показва красоти, които са го сполетели, но спрях да го изрязявам, за да не нарушавам bon-ton, както казват фрацузите. 5 2
zon Публикувано: 27 май Публикувано: 27 май преди 2 часа, дядо Пепи каза: Аз пък Ви завиждам, че си позволявате "завидж, завидж". Преди около година в една от темите си позволих да изкажа най-, най-благородна завист за красотите и впечатленията, които бе показал и изразил един магеланец. И последва порой от упреци към мен, че завиждам и го показвам. Не, че съм спрял да се радвам за някое човече, което изразява възхита и показва красоти, които са го сполетели, но спрях да го изрязявам, за да не нарушавам bon-ton, както казват фрацузите. Изразът "завидж, завидж"във форума идва от АлександраКо, като лек приятелски поздрав, че си на хубаво място, да му се радваш и той/тя иска също да е там :)) Тя ми липсва, въпреки, че никога не се срещнахме на живо. Това е едно от нещата, за които съжалявам, че не са ми се случили. Трябваше да дойде есента на 2021 в Антверпен. Когато минавам по Мейър в Антверпен си мисля за нея, ако съм на опера там си ги представям със Съра, как пият шампанско в кафенето на операта преди началото. За завистта и пътуванията Тук може би ще е полезно да отворим отделна тема с цел групова терапия. Спойлер На мен миналата година рязко и неочаквано ми свалиха "розовите очила". Направи го най-добрата ми приятелка, като ми зададе въпроса къде ще ходя лятото на почивка и аз ентусиазирано ѝ отговорих Австралия винаги ми е била мечта, съответно моят отговор я направи много нещастна и ядосана. Не съм споделяла за пътувания си освен ако не ме попитат. Във фб не публикувам. За пътувания пиша и публикувам само тук, защото знам, че има хора, които това ги интересува и че могат да ме разберат. Едно 40+ годишно приятелство отиде в кошчето. Но там се бяха натрупали и други неща, като женска ревност, от това коя как изглежда, коя я харесват повече мъжете. Финалната точка за мен беше, когато сравнението и завистта се прехвърли в посоко децата и аз рязко сложих край. Засегнат ли ми детето, за мен няма назад. На никого животът не е перфектен и моят не е и не е бил. Нямам високи очаквания от хората, но основни неща, като подкрепа, разбиране и радост за позитивни неща, очаквам от близките ми приятели. 23
traveler Публикувано: 27 май Публикувано: 27 май преди 19 минути , zon каза: Изразът "завидж, завидж"във форума идва от АлександраКо, като лек приятелски поздрав, че си на хубаво място, да му се радваш и той/тя иска също да е там :)) Тя ми липсва, въпреки, че никога не се срещнахме на живо. Това е едно от нещата, за които съжалявам, че не са ми се случили. Трябваше да дойде есента на 2021 в Тогава, в "средните векове", много се употребяваше, явно сме били по-завистливи . Сега ми липсва, както и АлександраКо. 15
Captain45 Публикувано: 27 май Публикувано: 27 май На 25.05.2026 г. в 12:13, Eva eva каза: В дън гори ирландски - Glendalough и Wicklow Mountains 😀😀😀 Като видях къде си била предният ден и като видях как ти започва този пост, предположих, че ще видя това: За първи път като бях там от двете страни има полета които ги бяха наторили прясно и из гората се носеше приятен аромат 😉 12
Популярно мнение DaBo Публикувано: 27 май Популярно мнение Публикувано: 27 май The Old man of Storr, Isle of Skye От далеч: От езерото Фада: От близо: И в цялата си прелест: 43 2 11
zon Публикувано: 27 май Публикувано: 27 май преди 52 минути , DaBo каза: The Old man of Storr, Isle of Skye Много е красиво и си имала и слънце :))) Чудесни снимки! 1 1
DaBo Публикувано: 27 май Публикувано: 27 май преди 38 минути , zon каза: Много е красиво и си имала и слънце :))) Чудесни снимки! Да, лятото тази година се падна днес. 😉 6 5
stotan Публикувано: 27 май Публикувано: 27 май преди 2 часа, DaBo каза: The Old man of Storr, Isle of Skye Страхотно време сте имали. Ние преди години на връщане от там се борихме с градушка. 2 1
zon Публикувано: 29 май Публикувано: 29 май Banja Luka 🌞 @ven62 niama vodka, samo voda ;))) @Zaro broish li? Snimkite, ne luka 😅 26 7
Популярно мнение Zdravko Nestorov Публикувано: 29 май Популярно мнение Публикувано: 29 май Почти в своя си край, но все още по овчите земи. @Madlen Ivanova планува едно наистина незабравимо пътешествие за нас на Фарьорските Острови. И за да е всичко повече от иделично, най-накрая изпълнихме една наша малка мечта... а именно да сме с кемпер на такова място. Безкрайно сме благодарни и за страхотното време досега. Определено Фарьорските Острови се превърнаха в едно от най-любимите ни места по света... Пожелавам на всеки да се докосне до тях 😊 И огромни благодарности за всичката споделена информация, защото ни беше страшно полезна. Снимането не ми е сила, но колкото-толкова 😅 Като се науча, знам къде да се върнем, за да тествам какво съм научил 😁 Бялата гъска 😍 И всякакви красоти, на които не можеш да им се нарадваш 😅 Тази е хубава... защото е на @Madlen Ivanova 😅 Най-старата непрекъснато обитавана къща в света... Вече 17-то поколение 🤪 Vestmanna е наистина страхотен къмпинг ☺️ 39 20
Популярно мнение Zdravko Nestorov Публикувано: 30 май Популярно мнение Публикувано: 30 май Нашето приключение с @Madlen Ivanova продължава по Фарьорските Острови и само може да сме безкрайно благодарни на времето. А на @Madlen Ivanova за снимките (еее има и някоя моя) 😂 Saksun - тук е повече от невероятно - започвайки с пътя до каньона/лагуната, така и самата тя. При отлив е невероятно да се разходиш по черните пясъци чак до самия Атлантически океан 😊 Fossá - най-високият водопад на Фарьорските Острови. Отдалеч е по- хубав 😅 Tjørnuvík - с краваната е малко по-голямо предизвикателство заради страшно тесния път над пропастта, ама си заслужава 😊 Светофарът е много важен... Иначе по този толкова тесен път, който е буквално над пропастта, няма разминаване 😅... Kalsoy, Trøllanes, Kallur Lighthouse - това място е извадени от някоя приказка... Всяка пътечка си заслужава... The Seal Woman (Kópakonan) - много красиво, но историята е много мрачна за тук... 36 17
Zdravko Nestorov Публикувано: 31 май Публикувано: 31 май И още няколко като за финал от Фарьорските Острови... Върнахме се, ама духом продължаваме да сме там, така че се брои все още за тази тема 😅 Започваме с Klakkur trailhead - страхотен трек с невероятни гледки над Klaksvík, Kalsoy, Kunoy, Leirvík и т.н. Заслужава си на 100000% ☺️ И време за вечеря в кемпа на Gjóg. Gjógv - китно, малко и приятно градче . Пътят до там е страшно живописен... А трекът, започващ от градчето нагоре не трябва да се пропуска. Gongutúrur / Hvithamar Trailhead - силно препоръчвам да се направи целия маршрут, а не само до viewpoint-a. Заслужава си. Risin og Kellingin viewpoint на панорамният път Eiðisskar. Тази вещица и трола ги видяхме отвсякъде 😂 Водопадът Fossá, ама от далеч 😍 С лодка до Drangarnir и обратно (не ни стигна времето и за този трек...) 😛 И една сладка овца... Или по-скоро агънце 😊 39 1 9
Популярно мнение домосед Публикувано: 31 май Популярно мнение Публикувано: 31 май Зимно в провинция Западен Кейп, Южна Африка 50 2 14
ДиянаВ Публикувано: 31 май Публикувано: 31 май преди 5 минути , домосед каза: Зимно в провинция Западен Кейп, Южна Африка Ехе, всяка снимка е като за календар 🙌😃 Много са хубави, няколко пъти ги скролнах в двете посоки и пак 7 1
Иван Попов Публикувано: 2 юни Публикувано: 2 юни На 27.05.2026 г. в 18:10, DaBo каза: The Old man of Storr, Isle of Skye Страхотни снимки! 😊 Бях там през август 2024 г. и мястото наистина е невероятно. При мен времето беше типично шотландско – студ, мъгла и доста драматична атмосфера, което направи гледките още по-впечатляващи. The Old Man of Storr определено е едно от местата, които остават в съзнанието за дълго. 🙂 2 1
tany Публикувано: 3 юни Публикувано: 3 юни Дзак от Германско! Само да кажа за интересуващите се, че дойчландкартата са я направили 63е. от 49е. миналата година. 9 2
Hakkâri Spor Публикувано: 3 юни Публикувано: 3 юни На 30.05.2026 г. в 20:46, Bellaero каза: На път за Ламеция. Приятно празен самолет 🙂 Е вие баш за земетресението сте отишли 😉 Иначе моят беше седмица по-рано, 23 май. И беше пълен до козирката. Но може да е заради трите почивни дни (23, 24, 25 май). 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега